Horoscop săptămâna 15-21 ianuarie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Urmează primul mare eveniment astrologic din 2024!

Evenimentul cheie al săptămânii viitoare este întoarcerea lui Pluto în Vărsător. Se va petrece pe 21 ianuarie, la o zi distanță de intrarea Soarelui în același semn.

Din 2008 și până în prezent, tranzitul lui Pluto prin Capricorn a adus diferite schimbări pe plan mondial și nu numai. Planeta Pluto influențează serios lumea, oferă putere sau din contră, dărâmă. 

Pluto reprezintă planeta puterii, extremelor, regenerării și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades.

În ce semn era Pluto când te-ai născut? Planeta transformării şi puterii, care schimbă lumea cu fiecare tranzit

Pluto înseamnă transformare radicală, mai ales în ceea ce privește energia interioară.

Arhetipul Vărsătorului este cel legat de viitor, de spațiu, de progres, tehnologie, neconvențional, știință. 

Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu.

Iată la ce ne vom aștepta!

1. Transformarea radicală a societăților
Pluto este conectat la o transformare profundă, în timp ce Vărsătorul se axează pe inovație și schimbare. Intrarea lui Pluto în Vărsător are potențialul de a aduce modificări semnificative în structurile sociale și sistemele existente, având perspectiva de a iniția o transformare socială amplă. Conceptul de "comunitate" va fi din ce în ce mai întâlnit. 

2. Progres constant în tehnologie
Vărsătorul este asociat cu tehnologia și avansul în domeniul științei. Prezența lui Pluto în acest semn ar putea cataliza descoperiri și inovații tehnologice, schimbând semnificativ modul în care interacționăm cu lumea înconjurătoare. Online-ul va câștiga din ce în ce mai multă putere. 

3. Emancipare și lupta pentru drepturi egale
Vărsătorul promovează individualismul și libertatea personală. Odată cu Pluto în Vărsător, ar putea apărea o dorință puternică de emancipare, depășind limitele impuse de societate și exprimând individualitatea într-un mod unic și autentic.

4. Schimbări politice și revoluții
Vărsătorul este asociat cu idealurile sociale și mișcările revoluționare. Pluto în Vărsător poate aduce schimbări politice, activism social și dorința de a construi o societate mai egalitară și mai justă. Liderii care nu își vor ajusta strategiile în funcție de vremurile ce vin vor avea de pierdut. 

Citește și Horoscop IANUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel