Horoscop săptămâna 2-8 ianuarie 2023. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 01 ian 2023, 11:13 | Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Echipa Astrosens vă dorește un An Nou extraordinar! Iată și primul horoscop al anului.

Jupiter, Saturn și Pluto vor avea parte de schimbări în același an!

Anul 2023 nu este simplu din punct de vedere astrologic. Avem schimbări serioase, ale planetelor transpersonale, dar și în ceea ce le privește pe cele transgeneraționale.

În plus, 2023 este precum episodul pilot dintr-un serial menit să ne arate cum va fi viața planetei pentru cel puțin următorii douăzeci de ani. Implicațiile vor fi atât la nivel personal, cât și mondial. 

Iată ce evenimente merită să reții!

Pe 8 ianuarie, Lilith intră în Leu

Lilith reprezintă testarea limitelor, iar Leul vorbește despre iubire de sine, creativitate și competiție. Deci vor urma câteva luni în care unii dintre noi vor face lucruri la care nu s-ar fi gândit niciodată. Lilith cere detașare, descătușare, respingerea regulilor induse de societate și multă libertate. 

Pe 7 martie, Saturn intră în Pești

Saturn vrea maturizare și organizare. Semnul Peștilor nu le are deloc. Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și reprezintă, practic, o închidere de ciclu sau ultimul ceas. Ce poate să însemne acest tranzit? Putem vorbi despre ultimul ceas al omenirii. Odată cu intrarea lui Saturn în Pești, ne vom da seama că am exagerat cu modul de trai și cu obiceiurile zilnice. Se impun schimbări serioase în ceea ce privește legătura cu mediul, natura și sufletul. 

Pe 23 martie, Pluto intră în Vărsător

Deocamdată pentru o scurtă perioadă. Adică până pe 11 iunie. Vom avea un teaser la adevăratul tranzit. Pluto reprezintă controlul și schimbările radicale, iar Vărsătorul se referă la viitor și tehnologie. Deci vom începe să conștientizăm că tehnologia este adânc îndrădăcinată și că dependența noastră de ea nu mai poate fi negată. Teme precum libertatea personală, drepturile egale și comunitatea vor fi la ordinea zilei. 

Pe 16 mai, Jupiter intră în Taur

Planeta abundenței intră în semnul care adoră cel mai mult resursele concrete. Pe plan personal, vom fi preocupați de a ne crește veniturile, dar și de a economisi. Pe plan mondial, acest tranzit ne va obliga să găsim alte surse de energie, să ne schimbăm sistemul de valori, dar și să ținem mai mult ca niciodată la granițe, la limitele teritoriale. Ne vom întoarce din nou la munca pământului. Agricultura va trebui modernizată.

Pe 23 iulie, Venus își începe retrogradarea în semnul Leului

Până pe 4 septembrie, relațiile personale vor fi testate. De altfel, vara acestui an va fi destul de incendiară din punct de vedere amoros! Venus retrogradă poate (re)aduce oameni în viața noastră care nu sunt neapărat meniți să devină partenerii noștri oficiali, ci mai degrabă să ne învețe de ce anume avem nevoie pentru o relație sănătoasă și autentică. Mulți vor avea de-a face cu o dragoste de-o vară!

Pe 3 octombrie, Lilith intră în Fecioară

Acest tranzit ne va arăta că nimeni nu ne ridică statuie în fața locului de muncă. Mulți vor descoperi că exagerează cu munca și că o fac din cauza unor frici profunde. De asemenea, ipohondria va fi la ordinea zilei. Am putea spune că Lilith în Fecioară ne va învăța să ne ocupăm mai mult de prevenție. 

Vezi și: 2023: ANUL ACCEPTĂRII! Daniela Simulescu explică de ce este un concept esențial pentru anul viitor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience