Horoscop săptămânal. Vești de la astre pentru Taur, Rac și Balanță

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, transmite previziunile pentru zodii!

 

Youtube video image

Pe 23 mai, avem mai multe evenimente, toate benefice. Iată ce se întâmplă în această zi:

Avem o Lună Plină în Săgetător, care va fi susținută de Pluto în Vărsător. Aduce un val de energie transformatoare. Soarele în Gemeni cere schimbări și diversitate, în timp ce Luna în Săgetător dorește ca lucrurile să fie făcute corect. Va exista o confruntare între "eu știu" și "eu cred", care va fi destul de intensă.

Vom avea și cea mai romantică zi din 2024. Venus se întâlnește cu Jupiter în semnul Taurului. Venus este planeta feminității, a iubirii, a esteticului și a plăcerii. Jupiter o poate amplifica și îi poate oferi mai mult decât are. Arhetipul Taurului are legătură tot cu esteticul, resursele și senzualitatea. Trebuie folosită această conjuncție, indiferent de zodie. Răsfață-te, fii romantic și afectuos. Dacă vrei să-i faci o surpriză persoanei iubite, ai în vedere să aibă un caracter diferit.

Soarele din Gemeni face un trigon cu Pluto din Vărsător. Acest aspect ne ajută să avem încredere în mintea noastră. Ne putem adapta de la situație la situație.

Venus face un sextil cu Neptun. În afară de faptul că se întâlnește cu Jupiter, mai primește puțină inspirație și blândețe de la Neptun.

La finalul zilei de 23, Venus intră în Gemeni. După ce și-a dorit confort, acum Venus va dori noutate și diversitate.

Pe 26 mai, Jupiter intră în semnul Gemenilor. Acest tranzit va dura până pe 10 iunie 2025, deci ne lasă timp suficient pentru a beneficia cât mai mult de influența sa! Planeta oportunităților și expansiunii se duce în semnul comunicării și schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai valoros, mai ales dacă o menținem activă și antrenată. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant.

Luna Plină din mai este și Luna Florilor. De unde provine denumirea?

Taur/Ascendent în Taur

În prima parte a săptămânii, tu ești vedeta. Conjuncția Venus-Jupiter în semnul tău este foarte benefică. Prin urmare, în primele zile, îmbracă-te frumos, mergi la evenimente și cultivă-ți stima de sine. Din a doua parte a săptămânii, toate planetele importante, inclusiv Venus, guvernatoarea ta, se mută în casa a doua. Vei avea nevoie să îți dai seama care îți sunt talentele. În următorul an, vei fi preocupat de monetizare, indiferent ce înseamnă asta pentru tine. Va fi necesar să te gândești cum să faci și să strângi mai mulți bani. Toate planetele din casa a doua vor face opoziție cu casa a opta. Așadar, nu va fi vorba doar de banii tăi, ci și de cei ai celorlalți.

Rac/Ascendent în Rac

Săptămâna aceasta, faci un pas în spate. Soarele și Venus intră în casa a douăsprezecea, după care li se alătură Jupiter. Din punctul de vede al astrologului, este necesar să te ocupi de lumea interioară, de introspecție și călătorii. Va trebui să ai în vedere și faptul că somnul și odihna sunt importante. Totodată, gândește-te și la spiritul de sacrificiu. De ce există în tine? Cât de mult tragi de el? Cât îl exagerezi? Când există planete în casa a douăsprezecea, avem dorința de a-i salva pe toți din jurul nostru. În iunie, anul viitor, Jupiter va intra în semnul tău. Mai bine te-ai pune pe tine pe primul loc până atunci.

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea ta, se întâlnește cu Jupiter în casa a opta. Îți va aduce o soluție la o criză, nu unde te-ai fi așteptat, ci de unde trebuie să vină. După aceea, Venus și Jupiter vor intra în casa a noua. După un an plin de probleme, Soarele va răsări și pe strada ta. Dacă vrei să călătorești, timp de un an vei avea posibilitatea să o faci. Este cea mai bună perioadă și pentru reconversie profesională. Te poți apuca de facultate sau de cursuri, indiferent de vârstă. În perioada următoare, nu te supăra dacă nu știi ce îți dorești. Important e să testezi și să explorezi. Ai putea trece prin situații în care principiile și filosofia de viață îți vor fi provocate. Totul depinde de obiectivele pe care ți le pui și de încrederea în propria persoană.

Jupiter în Gemeni de pe 26 mai. Cum ne influențează acest tranzit gândirea și conexiunea socială?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel