Horoscop Solstițiu de vară pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Negocieri dure pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Vezi previziunile zilnice oferite de astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Youtube video image

Astăzi celebrăm Solstițiul de vară și intrarea Soarelui în semnul Racului. Le urăm "La mulți ani" tuturor nativilor acestui semn zodiacal, pe care îi vom sărbători timp de o lună.

Horoscop Solstițiu de vară pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Riscuri uriașe pentru o zodie

Taur/Ascendent în Taur

Cea mai importantă configurație astrală se plasează în casele 3-9. Ești pe drumuri, gândești, vorbești, comunici și te agiți. Dar deciziile pe care le iei în această perioadă nu trebuie să le iei bazându-te doar pe mintea ta. Încearcă să mai iei păreri și din stânga și din dreapta. Chiar dacă vei ajunge în punctul să te lovești de o dilemă, este mai bine așa, decât să te bazezi doar pe tine.

Rac/Ascendent în Rac

Soarele a intrat în semnul tău, așa că îți urăm la mulți ani încă de pe acum, timp de o lună. Luna Plină se va petrece în Casa a șaptea, așa că nu prea poți să faci ce vrei tu și cum vrei tu. Soarele vine cu o doză de energie și de curaj, dar cu Luna Plină în Casa a șaptea mai apar unii oameni care zic că nu este chiar așa cum crezi tu. Negocierile pe care le vei duce zilele acestea îți vor scoate fire albe. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Toate aspectele astrale ție îți priesc. Soarele intră în Casa a unsprezecea, iar Luna Plină se va petrece în Casa a cincea. Vei face un soi de echilibru între ce vrei tu și ce vor ceilalți. Ai nevoie și de lucruri diverse în viața ta, vino cu ceva nou.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Soarele intră în Casa a noua, iar Luna Plină de pe 22 se petrece în Casa a treia. Ai de făcut foarte multe drumuri, foarte multe comisioane, ai de luat decizii. Procesul decizional este foarte obositor. Pot apărea situații în care să dai greș iar partenerul să îți reproșeze diverse lucruri.

Ce aduce Jupiter pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător până în iunie 2025

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele se duce în Casa a șaptea, unde îi avem deja pe Mercur și pe Venus. Luna Plină se va petrece în semnul tău, așa că vei fi un carusel de emoții, de stări și de sentimente. Oamenii din jur te vor irita, devii irascibil. Trebuie să ajungi la un numitor comun cu aceștia.

Pești/Ascendent în Pești

Vă priește această perioadă. În casa a cincea aveți foarte multe planete, Soarele, Mercur și Venus, iar Luna Plină vă fi în Casa a unsprezecea. Așa că vorbim despre zile foarte romantice, de care merită să profiți.

Noi previziuni astrale pentru Rac, Leu, Scorpion și Capricorn. Trebuie să vă concentrați mai mult pe propria persoană!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel