Horoscop săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Urmează Luna Plină în semnul Berbecului. 

Ultima săptămâna a lunii va fi destul de intensă din punct de vedere astrologic! Din cauza Lunii Pline din Berbec de pe 29 septembrie!

Un eveniment astrologic la fel de intens precum sună, iar efectele acestuia pot fi resimţite peste tot în aspectele vieţii noastre, indiferent de semnul nostru. Mulți se vor confrunta cu momente de genul “Până aici! Nu se mai poate!”. Va aduce la suprafaţă sentimentele de furie îmbuteliate, frustrări, conflicte, decizii abrupte şi comportamente neaşteptate, dar va deschide calea către ceva nou şi ne va oferi curajul şi doza de competitivitate şi agresivitate necesară pentru a începe ceea ce ne dorim. 

Ori Marte, guvernatorul Berbecului, se află în Balanță, exact în opoziție cu Luna din Berbec. 

Atunci când Marte traversează Balanța, lupta noastră este pentru armonie și echitate. Această energie ne poate ajuta să vedem ambele părți ale unei situații și să găsim un mijloc de a rezolva conflictele cu tact și respect reciproc. Dacă în trecut te-ai confruntat cu situații tensionate, precum un partaj, un proces sau o afacere dificilă, acest tranzit îți oferă instrumentele pentru a negocia într-un mod care să avantajeze pe toată lumea.

Soarele și Marte în Balanță vor armonie, iar Luna vrea conflict și luptă. 

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj cardinal în astrogramele natale. Vorbim de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. 

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Vă reamintim că Lilith petrece ultima săptămână în semnul Leului! Pe 3 octombrie, își va începe tranzitul în semnul Fecioarei. Acest subiect provoacă foarte multe frici. De ce? Pentru că Lilith a fost văzută întotdeauna cea care îngrozește, sperie și provoacă, iar cei care aud de ea, se confruntă cu tot felul de stări contradictorii.

Încă din 8 ianuarie, când a intrat în Leu, Lilith a adus la nivel mondial unele tendințe.

Lilith este obsesia, detașarea și magnetismul, iar arhetipul Leului reprezintă creșterea, înflorirea, vitalitatea și bucuria. Mai mult, energia Leului vrea validare, respect și recunoaștere. Un narcisism, care se regăsește în fiecare dintre noi. Însă, odată cu tranzitul lui Lilith în Leu, narcisismul a fost la putere, online sau offline, ne-am dus obsesiv către el.

Până pe 3 octombrie, vom fi în continuare înclinați să arătăm cine suntem noi, ce facem, de ce suntem în stare, mai ales din cauza acestei porții de narcisism care poate să devină exagerat. Vom încerca să fugim de Priapul în Vărsător. Vrem să fim vizibili și să ne strigăm puterea, ca să obținem drepturi și vizibilitate crescută. Energia în Vărsător vrea drepturi egale, adevăr și corectitudine.

Despre tranzitul lui Marte în Balanță, până pe 12 octombrie. Cele patru zodii afectate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel