Horoscop săptămâna 26 iunie - 2 iulie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Iată ce urmează, pentru fiecare semn din zodiac!

Cum pe cer avem în acest moment pe Venus, Marte și Lilith în Leu, așteptați-vă ca perioada următoare să nu fie una liniștită, nici pe plan mondial, dar nici pe plan personal. 

Bineînțeles, cei cu marcaj fix (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) vor trece prin clipe destul de tensionate. Declară că vor ceva, dar de fapt au nevoie de cu totul și cu totul altceva. 

Așa că le recomandăm acestor nativi să nu se grăbească cu deciziile. Pentru că deocamdată acționează și gândesc în mod impulsiv.

Poate pentru a plăti unele polițe, pentru a demonstra ceva sau pentru a atrage atenția. Și cum Venus se apropie de conjuncția cu Lilith și careu cu Uranus, aspecte pe care le va repeta și în perioada retrogradării, mulți vor fi luați prin surprindere.

Inițial vor dramatiza și se vor victimiza, dar cu timpul își vor da seama că nu este despre alții, ci despre ei înșiși. 

Deci dacă te știi că ai în astrograma natală Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Ascendentul sau Nodurile Lunare în cele patru semne enumerate mai sus, astrologul Daniela Simulescu te sfătuiește să nu dai vrabia din mână pe cioara de pe gard. 

Pentru ceilalți nativi, cu marcaj mutabil/cardinal, parcă evenimentele actuale nu le provoacă atât de multe tensiuni interioare. Ci mai degrabă vor participa la evenimente cu oameni instabili. 

Trecând peste toate aceste explicații, trebuie să țineți cont de ceva. Vara aceasta este una memorabilă, cel puțin din punctul de vedere al astrologiei, și că este cazul să profităm de acest lucru! Deci nu ratați niciun motiv de distracție!

Citește și: Trio-ul Venus-Marte-Lilith în Leu aduce beneficii uriașe următoarelor TREI zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel