Luna Nouă în Scorpion și semnificația spirituală pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni Luna Nouă în Scorpion. 

Luna Nouă de pe 13 noiembrie ne poartă direct în inima sezonului Scorpion și în adâncurile sufletelor noastre. Această Lună puternică generează tensiune, frământări și răsturnări neașteptate - dar ne va ajuta și să stabilim o conexiune profundă cu sentimentele și fricile noastre deopotrivă. Semnificația spirituală a acestui eveniment este bogată în magie. Și să nu uităm că schimbările din jurul acestui eveniment pot dura până la șase luni!

Berbec

Odată cu conjuncția Lunii Noi cu Marte, guvernatorul tău, în a opta ta casă, care se ocupă de intimitatea sexuală și resursele comune, vei conștientiza necesitățile tale și vei identifica schimbările necesare pentru a te simți mai confortabil atunci când împarți un cont bancar sau dormitorul.

Taur

Cu Luna Nouă în a șaptea ta casă, alături de Marte, axată pe parteneriate, momentul actual vizează evaluarea reciprocității în legăturile tale cele mai apropiate și dragi, indiferent dacă acestea sunt romantice, platonice sau profesionale. Cu o nouă atitudine, vei obseva rezultate în următoarele șase luni. 

Gemeni

Luna Nouă se manifestă în a șasea casă, cea referitoare la rutină și bunăstare, oferindu-ți o oportunitate plăcută de a explora intuiția ta în ceea ce privește nevoile zilnice pentru a atinge un echilibru și vitalitate mai mare. Și cum este și Marte acolo, ai nevoie de tehnici de gestionare a stresului. 

Rac

Luna Nouă pică în a cincea casă, cea a romantismului și a copiilor. Conjuncția Lunii Noi cu Marte ar putea marca un nou capitol fascinant în viața ta amoroasă. Nu te mira dacă te îndrepți într-o direcție palpitantă cu partenerul sau cu persoana care îți place.

Leu

Luna Nouă se petrece în a patra casă, care se referă la viața de acasă. Poți pune bazele pentru o posibilă mutare, achiziție a unui imobil sau mărirea familiei. Marte îți va da curaj, dar și nerăbdare. 

Fecioară

Luna Nouă din a treia casă, centrul comunicării, stimulează curiozitatea și energia ta socială, ajutându-te să te conectezi cu ceilalți și să aduci idei care ar putea conduce la colaborări satisfăcătoare. Iar conjuncția Lunii Noi cu Marte îți oferă un mental viu. 

Balanță

Având în vedere că Luna Nouă se află în a doua ta casă, cea a veniturilor, acesta este un moment oportun pentru a te focusa pe situația financiară sau pentru a-ți valorifica abilitățile în scopul obținerii de venituri suplimentare. Prezența lui Marte poate grăbi atât câștigurile, cât și cheltuielile. 

Scorpion

Datorită Lunii Noi din semnul tău, simți nevoia de a face schimbări semnificative în modul în care te prezinți în lume. Poți face o vizită la salonul de frumusețe, te poți înnoi sau poți adopta o nouă atitudine. Ai nevoie de prospețime! Să nu uităm că și Marte îți tranzitează semnul până pe 24 noiembrie și îți oferă curaj și carismă!

Citește și TREI zodii care vor renaște din propria cenușă în 2024

Săgetător

Cu Luna Nouă în a douăsprezecea ta casă, cea a spiritualității, este momentul propice pentru meditație, odihnă și regenerare. Astfel, capeți claritate asupra modului în care abordezi obiectivele generale, ceea ce te preocupă cu adevărat. 

Capricorn

Luna Nouă este în a unsprezecea casă, cea a relațiilor sociale. Poți avea ocazia de a te implica într-un proiect de grup, sau să faci parte în mod direct din evenimentele prietenilor. Faptul că faci faci parte dintr-o echipă poate spori încrederea în modul tău de exprimare. 

Vărsător

Luna Nouă ocupă a zecea casă, cea a carierei tale. Prin urmare, este momentul să faci pași semnificativi pentru afirmare, împlinirea obiectivelor tale profesionale pe termen lung. S-ar putea să fie momentul potrivit să discuți cu superiorii despre aspirațiile tale sau să propui idei noi.

Pești

Această Lună Nouă din a noua casă, te face să te axezi pe aventură. Acest eveniment reprezintă o oportunitate de a-ți extinde orizonturile și a ieși din zona ta de confort. Cu cât acumulezi mai multă cunoaștere în această perioadă, cu atât vei fi mai inspirat în alegerea unui drum în viață. 

Citește și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel