Horoscop SEPTEMBRIE 2023 pentru Fecioară și Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: freepik.com
EXCLUSIV
Sursă foto: freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu spune de o perioadă cu reinventări profunde și schimbări personale.

Fecioarele sau ce cu Ascendent în Fecioară traversează o lună plină de introspecție și regenerare. Un amestec de evenimente cosmice contribuie la această reevaluare personală și la schimbările iminente.

Cu Mercur, planeta comunicării și guvernatorul semnului Fecioară, în proces de oprire a retrogradării pe 15 septembrie, spiritul de analiză și reflecție domină începutul lunii. Acest sentiment este amplificat de o Lună Nouă în semnul Fecioară, marcând un nou început și înțelegere a sinelui.

Cu toate acestea, nu toate stelele par să fie de partea Fecioarei la începutul lunii. Venus în retrograd, în casa a 12-a aduce provocări în viața emoțională. Tendința de a se implica în relații bazate mai mult pe pasiune decât pe substanță ar putea avea consecințe negative. Discernământul este cheia în această perioadă.

Din fericire, a doua jumătate a lunii aduce un val de energie pozitivă. După data de 15, cu Luna Nouă și Mercur în mișcare directă, concentrarea și claritatea mentală sunt la ordinea zilei. Este o perioadă excelentă pentru a jongla cu idei noi și pentru a găsi soluții creative la vechile probleme. De asemenea, această perioadă favorizează curățenia, atât în spațiul fizic, cât și în viața personală.

Pe frontul financiar, prezența lui Marte în casa a 2-a, alături de intrarea Soarelui, sugerează un impuls de energie și ambiție în privința banilor. Cu toate acestea, luna plină din casa a 8-a la sfârșitul lunii cere prudență și atenție la investiții și cheltuieli.

În ceea ce privește educația și călătoriile, Fecioarele ar trebui să fie atente și să aleagă cu grijă momentul și modalitatea de a se aventura în noi experiențe. Planificarea și analiza sunt esențiale în această perioadă.

Pentru Fecioara și cei cu Ascendent în Fecioară, această lună este o călătorie de la introspecție la acțiune, de la confuzie la claritate. Deși pot exista provocări pe parcurs, recompensele introspecției și ale autenticității vor fi semnificative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel