Careu Soare-Saturn pe 10 iunie. Cele PATRU zodii ghinioniste

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Mâine, pe 10 iunie, vom avea un aspect astrologic important. Soarele din Gemeni o să facă un careu cu Saturn din Pești. Iată la ce trebuie să ne așteptăm și ce zodii sunt ghinioniste!

Pe 10 iunie, Soarele din Gemeni va forma un careu cu Saturn din Pești.

Acest aspect, cunoscut și sub numele de cuadratură, este considerat negativ în astrologie. El apare atunci când două planete sunt situate la o distanță de 90 de grade una față de cealaltă. Careul aduce tensiune, schimbări radicale, dar și probleme care trebuie să fie depășite.

Ce știm? Soarele se află în semnul Gemenilor, la fel și Mercur, care va sta în semnul său preferat până la 17 iunie. Totodată, Saturn se află în semnul Peștilor de pe 7 martie 2023, unde va rămâne până la 25 mai 2025.

Ce aduce careul dintre Soare și Saturn? Pierderea încrederii în propria persoană, teste grele și o doză însemnată de pesimism. Mai mult, te poți simți împovărat de responsabilități sau îndatoriri. Dar nu uita că acest aspect poate fi privit precum un test al caracterului pe care îl ai.

Trebuie să dai dovadă de răbdare, determinare și o etică solidă a muncii. Problema este că vei simți dorința de a contrazice sistemul și de a evita responsabilitățile, chiar dacă acest lucru va veni însoțit de un sentiment de vinovăție.

Careul dintre Soare-Saturn îi va afecta, bineînțeles, pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Aceștia vor resimți din plin o epuizare pe plan mental, dar și oboseală fizică.

Destin potrivnic pentru Fecioară, Pești, Berbec și Balanță. Tot răul spre bine!

Previziuni Gemeni

Nativii Gemeni trebuie să prioritizeze odihna la începutul săptămânii. De fapt, ar fi bine să învețe să facă diferența dintre somn și odihnă. De asemenea, totul li se va părea de-a dreptul epuizant. 

Previziuni Fecioară

Nativii Fecioara sunt cei care vor simți multă rezistentă din partea superiorilor. Și asta le va submina încrederea în forțele proprii. Totuși, partenerul le va fi de un real ajutor. 

Previziuni Săgetător

Săgetătorii vor avea de furcă în relația cu partenerii lor. Aceștia vor fi nemulțumiți de orice. Ce îți recomandă astrele? Să nu implici alte rude în problemele de cuplu. 

Previziuni Pești

Peștii vor fi rezistenți la propunerile apropiaților legate de petrecerea timpului liber. De fapt, ei își doresc să stea acasă, să nu se vadă cu nimeni și să își încarce bateriile.

Îți sugerăm să citești și: Cum să atragi un nativ din zodia Berbec. Poți să te joci cu focul?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel