Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 19 Martie 2023, 12:57 | Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămânal. Urmează Echinocțiul de primăvară și intrarea lui Pluto în Vărsător

Ne aflăm în fața unei săptămâni foarte importante din punct de vedere astrologic! Plină de evenimente care vor schimba parcursul vieții, atât pe plan mondial(pe termen lung), cât și pe plan personal(pe termen scurt). 

În următoarele șapte zile vom trăi cât pentru un an!

20 MARTIE: SOARELE INTRĂ ÎN BERBEC/ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ

Începe primăvara din punct de vedere astronomic și astrologic. Acest sezon al Berbecului va fi unul special! Pentru că Soarele se va întâlni cu Jupiter. Vom avea nevoie de prospețime, de o lua de la capăt, de acțiune. Bineînțeles, combustibilul din spate va fi furia. Cea încapsulată mult timp. Timp de o lună vom avea ocazia să o transpunem în mod sănătos. 

21 MARTIE: LUNĂ NOUĂ ÎN BERBEC

Soarele și Luna își dau mâna în primul semn al zodiacului. De obicei, o Lună Nouă nu provoacă evenimente, dar aici s-ar putea să asistăm și la mușchi încordați, și la curaj nebun. Dacă ai așteptat cea mai bună zi să o iei de la capăt, pune-ți în calendar 21 martie! Și comportă-te precum un copil care nu stă să se gândească de enșpe mii de ori până să acționeze!

23 MARTIE: PLUTO INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Un eveniment revoluționar! Pluto va avea deocamdată un preambul în acest semn, mai exact între 23 martie și 11 iunie. Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu, conform astrologului. Tot ce înseamnă tehnologie și rețele sociale pot suferi reglementări sau schimbări de algoritmi. Crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Totodată, acest tranzit poate viza cele mai ciudate meserii posibile. Acest semn al Vărsătorului mai vrea și revoluție, drepturi egale sau chiar un pic de socialism. Îi place să îi acceptăm pe toți și să creăm o lume mai bună, fiindcă așa vede el progresul.

Citește și: Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Astrologul Daniela Simulescu: "Va zgudui civilizația!" - VIDEO

sau 

Astrologii internaționali despre Pluto în Vărsător, de pe 23 martie. "Puterea oamenilor va ieși la suprafață!"

25 MARTIE: MARTE INTRĂ ÎN RAC

Iată că Marte părăsește, în sfârșit, semnul contaminat de retrogradare, al Gemenilor. Planeta acțiunii se mută într-un semn cardinal, dornic de a construi o bază, o fundație și de a stabili unele rădăcini. Acțiunea nu va fi una fățișă, ci una mai degrabă interiorizată. Fiind într-un semn de apă și nu neapărat unul pe placul său, Marte ne va face să fierbem mult și bine până când vom trece la treabă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play