Venus în Capricorn. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pixabay.com
EXCLUSIV
pixabay.com

Dacă Venus era în semnul Capricornului la momentul nașterii tale, acest lucru se va manifesta într-un anumit fel în relațiile pe care le ai. Iată ce presupune acest aspect astrologic din harta natală!

Venus este planeta frumuseții, a iubirii, a plăcerii și a banilor. Plasarea ei în harta natală ne va afecta modul în care ne demonstrăm afecțiunea, dar și de cine suntem atrași. În plus, vorbește și despre propria noastră atracție.

Totodată, Venus oferă și indicii legate de obiceiurile noastre în ceea ce privește cheltuielile. Ne arată ce fel de estetică ne atrage. Dar, poate cel mai important, Venus ne arată în ce relații prosperăm. Dar și ce anume ne stârnește plăcerea.

Semnul nostru Venus ne zice clar despre ce ne face fericiți în dragoste. Fiindcă relațiile romantice sunt importante în viața oricui, ar fi bine să acordăm mai multă atenție semnului lui Venus.

În astrograma unei femei, Venus arată cum își manifestă feminitatea și cum iubește. În cea a unui bărbat, poziția lui Venus arată de ce tip de femei este atras.

Trebuie să știi că Venus va avea un rol important în 2023. Pentru că vine rândul retrogradării. Ceea ce înseamnă că pe durata întregului an putem repara relații sau putem intra în relații foarte serioase. 

Și da, nu semnul solar/zodia partenerului este atât de important, ci semnul lui Venus. Asta ca să știi cu cine ești "mai compatibil".

Cum afli unde ai Venus în harta natală? Poți afla aici.

Chiar dacă tu și un partener nu aveți semnele lui Venus compatibile, nu înseamnă că nu o să poți rămâne cu el. Presupune doar că trebuie să lucrezi un pic mai mult la relație, astfel încât să fiți pe aceeași lungime de undă la capitolul dragoste.

Iată cum se manifestă Venus în Capricorn!

Cum sunt nativii cu Venus în Capricorn? Foarte prudenți. Dar și ambițioși, în special din punct de vedere material. Pentru că Venus are legătură și cu banii. Aceste persoane își doresc să ajungă departe, iar astrele îi ajută. Dar sunt mereu în căutarea unui partener pe care să-l poată duce oriunde.

Însă, nativii cu Venus în Capricorn sunt destul de nerăbdători. Și-ar dori să sară peste faza de flirt, urmărire și incertitudine de la începutul unei relații. Ar dori să vadă doar rezultatul final și dacă se poate, să scape de micile neplăceri pe care le aduc uneori întâlnirile.

Nativii cu Venus în Capricorn sunt planificatori exacți, indiferent dacă este vorba despre viață sau dragoste. Dacă nu te încadrezi în planurile lor de viitor, nici nu stau la discuții. Vor să vadă că se pot baza pe tine și nu caută o văpaie care se stinge imediat.

Da, unele persoane se pot simți intimidate de cei cu Venus în Capricorn. Însă, alții pot fi atrași, chiar dacă la suprafață, există o aură rece și calmă. Ce trebuie să mai știi despre nativii cu acest semn al lui Venus? Nu sunt bârfitori, au grijă ce, cum și când spun, așa că sunt parteneri pe care îi poți prezenta cu încredere familiei.

Le place să aibă bani puși deoparte, dar nu sunt cei mai romantici și pasionali parteneri. Le place să inspire încredere, sunt foarte loiali. Și cel mai important, te poți baza pe cei cu Venus în Capricorn, de fiecare dată.

Cu cine sunt cei mai compatibili? Cu Venus în Capricorn, Venus în Taur, Venus în Fecioară sau Venus în Rac.

Astrosens îți recomandă să citești și: Venus în Săgetător. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel