Venus în Scorpion. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce spune semnul lui Venus despre relaţiile tale? Dacă Venus era în semnul Scorpionului la momentul nașterii tale, acest lucru se poate manifesta într-un anumit fel. Iată ce înseamnă acest aspect astrologic din harta natală!

Cine este Venus? Planeta banilor, a frumuseții, a iubirii și a plăcerii. Din acest motiv, plasarea sa în harta natală ne afectează modul în care ne demonstrăm afecțiunea. Arată de cine suntem atrași. Dar, vorbește și despre propria noastră atracție.

Tot ea este cea care ne oferă indicii despre obiceiurile noastre în materie de cheltuieli. Ne arată ce fel de estetică ne place, dar și în ce relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea.

Semnul nostru Venus ne indică despre ceea ce ne face fericiți în dragoste. Este clar că relațiile amoroase au o importanță clară în viața oricui, așa că trebuie să acordăm o atenție deosebită semnului lui Venus, fiindcă nu este un aspect de neglijat.

În astrograma femeilor, Venus arată cum își demonstrează ele feminitatatea, dar și cum iubesc. În cea a bărbaților, poziția lui Venus arată tipul de femei de care sunt atrași.

Să nu uităm nici că Venus o să joace un rol important în 2023, pentru că vine rândul retrogradării. Deci, pe durata lui 2023, avem șansa să reparăm relațiile în care suntem. Sau, dacă suntem singuri, putem intra în relații foarte serioase.

Semnul solar (zodia) nu este atât de importantă în relații, dar semnul lui Venus, este. În acest fel, poți să descoperi cine sunt cei cu care ești mai compatibil.

Nu știi unde este Venus în astrograma ta natală? Vezi aici.

Reține și că, deși tu și partenerul/a nu aveți semnele lui Venus compatibile, asta nu înseamnă că nu poți avea o relație frumoasă. Dar, este posibil să fie nevoie să muncești mai mult la relație, ca să ajungi la un consens din punct de vedere amoros.

Iată cum se manifestă Venus în Scorpion!

Persoanele care au semnul lui Venus în Scorpion sunt atrăgători. Îi "ademenesc" ușor pe cei din jur, se bazează pe intensitate în relații și au acel ceva magnetic. Totodată, dacă cineva îi atrage atenția, un nativ cu Venus în Scorpion va demonstra cu fapte și vorbe. Greu îi va rezista o persoană, dacă a pus ochii pe ea.

Ba mai mult, acești nativi sunt interesați de intimitate și pun accent pe ea în legăturile amoroase. Dacă le ești pe plac, tind să țină la tine la un nivel aproape obsesiv. Când iubesc o persoană, vor să știe totul despre ea, chiar și numele bunicilor și străbunicilor.

Ți se pare prea mult? Acestea sunt trăsăturile generale ale celor cu Venus în Scorpion. Și da, acești nativi pot fi și geloși în relații, fapt care nu convine multora. Pot fi posesivi, tăioși în replicile pe care le folosesc, dar și provocatori.

Ca să punem accent și pe calități, trebuie să știi că oamenii cu Venus în Scorpion pot să fie extrem de loiali, așa că nu se joacă cu sentimentele tale. Nu te teme că un nativ cu Venus în acest semn te poate trăda atât de ușor. Sunt foarte dornici să petreacă timp de calitate cu partenerul.

Dacă nu îți dorești o relație plictisitoare, dar nici foarte ușoară, ia în calcul un partener cu Venus în Scorpion. De ce? Fiindcă viața nu o să fie deloc plictisitoare, nu îți face griji! Îndrăznești?

Cu cine sunt cei mai compatibili? Cu persoanele care au Venus în Scorpion, Venus în Pești, Venus în Rac, Venus în Berbec sau Venus în Taur.

Astrosens îți recomandă și: Venus în Balanță. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel