Venus în Săgetător. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Venus era în semnul Săgetătorului la momentul nașterii tale? Acest lucru se va manifesta într-un anume fel în relațiile tale. Află ce presupune acest aspect astrologic din astrograma natală!

Îți spuneam că Venus este planeta frumuseții, a plăcerii, a iubirii și a banilor.

Plasarea sa în astrograma natală ne afectează modul în care ne demonstrăm afecțiunea, dar și de cine suntem atrași. Vorbește și despre propria noastră atracție.

Venus ne oferă și indicii legate de obiceiurile noastre în materie de cheltuieli. Ne spune ce fel de estetică ne place. Dar, cel mai important, Venus ne indică în ce relații prosperăm și ce anume ne stârnește plăcerea.

Semnul nostru Venus ne spune despre ce ne face fericiți în dragoste. Fiindcă relațiile romantice sunt importante în viața oricui, ar fi bine să acordăm mai multă atenție semnului lui Venus.

În astrograma unei femei, Venus arată cum își manifestă feminitatea, dar și cum iubește. În astrograma unui bărbat, poziția lui Venus arată de ce tip de femei este el atras.

Venus va avea un rol important în 2023, pentru că vine rândul retrogradării. Așa că, pe durata întregului an 2023, ni se oferă șansa de a repara relații sau putem intra în legături foarte serioase. 

Nu semnul solar sau zodia partenerului este atât de importantă, ci semnul lui Venus. Așa poți afla cu cine ești "mai compatibil".

Află de aici unde ai Venus în harta natală.

Chiar dacă tu și partenerul/a nu aveți semnele lui Venus compatibile, nu înseamnă că nu o să poți rămâne cu el/ea. Presupune doar că trebuie să lucrezi un pic mai mult la relație, astfel încât să fiți pe aceeași lungime de undă în sectorul romantic.

Iată cum se manifestă Venus în Săgetător!

Cum sunt cei cu Venus în semnul Săgetătorului? Foarte atrăgători! Dar și distractivi, calzi și plini de viață. Oamenii cu acest semn al lui Venus sunt dornici să creeze legături noi. Și nu le este prea greu să le facă, fiindcă ceilalți vin cu ușurință spre ei. În ceea ce privește relațiile, cei cu Venus în Săgetător au nevoie de multă libertate din partea unui partener, așa că uneori le vine greu să intre în legături serioase.

Totodată, aceste persoane tind să devină ușor neliniștite și pot să dispară foarte rapid dintr-un cuplu dacă se simt criticate, sufocate sau neînțelese. Își doresc pe cineva care să le inspire și se țin departe de legăturile banale.

Au nevoie să învețe lucruri noi în relații și vor să se distreze cât este ziua de lungă. Deci, trebuie să te asiguri că ții pasul cu ei. Cum să te bucuri de o relație minunată cu un nativ cu Venus în Săgetător? Asigură-te că îi oferi spațiul personal de care are nevoie. Poate fi greu, dar în caz contrar, îl poți pierde cu rapiditate. O persoană cu acest marcaj în astrogramă nu va sta acolo unde simte că nu are libertate și poate ajunge ușor să își îndrepte atenția către o altă persoană.

Totodată, ca să ai casă bună cu un astfel de nativ, nu-i tăia aripile și fii un adevărat susținător al ideilor sale mărețe. Acești oameni vor să exploreze lumea și sunt idealiști. Au nevoie de un partener care iubește la rândul lui libertatea. Cert este că nu te vei plictisi lângă ei, ba chiar vei fi provocat în mod constant.

Cu cine sunt cei mai compatibili? Cu persoanele care au Venus în Săgetător, Venus în Berbec, Venus în Leu sau Venus în Gemeni.

Îți recomandăm și: Venus în Scorpion. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel