Venus în Vărsător. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Venus era în semnul Vărsătorului la momentul nașterii tale? Acest lucru se va manifesta într-un anume fel în relațiile pe care le ai. Descoperă ce presupune acest aspect astrologic din astrograma natală!

Îți spuneam că Venus este planeta frumuseții, a plăcerii, a iubirii și a banilor.

Plasarea lui Venus în astrograma natală ne afectează modul în care ne demonstrăm afecțiunea, dar și de cine suntem atrași. Mai mult, vorbește și despre propria noastră atracție.

Venus este cea care ne oferă și indicii legate de obiceiurile noastre în materie de cheltuieli. Ne spune ce fel de estetică ne place. Însă, cel mai important, Venus ne indică în ce relații prosperăm și ce anume ne stârnește plăcerea.

Semnul nostru Venus ne spune despre ce ne face fericiți în dragoste. Pentru că relațiile romantice sunt importante în viața oricui, ar fi bine să acordăm mai multă atenție semnului lui Venus.

În astrograma unei femei, Venus arată cum își manifestă feminitatea, dar și cum iubește. În cea a unui bărbat, poziția lui Venus arată de ce tip de femei este el atras.

Venus va avea un rol important în acest an, pentru că vine rândul retrogradării. Așa că, pe durata următoarelor luni, ni se oferă șansa de a repara relații sau putem intra în legături foarte serioase. 

Nu semnul solar sau zodia partenerului este atât de importantă, ci semnul lui Venus. Așa poți afla cu cine ești "mai compatibil".

Vezi aici unde ai Venus în harta natală.

Chiar dacă tu și partenerul/a nu aveți semnele lui Venus compatibile, nu înseamnă că nu o să poți rămâne cu el/ea. Presupune doar că trebuie să lucrezi un pic mai mult la relație, astfel încât să fiți pe aceeași lungime de undă în sectorul romantic.

Iată cum se manifestă Venus în Vărsător!

Cum sunt persoanele cu Venus în Vărsător? Acestea își caută atât un iubit, cât și un prieten. Vor pe cineva care este dispus să discute, să se joace și să provoace. Pun mai mult preț pe minte și nu pe inimă, așa că nativii cu semnul lui Venus în Vărsător o să folosească întotdeauna rațiunea și logica într-o legătură amoroasă.

Însă, faptul că se bazează pe logică îi poate face să pară cam distanți. Nu sunt cei mai mari sentimentaliști și dacă ar fi să petreacă alături de persoana iubita undeva, acești nativi aleg mai degrabă locuri ciudate, nu restaurante sau hoteluri.

La ce te poți aștepta de la cei cu Venus în Vărsător? O să ai parteneri amoroși excentrici. De regulă, sunt pregătiți pentru orice provocare, nu sunt fani ai regulilor, dar nici ai limitelor. Într-o relație, le place să îi surprinzi cu gesturi spontane și magice. Și-ar dori o persoană care să fie exact ca ei, mai ales că nu le convine banalul.

Nu în ultimul rând, persoanele cu Venus în Vărsător sunt inteligente și deschise la minte. Sunt curioase și le place să vorbească despre orice și oricine, indiferent dacă sunt sau nu cunoscuți. Posedă un spirit liber și au o sete nebănuită de călătorii. Le face plăcere să exploreze lumea și doresc să le ofere și partenerilor același privilegiu.

Ți se pare dificil? Ar fi bine să ții pasul cu un nativ care are Venus în Vărsător.

Cu cine sunt cei mai compatibili? Cu Venus în Vărsător, Venus în Balanță, Venus în Gemeni sau Venus în Leu.

Îți recomandăm să citești și: Venus în Capricorn. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel