Horoscop săptămâna 3-9 iulie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Ne apropiem de Luna Plină din Capricorn. 

Prima parte a săptămânii îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal în astrogramele natale din cauza Lunii Pline din Capricorn. Iar sfârșitul va aduce multă nerăbdare mai ales celor care au marcaj fix. De ce? Pentru că Marte va petrece ultimele grade în Leu și se va întâlni și cu Pallas Athena. 

Mai multe detalii despre următoarele evenimente speciale

Lună Plină în Capricorn, pe data de 3 iulie

Vorbim despre una dintre cele mai puternice Luni Pline din acest an și poate cea mai dură dintre ele. Acest evenimen beneficiază și de un aspect armonios cu Jupiter, dar să nu uităm de Pluto!

Soarele în Rac și Luna în Capricorn vor fi în opoziție. Spre deosebire de faza de Luna Nouă, acum se pot întâmpla tot felul de evenimente. De această dată, lângă Soare îl avem și pe Mercur. Cu alte cuvinte, nu este o Lună Plină legată de emoții, ci ma degrabă legată de mental.

Luna Plină este cea care aduce un final. Însă acum, fiindcă îl avem și pe Pluto retrograd implicat, nu vorbim despre un fenomen foarte simplu, ci de unul profund. Unul legat de inconștientul nostru. 

Când pui Luna, astrul emoțiilor, în semnul rece al Capricornului, iei decizia și nu te mai uiți în spate. Chiar dacă deciziile sunt bruște și te sperie acest lucru, stai liniștit, ajutorul vine de unde nu te aștepți!

Și după cum spuneam, cel mai mult îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Află cum va fi a doua jumătate a anului pentru TOATE semnele din zodiac. Previziuni și recomandări

Marte la grad anaretic, în Leu

Începând cu 20 mai, planeta acțiunii a tranzitat semnul dramatismului și al competiției. De obicei, când o planetă se pregătește să părăsească un semn și ajunge la ultimul grad al acestuia(denumit anaretic), are tendința de a exagera. De a crea surprize!

Pe plan mondial, unii lideri vor dori în continuare să își arate mușchii, iar pe plan personal, vom apela din ce în ce mai des la narcisism. Acum, din punct de vedere teoretic, nu ar fi ceva negativ, doar că Marte obișnuiește să provoace spiritele, să irite și să reacționeze fără echilibru. Marte în Leu poate fi folosit pentru negociere, competiție, pasiune. Dar ne poate crea probleme în relațiile cu copiii, cu situațiile în care nu vom fi băgați seamă.

Și cum Marte se va întâlni, la final de Leu, cu Pallas Athena, vom avea situații în care o parte vrea să lupte, iar cealaltă se opune în totalitate. 

Cei cu marcaj fix în astrogramele natale(Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) vor avea un final de săptămână plin de emoții și frici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel