Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni zodii. Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru sezonul Balanței care are loc până pe pe 23 octombrie.

Între 23 septembrie și 23 octombrie avem sezonul Balanței, care ne arată, în primul rând, că toți copiii născuți în acest interval vor fi în zodia Fecioarei, guvernați de Venus. Atunci când Soarele intră într-un semn, vom fi cu toții influențați de energia acestuia. 

Pe 23 septembrie, când Soarele intră în Balanță(Echinocțiul de toamnă), trecem de la hărnicia și organizarea Fecioarei la nevoia de socializare și echilibru a Balanței. Acest eveniment va aduce lumina negocierilor, a dorinței de pace, dar și a indeciziei în viața noastră. 

Iar cum Soarele va merge cot la cot alături de Marte, până pe 12 octombrie, ne dăm seara cu siguranță că vom avea un Sezon al Balanței special în 2023 pentru că va fi destul de intens.

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele tranzita casa a 7-a și va lumina relațiile personale, în special relația cu persoana iubită. Cei care sunt deja într-o relație au nevoie să depună mai mult efort în cadrul acesteia. „Trebuie să rețineți că nu mai este doar despre voi”, spune astrologul Daniela Simulescu. Dacă de obicei sunteți individualiști, acum trebuie să colaborați cu ceilalți. Nu o să vă iasă nimic bine dacă vă bazați doar pe voi. „Proiectul acesta va fi mult mai bun pentru că l-am ascultat și pe X”, așa ar trebui să vă spuneți. Așadar, spiritul de echipă este cel care contează până pe 23 octombrie. 

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele trece în casa a 6-a. Ar fi bine să găsiți un echilibru între efortul pe care îl depuneți pentru voi și efortul pe care îl depuneți pentru ceilalți. Voi cu ce mai rămâneți? Trebuie să faceți neapărat și lucruri din care să aveți și voi ceva de câștigat. Aveți grijă la sănătate, la stresul cotidian, la felul în care își pune acesta amprenta pe viața și pe rutina voastră. Relațiile cu colegii trebuie schimbate. De fapt, așteptările în ceea ce îi privește. Fiți mai deschiși față de ei, nu hotărâți pentru ceilalți. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soare trece într-o casă preferată de toată lumea, a cincea. Aveți nevoie de distracție, mergeți la teatru, la prieteni acasă, la cinema, la seri de socializare în centrul orașului. Este vorba și despre creativitate. Ar fi ideal dacă ați începe să scrieți sau să vă cultivați pasiunea pentru un instrument muzical, de exemplu. Să generați bucurie și să vă înconjurați de oameni care să vă bucure la rândul lor. Dacă aveți copii, v-ar prii să țineți cont și de părerea lor, nu le ziceți că ideile lor nu contează, nu le subminați percepția asupra lumii. 

Horoscop 2023 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac: Un Octombrie de Redescoperire și Transformare

Rac/ Ascendent în Rac

Soarele trece în casa a 4-a până pe 23 octombrie. Familia este pe locul întâi pentru voi în general, însă acum parcă este mult mai mult decât de obicei. Vorbiți cu rudele, le vizitați, mergeți la evenimente alături de ele. În altă ordine de idei, și casa este importantă, ne referim la curățenie și decor. Soarele o să vă oblige să acceptați și lucruri pe care altădată nu le-ați fi acceeptat. Să nu uităm că Soarele în casa a 4-a are legătură și cu refugiul vostru interior și cu nevoia de a vă echilibra sentimentele. 

Leu/ Ascendent în Leu

Soarele, guvernatorul vostru, se mută în casa a 3-a și vă poartă într-o oază a comunicării. Casa a 3-a pentru voi e o casă plină de telefoane, laptopuri, tehnologie, dar și de mașini, drumuri, mici călătorii. Este o perioadă bună să vorbiți, să comunicați, să scrieți, să vă faceți publice gândurile printr-un blog, eventual. E o perioadă foarte bună să reluați discuțiile cu oamenii dragi vouă, să acordați mai multă atenție relațiilor cu frații și surorile. E bine să vă ocupați timpul cu evenimente, nu stați degeaba. E primul pas către o lume nouă, către oameni. Aveți nevoie de conexiune permanentă cu locuri, evenimente, oameni și plimbări. Cu alte cuvinte: Lenea nu vă ajută la nimic!

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Soarele se mută în casa a doua, unde este și Marte până pe 12 octombrie. Aveți nevoie de un bilanț neapărat, trebuie să vedeți roadele, să vă calculați mai bine banii, să înțelegeți unde anume au fost pierderi. Ar fi ideal să puteți să găsiți un echilibru între venituri și cheltuieli. Soarele vrea să vă pună și talentele la muncă. Și să descoperiți cum le puteți monetiza. Ce anume știți să faceți și se pot face bani din asta? Ce vă aduce un plus de valoare? Vă puteți crea și alte câștiguri în acest fel. Este o perioadă foarte bună pentru schimburi de experiență. 

Horoscop 2023 Octombrie Zodii. Previziuni pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Balanță/ Ascendent în Balanță

În primul rând, la mulți ani! Până pe 23 octombrie vă sărbătorim! Soarele se așază în prima casă, așadar este vorba, în primul rând despre aspect, despre cum arătați și cum vă arătați lumii. Până la finalul lunii ocombrie trebuie să vă puneți pe primul loc. Să vă luați bijuterii, să vă luați haine, să străluciți și să lăsați  mai ușor nevoia aceasta de a ține totul în echilibrul suprem. Mai degrabă duceți atenția de la alții către voi. S-ar putea să treceți și printr-o perioadă mai vanitoasă, care vă priește de minune.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Soarele intră în casa a douăsprezecea, unde este și Marte, propriul guvernator. Am spune că intrați în hibernare până pe 23 octombrie. Și nu vă displace deloc asta. Faceți curățenie în relațiile personale și profesionale. Încep să circule tot felul de gânduri prin mintea voastră: să mă izolez, să mă retrag, să mă mut din țară. Trebuie să renunțați la stimulii deranjanți din exterior, practic, despre asta este vorba. Mai uitați de griji și vă ocupați de următorul pas. S-ar putea să înțelegeți că anumite situații sunt toxice, pot apărea și probleme de sănătate. E momentul să le rezolvați. De fapt, vă pregătiți de ceva măreț. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele se mută în casa a unsprezecea și le aduce acestor nativi exact ce le place: multe evenimente, următorul pas, planuri importante, oamenii importanți. Viitorul vi se arată, iar voi puteți sta în centrul acțiunii prin tot felul de ieșiri și petreceri. Viață socială capătă o consistență foarte puternică. Va trebui să îi împăcați pe toți, o să uitați de voi, încercând să le faceți tuturor pe plac. Aveți nevoie de mulți oameni în jurul vostru, așa că nu stați retrași. 

Caleidoscop Astrologic: O Privire Sinoptică asupra Lunii Octombrie pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Soarele se mută în casa a zecea, în zona carierei. Veți culege roadele ultimului an, lucru care vă va face foarte mândri de munca pe care ați depus-o. Găsiți formula perfectă de a rezolva anumite probleme la serviciu. Ziceți ca ei și faceți ca voi. Încercați să fiți flexibili, faceți anumite lucruri în mai multe părți, vedeți cum e și din extrema cealaltă. Vă vedeți interesul. Mulți veți lua decizii de oficializare a relațiilor, sau decizia unui divorț. Încercați să negociați dacă mergeți la un interviu. Veți avea mai muștă vizibilitate, dar atenție că poate fi pentru ceva bun, dar și pentru o boacănă. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Soarele va tranzita casa a noua. Și vine cu nevoia subită de a vă face planuri obiective, de a privi cu cât mai multă seriozitate către viitorul vostru. Să nu uităm că și Marte va fi acolo până pe 12 octombrie. Cei care au început o nouă formă de educație, au nevoie și de un sprijin în domeniu, așa că e un moment extraordinar să vă găsiți un profesor, un mentor. E ca și cum intrați într-o cameră cu o bibliotecă imensă. Nu veți putea citi toate cărțile, un mentor vi le va indica pe cele importante. Sau voi puteți deveni mentorul cuiva. Vă invităm să acordați mai multă atenție actelor și acțiunilor juridice. 

Pești/ Ascendent în Pești

Cu Soarele în casa a opta se vor finaliza anumite tranzacții, anumite colaborări financiare. Dacă anumite plăți au fost amânate, abia acum veți  reuși să le faceți. Veți lua decizii să investiți în ceva. Dacă sunteți în partaj, nu vă aruncați. Trebuie să negociați dur. Negocierea începe de la „nu”. Nu acceptați nicio decizie financiară, ci negociați permanent. Însă lucrurile prind contur. Se pun în mișcare. Citiți absolut tot dacă faceți un credit, cereți un sfat al unui specialist, nu semnați fără să verificați toate detaliile cu mare atenție. De asemenea, până pe 23 octombrie, este bine să conviețuiți cu fricile. Fuga de ele nu v-a ajutat la nimic până acum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel