Venus în Fecioară. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce spune semnul lui Venus despre relaţiile tale? Dacă Venus era în semnul Fecioarei la momentul nașterii tale, acest lucru se poate manifesta într-un anumit fel. Vezi ce înseamnă acest aspect astrologic din harta natală.

Cine este Venus? Planeta banilor, a frumuseții, a iubirii și a plăcerii. De aceea, plasarea sa în harta natală ne afectează modul în care ne demonstrăm afecțiunea. De cine suntem atrași. Vorbește și despre propria noastră atracție.

Tot Venus este cea care ne dă indicii despre obiceiurile în materie de cheltuieli. Ne arată ce fel de estetică ne place, dar și în ce relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea.

De fapt, semnul nostru Venus ne indică despre ceea ce ne face fericiți în dragoste. Desigur, relațiile amoroase au o importanță mare în viața oricui, așa că trebuie să acordăm o atenție deosebită semnului lui Venus, fiindcă nu este un aspect de neglijat.

În astrograma femeilor, Venus arată cum își demonstrează ele feminitatatea, dar și cum iubesc. În astrograma bărbaților, poziția lui Venus arată tipul de femei de care sunt atrași.

Mai mult decât atât, Venus o să joace un rol important anul acesta, pentru că vine rândul retrogradării. Deci, pe durata lui 2023, avem șansa să reparăm relațiile în care suntem. Sau, dacă suntem singuri, putem intra în relații foarte serioase.

Semnul solar (zodia) nu este atât de importantă în relații, dar semnul lui Venus, da. În acest mod, poți să descoperi cine sunt cei cu care ești mai compatibil.

Nu știi unde ai Venus în astrograma natală? Vezi aici.

Reține și că, deși tu și partenerul/a nu aveți semnele lui Venus compatibile, asta nu înseamnă că nu poți avea o relație frumoasă. Dar, este posibil să fie nevoie să muncești mai mult la relație, ca să ajungi la un consens din punct de vedere amoros.

Iată cum se manifestă Venus în Fecioară!

Persoanele cu Venus în Fecioară sunt foarte atente la detalii. Își fac timp să cunoască pe cineva în întregime și urmăresc în permanență indicii despre potențialul partener, pe care să îl cucerească. De obicei, tind să țină distanța până cunosc pe cineva.

Dar, acest lucru poate însemna că unei persoane îi va lua ceva timp până să-și dea seama că este curtată de un nativ cu Venus în Fecioară. Acești nativi sunt firi prudente, rezervate și destul de sensibile. Nu prea le face să facă primul pas ca să înceapă o relație.

Chiar dacă ai mers deja la câteva întâlniri cu cineva cu Venus în Fecioară, acesta nu pare să se grăbească să oficializeze o relație.

Le place să acumuleze multe informații despre un posibil partener, ținând cont mai ales de perfecționismul pe care îl au cei din semnul Fecioarei. Pot ușor să critice și să judece, spunând ce ar face ei mai bine. De aceea, se consideră că pot avea o atitudine pasiv-agresivă în unele cazuri.

Fiindcă cei cu Venus în Fecioară tind să fie critici, s-ar putea să deranjeze destul de mult un partener. Însă, aceștia o fac din grijă, nu ca să supere. Observă mereu detaliile și vor să faci și tu la fel. Ar fi bine să reții care este cafeaua lor preferată sau ce le place să mănânce la cină.

Îi poți surprinde cu gesturi mici, care contează enorm pentru cei cu Venus în Fecioară. Mai mult, acești nativi își arată iubirea prin ajutorul oferit, prin considerație. Și, odată ce au o relație, își vor da toată silința să o facă să meargă.

Cu cine sunt cei mai compatibili? Cu nativii cu Venus în Fecioară, Venus în Taur, Venus în Capricorn, Venus în Gemeni sau Venus în Pești.

Astrosens îți recomandă să vezi și: Venus în Leu. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel