Horoscop SEPTEMBRIE 2022. Previziuni Balanță/ Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
adaptat după Freepik.com
EXCLUSIV
adaptat după Freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru luna septembrie a anului acestuia. Marte se va afla în semnul Gemenilor, pe toată durata lunii septembrie. Vom avea multe idei și nu vom ști pe care să o alegem. Dar poate că este momentul potrivit să încercă mai multe variante fără a ne fi frică de pierderi. Iată care sunt previziunile pentru nativii Balanță sau pentru cei cu marcaj de Balanță.

Balanță/ Ascendent în Balanță în septembrie 2022

În luna septembrie vă veți preocupa foarte mult pentru sănătatea celor dragi, veți avea un spirit de sacrificiu, fie că vreți, fie că nu. Apar situații neplăcute, pline de frustrări, de neputințe. Apar situații neplăcute în care îi puneți pe ceilalți pe primul loc și lăsați nevoile voastre deoparte. 

Luna Plină de pe 10 septembrie activează casa 6-12, ceea ce indică faptul că ar trebui să vă luați o mică pauză. Aveți nevoie de timp pentru voi, să vă bucurați de sănătatea voastră, de liniștea voastră. 

Să nu uitați că Jupiter e în casa a 7-a, revin oameni în viața voastră, găsiți idei, găsiți cu siguranță consolare dacă lucrurile nu merg bine. Chiar dacă nu le puteți avea pe toate, o să vă mai reveniți spre finalul lunii odată cu intrarea lui Venus și a Soarelui în semnul vostru.

Trebuie să vă adunați și chiar dacă aveți mai multă grijă de cei din jur, nu uitați de sănătatea voastră, nu vă neglijați! Nu puteți avea grijă de nimeni dacă nu aveți, în primul rând, grijă de voi. 

Principalele evenimente astrologice ale lunii septembrie:

Planeta iubirii și a feminității pășește cu atenție în semnul purității și al perfecțiunii, mai precis, Venus intră în Fecioară pe 5 septembrie. Acest tranzit ne îndeamnă să ștergem praful de pe sentimentele noastre, să muncim pentru sănătatea relațiilor și să fim la selectivi în alegerea unui partener. Mai pe scurt: iubirea trece prin stomac și portofel. 

Pe 10 septembrie avem două evenimente importante: Mercur retrogradează în Balanță și avem și o Lună Plină în Pești.

Mercur își va începe a treia retrogradare din 2022, ca și celelalte două cazuri dintr-un semn de aer. În primă fază, ne va ajuta să purtăm unele discuții cu partenerii, amânate mult timp. Ne vom întâlni cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult, vom reveni asupra unor decizii parteneriale și ne vom da seama că dreptatea noastră nu este și a altora. Și bineînțeles, negocierile vor trece prin tot soiul de teste. 

Cu Luna Plină în semnul Peștilor avem un moment potrivit pentru a renunța. La oricine/orice ne aduce mai multe pierderi decât câștiguri. Insist foarte mult și pe investigații referitoare la sănătate. Chiar dacă evenimentul se petrece pe Mercur retrograd, putem cere a doua opinie. Această Lună Plină se va resimți serios în astrogramele celor cu marcaj dublu (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești). Și pentru că Marte este în Gemeni, gradul de irascibilitate va fi greu de controlat. 

Pe 23 septembrie Soarele intră în Balanță și vom avea echinocțiul de toamnă. Oamenii vor căuta echilibrul, armonia și fair play-ul. Sezonul Balanței ne ajută să punem reflectoarele pe relații, iar pe 23 septembrie Mercur retrograd revine în Fecioară. Tot ce ține de muncă, chestiuni administrative, treburi gospodărești și sănătate va fi reluat. 

Luna Nouă în Balanță de pe 25 septembrie ne aduce o zi bună pentru intenții legate în primul rând de zona relațiilor amoroase. Vom fi preocupați de ce este frumos.  Ne putem îmbunătăți garderoba sau ne putem schimba stilul vestimentar. Și Venus intră în Balanță pe 29 septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel