Calendar astrologic 10-16 iunie 2024: Careu Marte-Pluto și conjuncție Mercur-Venus

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Horoscop săptămânal. Următoarele evenimente astrologice ne vor da viața peste cap multora dintre noi. 

Protagonistul perioadei 10-16 iunie este Mercur. Veți citi, în cele ce urmează, despre multitudinea de aspecte pe care le va face. Apropierea lui de Soare se lasă de cele mai multe ori cu grabă în gândire, încurcături și greșeli. 

Luni, 10 iunie, avem un careu între Soarele din Gemeni și Saturn și Pești. Deci începem săptămâna cu un aspect destul de epuizant și copleșitor. Cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrograma natală vor resimți din plin o oboseală pe plan mental, dar și pe partea fizică. Mercur reprezintă gândirea și vocea. Saturn ne arată modul în care ne limităm sau ne restricționăm. Careul este un aspect nefavorabil care provoacă tensiuni interioare. 

Careu Soare-Saturn pe 10 iunie. Cele PATRU zodii ghinioniste

Marți, 11 iunie, Marte intrat recent în Taur face un careu de temut cu Pluto din Vărsător. Marte reprezintă lupta și acțiunea, iar Pluto se ocupă de forțele subterane și transformările radicale. Un careu între cei doi aștri produce lupte de putere, indiferent de domeniu. Ciocniri între modul de a acționa cu prudență și nevoia interioară de a distruge totul înainte de a o lua de la capăt. 

Miercuri, 12 iunie, Mercur din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești. Acesta produce sarcasm, ironie și multe replici dureroase. De asemenea, ne face să ne îndoim de capacitatea intelectuală. Ne punem singuri limite. Sau luăm decizii doar atunci când suntem forțați de situație. 

Marte intră în Taur. Ce le pregătește tuturor zodiilor până pe 20 iulie?

Vineri, 14 iunie, Mercur face o conjuncție cu Soarele în semnul Gemenilor. Există riscul să fim orbiți, să scăpăm detalii importante sau să avem un scurtcircuit în comunicare/procesul gândirii. De asemenea, vă recomandăm să nu vă aglomerați deloc programul pentru că nu vă veți putea ține deloc de toate sarcinile. 

Duminică, Mercur face o altă conjuncție, aceea cu Venus. Vorba dulce mult aduce! O zi nemaipomenită pentru a ne declara sentimentele, mai ales dacă le-am ținut secrete mult timp. Reușim să găsim cele mai potrivite cuvinte atunci când trebuie să convingem pe cineva de ceva. Comunicarea este una plăcută. De altfel, talentul oratoric ne poate ajuta să câștigăm multe lupte. 

Date de salvat în calendar: 12, 14, 16 și 17 iunie. În ce zi ne vor deveni cuvintele aliați de nădejde?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel