Horoscop SEPTEMBRIE 2022. Previziuni Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Freepik.com
EXCLUSIV
sursă foto: Freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru luna septembrie a anului acestuia. Marte se va afla în semnul Gemenilor, pe toată durata lunii septembrie. Vom avea multe idei și nu vom ști pe care să o alegem. Dar poate că este momentul potrivit să încercăm mai multe variante fără a ne fi frică de pierderi. Iată care sunt previziunile pentru nativii Săgetător sau pentru cei cu marcaj de Săgetător.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător în septembrie 2022

Astrologul îți recomandă în septembrie „să împaci și capra și varza”, având în vedere că acolo sunt multe planete în casa a 10-a, iar Marte este în casa a 4-a, deci este o tensiune interioară. Ai o tensiune un interioară, ai foarte multe dorințe și pretenții, ești extrem de selectiv. Vrei să ai dreptate, vrei să fii primul la job. Tragi prea mult de toate și s-ar putea să nu reușești nimic.

La locul de muncă vei fi extrem de vizibil, atât cu cele bune, cât și cu cele rele. Ai face bine să ieși în evidență cu lucrurile bune, să faci în așa fel încât să faci totul corect și să fii prevăzător, precaut.

În ceea ce privește relația, e mai bine să îți planifici din timp evenimentele cu partenerul. Marte trebuie pus la muncă, altfel aduce tensiuni, certuri și menținere permanentă a stării de conflict. Avem senzația că toată lumea are ceva cu noi atunci când nu ne simțim bine pe dinăuntru.

Ar fi bine să vii cu multe sugestii de activități în cadrul cuplului tocmai pentru a evita certurile. Cei care sunt singuri s-ar putea să se cam grăbească să intre în relații care s-ar putea să nu ducă nicăieri. 

Ultima săptămână a lunii vă priește mult mai mult pe plan profesional, dar și pe plan relațional. 

Principalele evenimente astrologice ale lunii septembrie:

Planeta iubirii și a feminității pășește cu atenție în semnul purității și al perfecțiunii, mai precis, Venus intră în Fecioară pe 5 septembrie. Acest tranzit ne îndeamnă să ștergem praful de pe sentimentele noastre, să muncim pentru sănătatea relațiilor și să fim la selectivi în alegerea unui partener. Mai pe scurt: iubirea trece prin stomac și portofel. 

Pe 10 septembrie avem două evenimente importante: Mercur retrogradează în Balanță și avem și o Lună Plină în Pești.

Mercur își va începe a treia retrogradare din 2022, ca și celelalte două cazuri dintr-un semn de aer. În primă fază, ne va ajuta să purtăm unele discuții cu partenerii, amânate mult timp. Ne vom întâlni cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult, vom reveni asupra unor decizii parteneriale și ne vom da seama că dreptatea noastră nu este și a altora. Și bineînțeles, negocierile vor trece prin tot soiul de teste. 

Cu Luna Plină în semnul Peștilor avem un moment potrivit pentru a renunța. La oricine/orice ne aduce mai multe pierderi decât câștiguri. Insist foarte mult și pe investigații referitoare la sănătate. Chiar dacă evenimentul se petrece pe Mercur retrograd, putem cere a doua opinie. Această Lună Plină se va resimți serios în astrogramele celor cu marcaj dublu (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești). Și pentru că Marte este în Gemeni, gradul de irascibilitate va fi greu de controlat. 

Pe 23 septembrie Soarele intră în Balanță și vom avea echinocțiul de toamnă. Oamenii vor căuta echilibrul, armonia și fair play-ul. Sezonul Balanței ne ajută să punem reflectoarele pe relații, iar pe 23 septembrie Mercur retrograd revine în Fecioară. Tot ce ține de muncă, chestiuni administrative, treburi gospodărești și sănătate va fi reluat. 

Luna Nouă în Balanță de pe 25 septembrie ne aduce o zi bună pentru intenții legate în primul rând de zona relațiilor amoroase. Vom fi preocupați de ce este frumos.  Ne putem îmbunătăți garderoba sau ne putem schimba stilul vestimentar. Și Venus intră în Balanță pe 29 septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel