Horoscop săptămânal. Cele PATRU zodii norocoase

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Pe 29 ianuarie, vom avea un aspect norocos între Venus și Jupiter. 

Venus își continuă tranzitul în semnul Capricornului. Luni, 29 ianuarie, planeta cunoscută și ca Micul Benefic, va face un trigon cu Jupiter(Marele Benefic) din Taur. Acesta este unul dintre cele mai norocoase aspecte din astrologie!

Venus reprezintă dragostea, frumusețea, armonia și valorile, în timp ce Jupiter simbolizează expansiunea, abundența, creșterea și oportunitatea. Atunci când acestea formează un trigon, energiile lor se îmbină în mod armonios. 

Trigonul dintre Micul și Marele Benefic adesea denotă o perioadă de optimism sporit, generozitate și fericire. Poate aduce oportunități pentru romantism, socializare, câștiguri financiare și sentimente generale de bunăstare. Acest aspect este asociat cu norocul, abundența și un sentiment de împlinire în diferite aspecte ale vieții.

Leu / Ascendent în Leu

Generozitatea la locul de muncă poate aduce beneficii semnificative. O atitudine plăcută și deschisă vă poate deschide uși noi și vă poate oferi mai multe oportunități. Venus în tranzit prin casa a 6-a poate să vă încurajeze să îngrijiți un animal de companie sau achiziționați unul. Această perioadă vă cere să acordați atenție stilului de viață și să găsiți plăcerea în obiceiurile care vă aduc satisfacție de durată, deoarece Venus în Capricorn apreciază stabilitatea și construcția treptată a lucrurilor.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Venus face aspectul cu Jupiter din casa a 5-a, cea care simbolizează exprimarea de sine, iubirea, copiii, pasiunile, hobby-urile și fericirea. Interacțiunile cu copiii, fie că sunt ai voștri sau ai altora, pot aduce o mare împlinire. De asemenea, va crește dorința de romantism, afecțiune și exprimare emoțională. Venus caută pasiune și aduce intensitate în viața voastră.

Citește și Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Balanță / Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea voastră, tranzitează casa a 4-a. Trigonul cu Jupiter îi conferă și mai multă putere. Veți dori o casă mai frumoasă și mai confortabilă. Nu neapărat una nouă, ci mai degrabă îmbunătățirea celei actuale. Decorarea, schimbarea aspectului, adăugarea plantelor sau grija pentru grădină pot aduce satisfacție și beneficii imediate. Tranzitul lui Venus prin casa a 4-a subliniază nevoia de echilibru, refugiu și confort în mediul vostru domestic.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Venus, guvernatoarea casei a șaptea, a relațiilor, tranzitează casa a 3-a, a comunicării. Acest aspect favorizează discuțiile constructive cu partenerul și colaborarea în a organiza evenimente și activități zilnice. Este un moment potrivit pentru a dezvolta abilități de comunicare sau pentru a explora noi modalități de exprimare.

Citește și Obezitatea duce la un risc crescut nu numai de hipertensiune arterială, ci și de boli metabolice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel