Horoscop Solstițiu de vară pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Riscuri uriașe pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
EXCLUSIV
Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Azi, avem Solstițiul de vară, ce coincide cu debutul sezonului Racului. Iată mesajele astrelor pentru aceste șase zodii!

Youtube video image

Astăzi, avem Solstițiul de vară și Soarele intră în semnul Racului. Așa că le dorim "La mulți ani" acestor nativi, pe care îi vom sărbători vreme de o lună.

Curiozități fascinante despre Solstițiul de Vară. Le știai?

Berbec/Ascendent în Berbec

Trebuie să stai mai mult pe acasă și să petreci mai mult timp cu familia. Soarele intră în Casa a patra iar Luna Plină de pe 22 iunie va fi în Casa a zecea. Tu ești pus în ipostaza în care trebuie să împaci viața personală cu cea profesională. Dar nu îți va fi ușor deloc, pentru că în anumite momente ești tentat de ambele variante. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Soarele intră în Casa a doua iar Luna Plină se vă petrece în Casa a opta. La ce ne învață să fim atenți axa 2-8? La bani! La banii tăi, dar și la banii celorlalți. Apar cheltuieli, negocieri, investiții, dar și foarte multe regrete.

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Capricorn de pe 22 iunie

Leu/Ascendent în Leu

Soarele, guvernatorul tău, trece în Casa a douăsprezecea. Începe o zonă de hibernare, dar poate fi vorba și despre o zonă de pregătire a unui proiect, fie pe plan personal, fie pe plan profesional. Ce înseamnă asta pentru tine? Trebuie să dai un pas în spate, să te odihnești cât poți, să te relaxezi cât mai mult.

Balanță/Ascendent în Balanță

La tine, Soarele intră în Casa a zecea, Venus se află acolo, la fel și Mercur. Așa că nu te prea gândești la treburile gospodărești sau la statul pe acasă. Din contră, vrei să ieși în lume, să te bucuri de prieteni și de socializare. Dar se poate întâmpla ceva în familie care te obligă să stai și pe acasă.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Există un risc uriaș de a face cheltuieli inutile, cum ar fi unele pentru haine de iarnă, în plină vară. Axează-te pe achiziții care îți servesc aici și acum. Fii mai ancorat în prezent. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pe tine te așteaptă multă treabă, epuizare și neînțelegeri legate de împărțirea sarcinilor. Te superi și ai tendința să îți iei jucăriile și să pleci. 

Ce aduce Jupiter pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel