Venus în Balanță. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Dacă Venus era în semnul Balanței la momentul nașterii tale, acest aspect se va manifesta într-un anumit fel în relațiile tale. Vezi ce presupune acest aspect astrologic din harta natală!

Din punct de vedere astrologic, Venus reprezintă planeta frumuseții, a iubirii, a plăcerii. Dar și a banilor. Plasarea sa în harta natală ne va afecta modul în care ne demonstrăm afecțiunea, dar și de cine suntem atrași. Totodată, vorbește și despre propria noastră atracție.

Venus este cea care oferă și indicii legate de obiceiurile noastre în ceea ce privește cheltuielile. Punctează ce fel de estetică ne atrage. Dar, poate cel mai important, Venus ne indică în ce relații prosperăm. Ce ne stârnește plăcerea.

Semnul nostru Venus ne spune despre ceea ce ne face fericiți în dragoste. Deoarece relațiile romantice sunt importante în viața oricui, ar fi bine să acordăm mai multă atenție semnului lui Venus.

În astrograma unei femei, Venus arată cum își manifestă feminitatea și cum iubește. În astrograma unui bărbat, poziția lui Venus arată de ce tip de femei este atras.

Da, Venus va avea un rol important în 2023, pentru că vine rândul retrogradării. Ceea ce înseamnă că pe durata întregului an, putem repara relații sau putem intra în relații foarte serioase. 

Nu semnul solar/zodia partenerului este atât de important, ci semnul lui Venus. Asta ca să știi cu cine ești "mai compatibil".

Nu știi unde ai Venus în harta natală? Poți afla de AICI.

Chiar dacă tu și un partener nu aveți semnele lui Venus compatibile, nu înseamnă că nu o să poți rămâne cu el. Presupune doar că trebuie să lucrezi un pic mai mult la relație, astfel încât să fiți pe aceeași lungime de undă la capitolul amor.

Iată cum se manifestă Venus în Balanță!

Ce se întâmplă cu nativii care au semnul lui Venus în Balanță? Ei bine, aceștia se simt cei mai împliniți în jocul dragostei. De exemplu, sunt excelenți când vine vorba de flirt. Însă, sunt persoane care iubesc cu blândețe și pot fi numite romantice incurabile.

Mai mult, își doresc ca într-o relație, totul să fie armonios și echilibrat. Tind să idealizeze o relație, dar acest lucru poate ușor să devină nerealist sau chiar superficial. Motivele sunt simple. Viața, precum și relațiile, sunt mai complicate. Pot fi dezordonate sau de-a dreptul nedrepte, raportate la imaginea ideală pe care și-o creează cei cu Venus în Balanță.

Acești nativi au un farmec natural incredibil și au un ochi format pentru estetică. Acest aspect le poate oferi dorința unei iubiri de basm. Sau ca în filmele de dragoste cu final fericit.

Trebuie să spunem că persoanele cu Venus în Balanță sunt parteneri plăcuți și foarte primitori într-o legătură romantică. Sunt sociabile, discută cu ușurință despre viața și experiențele lor și se pot adapta la nevoile altora, fără să facă din asta o tragedie.

Dar, nu le plac deloc confruntările sau certurile. Tind să facă orice ca să-și calmeze partenerii, astfel încât problemele în relații să nu degenereze. Dacă simt că se profită de ei, se poate crea o tensiune care nu trece ușor. Nu știi cum să faci să meargă o relație cu cineva care are Venus în Balanță? Fii întotdeauna corect și deschis și fă-ți partea ta de muncă în această legătură.

Pe scurt, tratează-ți partenerul așa cum vrei să fii tratat. Un nativ cu Venus în Balanță o să-ți întoarcă de fiecare dată favoarea.

Cu cine sunt cei mai compatibili? Cu cei cu Venus în Balanță, Venus în Gemeni, Venus în Vărsător, Venus în Taur sau Venus în Berbec.

Citește și: Venus în Fecioară. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel