Horoscop SEPTEMBRIE 2023 pentru Leu și Ascendent în Leu

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: freepik.com
EXCLUSIV
Sursă foto: freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu scoate la iveală drumul de redescoperire a sinelui și transformările care vin.

Orizontul astral pentru nativii Leu, mai ales pentru cei cu Ascendent în Leu, pare să fie plin de promisiuni și transformări pozitive. Cu toate acestea, această perioadă nu este lipsită de provocări și lecții valoroase.

Atunci când Venus își oprește retrogradarea în semnul Leu, este ca și cum am fi invitați la o petrecere a redescoperirii de sine. Conjuncțiile și careurile au lăsat deja urme, iar efectele lor se vor resimți până pe 9 octombrie. În acest timp, Leii sunt încurajați să se iubească și să se accepte cu adevărat. Dacă până acum era o preocupare de a afișa o anumită imagine, acum nevoia de autenticitate devine mai presantă.

Cu toate acestea, nu toate lecțiile sunt ușoare. Excesul de zel poate fi o povară, scoțând la lumină laturi mai puțin plăcute. Dar, odată ce aceste aspecte sunt recunoscute și abordate, calea spre o mai mare iubire de sine și autenticitate devine clară.

Autenticitatea nu aduce doar beneficii la nivel personal. A te arăta în lumina realității poate avea efecte magnetice asupra celor din jur. Eforturile tale de a fi sincer și deschis vor fi răsplătite cu relații mai profunde și conexiuni autentice. Cu Venus în semnul tău, acum este momentul să aduci frumusețe în viața ta, fie că este vorba de o schimbare a garderobei sau de a te bucura de plăcerile vieții.

Mercur, planeta comunicării, și-a oprit retrogradarea în casa a 2-a, aducând cu ea un nou nivel de prudență în privința banilor. Nativii Leu vor simți nevoia de a fi mai cumpătați și responsabili în deciziile financiare.

Pe de altă parte, Marte în casa a 3-a oferă o energie revigorantă pentru învățare și comunicare. Acum este momentul să abordezi discuții importante, să înveți ceva nou sau să îți îmbogățești aptitudinile de comunicare.

Pentru Leu, această perioadă promite o transformare interioară și relațională. Cu ajutorul energiilor planetare, pot să devină protagoniști în propriile lor vieți, având curajul de a fi autentici și de a trăi în armonie cu cei din jur. Cu Venus, Mercur și Marte drept aliați, pot naviga cu încredere prin această perioadă plină de schimbări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel