Horoscop săptămânal. TREI zodii trebuie să facă schimbări pentru binele lor

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, transmite previziunile săptămânale pentru zodii!

 

Cel mai important eveniment al săptămânii este Luna Nouă în Taur de pe 8 mai. În momentul producerii lui, avem Soare, Lună, Venus, Jupiter, Uranus, toate în acest semn. Obiectivul principal al unei Luni Noi în Taur este acela de a ne asigura stabilitatea și siguranța. Pe toate planurile, dar mai ales în zona emoțională. Fiecare trebuie să își găsească propriul ritm, fără a se repezi. Orice schimbare trebuie făcută pas cu pas. Pentru că Venus, guvernatoarea Taurului, se află în același semn cu Jupiter, putem spune că trebuie să fim, în primul rând, darnici cu propria persoană. Cei care se vor putea bucura cu adevărat de acest eveniment special sunt cei născuți în zodiile de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn. 

Balanță/Ascendent în Balanță

La tine, Luna Nouă se petrece în casa a 8-a. Tot acolo sunt Venus, guvernatoarea ta, Jupiter și Uranus. Această Lună Nouă te epuizează. Trebuie să îți găsești punctul cel mai dureros din interior și să vezi de ce are nevoie. Recomandarea Danielei Simulescu este să vezi care îți este limita. Când o vei găsi, vei ști ce să faci. În plus, ar trebui să înveți să iubești mai mult banii și să primești de la ceilalți, dacă oferi. În zilele ce urmează, nu mai da nimic fără a primi ceva în schimb. Încarcă-ți bateriile, dar nu cu chestiuni lumești. Ai nevoie de introspecție, terapii, procese psihologice și stai de vorbă cu sufletul tău. Astrologul te sfătuiește să vorbești și cu oamenii care au trecut pe lumea cealaltă, chiar dacă ar putea suna ciudat. Ai putea avea destul de multe revelații.

Date de salvat în calendar: 18, 23 și 26 mai. Află când are loc cea mai fericită zi din 2024!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Este o săptămână minunată, mai ales pe plan relațional. În casa a 7-a va fi Luna Nouă. Deja acolo sunt Venus, Jupiter și Uranus. Sunt 5 planete în casa a 7-a, deci este un stellium. Ne gândim la un dezechilibru când se întâmplă asta: Eu vs. Tu. Pui foarte mult preț pe relații, deși nu este un lucru rău. Dacă ești singur, ai foarte multe șanse să întâlnești pe cineva, dar nu trebuie să te grăbești. Dai prea multă importanță celuilalt, deși pe moment nu pare așa. Ce trebuie să ai în vedere? Celălalt este oglinda ta. Dacă ești într-o relație de lungă durată, o să ai senzația că ai intrat într-o zonă de obișnuință. Nu mai există micile plăceri, așa că trebuie să te ocupi de ele. Conform Danielei Simulescu, relația ta trebuie să fie precum o grădină în săptămâna ce urmează.  Luna Nouă te ajută să te detașezi de o relație care nu merge.  Este un moment ideal pentru romantism și pentru petrecerea timpului de calitate cu partenerul. Stai departe de izbucniri la locul de muncă.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Muncești foarte mult. În casa a 6-a, avem un stellium: Jupiter (guvernatorul tău), Soarele, Luna, Venus și Uranus. Gândește-te că rutina ta este precum o grădină. Cum ai tu grijă de aceasta? Dacă ești precum un robot, trebuie să schimbi ceva. Ai nevoie să îmbini utilul cu plăcutul. Îți trebuie un pic de extaz în tot ceea ce faci. Este o săptămână importantă pentru sănătate. Așadar, încearcă să mergi la doctor și să previi. Îți poți găsi tratamentele de care ai nevoie. Deși te vei confrunta cu mult stres, vei ști să îl gestionezi. Dar trebuie să schimbi rutina.

Cele TREI zodii sprijinite de divinitate în luna mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel