Venus în Leu. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Venus era în semnul Leului la momentul nașterii tale? Acest lucru se va manifesta într-un anumit fel în relațiile pe care le ai. Iată ce presupune acest aspect astrologic din astrograma natală!

După cum știm, Venus este planeta frumuseții, a plăcerii, a iubirii și a banilor.

Plasarea sa în harta natală ne afectează modul în care ne demonstrăm afecțiunea, dar și de cine suntem atrași. Ba mai mult, vorbește și despre propria noastră atracție.

Venus ne oferă și indicii legate de obiceiurile noastre în materie de cheltuieli. Ne spune ce fel de estetică ne place. Dar, cel mai important, Venus ne spune în ce relații prosperăm și ce anume ne stârnește plăcerea.

Semnul nostru Venus ne spune despre ce ne face fericiți în dragoste. Fiindcă relațiile romantice sunt importante în viața oricui, ar fi bine să acordăm mai multă atenție semnului lui Venus.

În astrograma unei femei, Venus arată cum își manifestă feminitatea, dar și cum iubește. În astrograma unui bărbat, poziția lui Venus arată de ce tip de femei este el atras.

Venus va avea un rol important în 2023, pentru că vine rândul retrogradării. Astfel, pe durata anului acesta, ni se oferă șansa de a repara relațiile de dragoste. Sau putem intra în relații foarte serioase. 

Nu semnul solar sau zodia partenerului este atât de importantă, ci semnul lui Venus. Așa poți descoperi cu cine ești "mai compatibil".

Află de aici unde ai Venus în harta natală.

Chiar dacă tu și partenerul/a nu aveți semnele lui Venus compatibile, nu înseamnă că nu o să poți rămâne cu el/ea. Presupune doar că trebuie să lucrezi un pic mai mult la relație, astfel încât să fiți pe aceeași lungime de undă în dragoste.

Iată cum se manifestă Venus în Leu!

Află că nimic nu este mai important pentru o persoană cu Venus în semnul Leului decât dragostea. Aspectul amoros îi consumă gândurile mereu și îi face lumea să se învârtă. Se consideră că aceste persoane sunt destul de teatrale și se pare că joacă mereu în piese dramatice, despre povești de dragoste interzise.

Le place să iasă în evidență și apreciază când cei din jur le laudă performanțele. Când își aleg un partener pentru o relație, cei cu Venus în Leu vor să-l arate tuturor. Acești nativi vor să aibă un cuplu puternic și invidiat de toată lumea.

Cum mai sunt persoanele care au Venus în Leu? Calde, generoase și în esență, destul de simple. Cum știu că au o relație sănătoasă? Depinde de cât de multă atenție primesc. Vor să simtă că sunt centrul universului unui partener. Persoanele arogante, indiferente, distrase sau cu modificări de stare nu vor avea casă bună cu cei care au Venus în Leu. S-ar putea să se ajunge la supărări și certuri de-a dreptul.

Nativii cu Venus în Leu au nevoie de atenție. De apreciere și de multă pasiune. Dacă le oferi aceste lucruri, poți fi recompensat cu răsfăț pe măsură. O persoană cu Venus în Leu este pasionată de distracții, dar să nu uităm nici de faptul că este foarte iubitoare și loială.

Așadar, dacă ți-ai dori să trăiești o poveste de dragoste ca în filme, ai nevoie de un partener cu Venus în Leu.

Cu cine sunt cei mai compatibili? Cu nativii cu Venus în Leu, Venus în Berbec, Venus în Săgetător sau Venus în Vărsător.

Astrosens îți recomandă să vezi și: Venus în Rac. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel