HOROSCOP Săptămânal cu multiple provocări pentru TAUR, LEU, SCORPION, VĂRSĂTOR

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop săptămânal. Astrele ne pregătesc câteva momente memorabile în zilele ce urmează!

Cele două evenimente cheie ale acestor zile sunt Luna Nouă din Scorpion și conjuncția Soare-Marte din același semn. 

Taur/Ascendent în Taur

Atenția va fi îndreptată către zona relațională. Ai nevoie de prospețime, dar nu mai ai răbdare. Cumva, vei cere de la partener ce nu poți tu oferi. Și de aici pot apărea multiple tensiuni, certuri și replici pe care le vei regreta pe urmă. Pentru cei singuri, este o perioadă favorabilă pentru a cunoaște pe cineva, însă vă atragem atenția că nu este cazul să vă grăbiți. 

Leu/Ascendent în Leu

Tot focusul tău se duce către familie și casă. Sunt zile bune pentru a aduce îmbunătățiri locuinței. Fă în așa fel încât să îți decorezi un refugiu care să te ajute în momentele de criză. Conjuncția Soare-Marte va agita spiritele în sânul familiei, mai ales spre finalul săptămânii. Vor apărea numeroase dispute. Iar tu vei pune paie pe foc ori de câte ori vei avea ocazia. Sau vei fi chiar cel care provoacă scandalurile. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Primele zile ale săptămânii sunt activate de Luna Nouă din semnul tău. Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. S-ar putea să doriți să vă alocați timp pentru a stabili câteva intenții personale cu privire la ceea ce doriți să manifestați. Și să cercetați metodele prin care să le aduceți la realitate în următoarea perioadă. Indiferent de domeniu. La finalul săptămânii, Marte(propriul guvernator) se întâlnește cu Soarele, aspect ce va aduce o explozie de energie, dar și un nivel crescut de furie. Nu v-ar strica să vă ocupați și de activități fizice!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Nouă și conjuncția Soare-Marte se petrec în casa carierei. Pe durata întregii săptămâni, veți lua unele decizii radicale. Pe nepusă masă chiar. Nu vei mai fi dispus să faci compromisuri. De niciun fel. Atitudinea ta va provoca nemulțumiri, dar nu vei mai fi dispus să faci niciun pas înapoi. Ai putea avea parte de relații mai complicate, mai ales la locul de muncă. Fii pregătit să navighezi printre tensiuni și să găsești soluții.

Citește și Luna Nouă în Scorpion și semnificația spirituală pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel