Horoscop săptămânal. Recomandări pentru Leu, Săgetător și Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, transmite previziunile pentru zodii!

Youtube video image

Pe 23 mai, vom avea o zi specială, plină de evenimente benefice. Iată ce se întâmplă în această zi:

Avem o Lună Plină în Săgetător, care va fi susținută de Pluto în Vărsător. Această Lună Plină vine cu un val de energie transformatoare. Soarele în Gemeni cere schimbări și diversitate, în timp ce Luna în Săgetător dorește ca lucrurile să fie făcute corect. Va exista o confruntare între "eu știu" și "eu cred", care va fi destul de intensă.

Ne bucurăm și de cea mai romantică zi din 2024. Venus se întâlnește cu Jupiter în semnul Taurului. Venus este planeta feminității, a iubirii, a esteticului și a plăcerii. Jupiter o poate amplifica și îi oferă mai mult decât are deja. Arhetipul Taurului are legătură tot cu esteticul, resursele și senzualitatea. Răsfață-te, fii romantic și afectuos. Dacă vrei să-i faci o surpriză persoanei iubite, ai în vedere să aibă un caracter diferit. Orice cadou i-ai face, oferă-i noutate.

Soarele din Gemeni face un trigon cu Pluto din Vărsător. Acest aspect ne ajută să avem încredere în mintea noastră. Ne putem adapta de la situație la situație.

Venus face un sextil cu Neptun. După ce se întâlnește cu Jupiter, mai primește puțină inspirație și blândețe de la Neptun.

La finalul zilei de 23, Venus intră în Gemeni. După ce și-a dorit confort, acum Venus va dori noutate și diversitate.

Pe 26 mai, Jupiter intră în semnul Gemenilor. Acest tranzit va dura până pe 10 iunie 2025, deci ne lasă timp suficient pentru a beneficia cât mai mult de influența sa! Planeta oportunităților și expansiunii se duce în semnul comunicării și schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai valoros, mai ales dacă o menținem activă și antrenată. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant.

Horoscop săptămânal. Vești de la astre pentru Taur, Rac și Balanță

Leu/Ascendent în Leu

Din punct de vedere profesional, este o săptămână minunată. Conjuncția Venus-Jupiter se petrece în casa a zecea. Ți-ar putea aduce daruri. Va veni momentul să primești recunoașterea pentru care ai muncit, dar s-ar putea să nu te simți atât de bine pe cât te așteptai. Viața vrea să te învețe că, dacă există un gol interior, nu poate fi umplut cu funcții sau promovări. Este necesar ca în zilele următoare să te gândești care este sursa acelui gol. Cu Soarele în casa a unsprezecea, va trebui să îți dai seama de tine prin ceilalți. Săptămâna aceasta, te vei oglindi în toți oamenii. Recomandarea Danielei Simulescu este să fii cât mai sociabil. Nu doar cariera și ceea ce spune lumea despre tine contează. Nu lăsa ceea ce cred oamenii despre tine să fie mai puternic decât propria părere.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Soarele, Venus și Jupiter intră în casa a șaptea. Toate acestea îți vor aduce multe oportunități și șanse pe plan relațional. Dar ele pot să și complice puțin treaba. Pot apărea momente de nehotărâre și confuzie. Dacă ești singur, poți întâlni mai mulți oameni și nu vei ști pe cine să alegi. Dacă ești într-o relație, pot apărea tot felul de tentații pentru tine sau pentru partener. Dar Jupiter te ajută dacă faci lucrurile corect. Pentru relațiile în care s-a instalat rutina, trebuie făcută o ajustare. Intrarea lui Jupiter în casa a șaptea e foarte bună și pentru cunoașterea altor oameni prin intermediul locului de muncă sau al călătoriilor. Vor urma și momente în care depinzi de alții, deși nu este pe placul tău.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Conjuncția Venus-Jupiter din casa a cincea este perfectă pentru romantism, copii, dragoste și creativitate. Va trebui să îți găsești spiritul ludic și să îl pui în funcțiune. Cu atât de multe planete în casa a cincea, este vorba de relația cu copilul interior. În loc să aștepți de la alții să te facă fericit, fă-o chiar tu. În casa a șasea vor intra Soarele, Venus și Jupiter. Dacă vrei să îți schimbi locul de muncă, de acum încolo este momentul. Relațiile cu colegii se îmbunătățesc, dar ar putea apărea și altele. Timp de un an, vei munci cum nu ai mai făcut-o de mult timp. Recomandarea Danielei Simulescu este să îți îmbunătățești rutina. Gândește-te la stilul alimentar, cel de somn, orele de muncă. Rutina ta zilnică va fi luată pe sus și va trebui să înveți să gestionezi toate domeniile din viață. Totul va fi de pe o zi pe alta, așadar va fi epuizant. Vei jongla cu toate în anul următor. Ai mai mare grijă la sănătate!

Vezi și Lună Plină pe 23 mai. Avertismente pentru patru zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel