Horoscop săptămâna 15-21 mai 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
EXCLUSIV

Horoscop săptămânal. Urmează intrarea lui Jupiter în Taur și oprirea retrogradării lui Mercur în același semn!

Urmează o săptămână importantă din punct de vedere astrologic!

De aceea, merită să menționăm următoarele lucruri:

Pe 15 mai, Mercur își va opri retrogradarea în semnul Taurului. Așteptăm de mult ziua în care planeta comunicării să își oprească retrogradarea!

Dacă până acum, totul era întârziat sau blocat, după 15 mai, parcă vom fi luați prin surprindere de viteza uimitoare din viața noastră cotidiană. Cumva, Mercur ne direct ne va obliga să livrăm într-un timp scurt tot ce nu am făcut de vreo lună încoace. 

Astfel, o să ne dăm seama de ceea ce trebuie să schimbăm în obiceiurile noastre financiare. Mai mult ca sigur, mulți au fost luați prin surprindere, fie că vorbim despre plăti uitate, întârziate sau respinse. O să devenim mai calculați, dar și mai pragmatici.

Însă, atenție! Deși retrogradarea se va opri la această dată, să nu uităm că efectele sale vor continua până la 11 iunie.

Gata cu retrogradarea! Mercur direct din 15 mai! Avantaje serioase pentru toate zodiile

Pe 16 mai, Jupiter va intra în semnul Taurului! Da, putem spune că urmează unul dintre cele mai importante evenimente ale anului 2023! De ce? Fiindcă planeta expansiunii se va muta în semnul resurselor și al posesivității.

Ar fi cazul să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Trebuie să avem ca bază principală stabilitatea, dar să luăm în calcul și următorul lucru: cine nu o să investească, nu va câștiga!

Cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze.

Astrologii internaționali despre intrarea lui Jupiter în Taur de pe 16 mai: "Prognoza? Un an de noroc!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel