Horoscop SEPTEMBRIE 2023 pentru Pești și Ascendent în Pești

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: freepik.com
EXCLUSIV
Sursă foto: freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu ne spune despre oportunități și provocări.

În această perioadă, nativii Pești experimentează o combinație de provocări și oportunități, sub influența planetei guvernatoare Jupiter și a retrogradării lui Saturn. Haideți să dezvăluim ce au astrele în plan pentru Pești în această lună.

Cu Saturn retrograd în semnul vostru, poate fi simțită o oprire în evoluție, ca și cum v-ați lovi de un zid invizibil. Totul pare să se întâmple mai lent, și sentimente de frustrare și dezamăgire pot apărea. Cu toate acestea, această perioadă este un moment bun pentru reflecție și pentru a reevalua direcția în care mergeți.

Jupiter, retrogradând în casa a 3-a, vă îndeamnă să vă organizați mai bine. E posibil să aveți de-a face cu hârtii și chestiuni administrative. Este o perioadă favorabilă pentru a clarifica și pentru a pune în ordine afacerile care vin.

Cu Mercur ce își oprește retrogradarea în casa a 7-a și o Lună Nouă tot acolo, schimbările pe plan relațional pot fi semnificative. Fie că e vorba de o mutare, o schimbare în dinamică sau chiar de inițierea unor planuri mari, este esențial să comunicați și să luați în considerare opinia partenerului. Peștii în relații ar trebui să pună accent pe colaborare și comunicare sinceră.

Energia lunii vă încurajează să îmbinați utilul cu plăcutul. Poate apărea un proiect sau o oportunitate care vă pasionează, dar și care vă aduce beneficii tangibile. Cu siguranță veți găsi un proiect care să vă absoarbă și să vă aducă satisfacții.

Această lună vă reamintește să acordați atenție stării de sănătate. De la probleme cronice la cele acute, este vital să fiți proactivi în abordarea problemelor de sănătate. Monitorizați orice simptom și căutați ajutor medical atunci când este necesar.

Pentru Pești, această lună este una de tranziție și transformare, cerând reflecție și acțiune echilibrată. Este esențial să avanseze cu precauție, să comunice deschis și să acorde prioritate stării de bine. În acest context, adaptabilitatea și sensibilitatea caracteristice Peștilor vor fi cele mai mari atuuri.

Citește și Ce aduce Sezonul Fecioarei pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel