Horoscop săptămâna 10-16 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Previziuni astrale. Astăzi, Marte intră în Taur. Acest tranzit va da peste cap viețile unor nativi. 

Youtube video image

Începem cu veștile bune!

Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn) vor avea o săptămână mult mai ușoară. Nu sunt evenimente care să le deranjeze sau care să le creeze tensiuni sau pierderi. De altfel, acești nativi s-ar putea transforma în mediatori, diplomați sau cei care vor reuși, fără prea mult efort, să conecteze mai multe persoane. Mintea le funcționează de minune. Vor beneficia atât de inspirație, dar și de idei pragmatice.

Berbecii își vor da seama de unele greșeli pe plan financiar. Racii își vor pondera promisiunile. Balanțele caută oameni mai deștepți care să le ajute. Iar Capricornii reușesc să gestioneze în mod eficient stresul de la serviciu. 

Pentru semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești), urmează câteva zile mai grele. Cu oboseală, exagerare, limite și neatenție. Ce trebuie să rețină aceștia este că dacă nu le cere nimeni efort suplimentar, nu trebuie să preia din proprie inițiativă proiecte în plus. Acești nativi au nevoie de o planificare riguroasă și de a accepta faptul că nu sunt perfecți.

Gemenii înțeleg că au unele limite și vor decide să fie mai atenți cu propriile resurse. Fecioarele au parte de frustrări în relația cu superiorii. Săgetătorii nu trebuie să neglijeze deloc unele replici sau gesturi ale partenerului. Peștii sunt foarte incisivi în discuțiile cu oamenii dragi. 

Previziuni astrale vacanța de vară 2024. Aventuri de neratat pentru unele zodii

Iar atunci când este vorba de semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), astrele nu au vești bune. În primul rând, intrarea lui Marte în Taur le va agita enorm, și câteodată și fără motiv. Vor avea parte de multă rezistență, agitație interioară, dezaprobări din partea apropiaților și nu numai. Vor simți că trebuie să lupte, însă nu vor avea o cauză comună.

Iar cum Marte mai face și careul cu Pluto, se vor pune în ipostaze în care cred că trebuie să demonstreze ceva cu tot dinadinsul. Taurii se vor grăbi pe plan financiar. Leii se vor certa cu persoanele mai autoritare. Scorpionii vor forța unele decizii ale partenerului. Iar Vărsătorii vor trece de la ură la iubire în relația cu familia. 

Îți sugerăm să vezi și: Calendar astrologic 10-16 iunie 2024: Careu Marte-Pluto și conjuncție Mercur-Venus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel