Horoscop: Surse neașteptate de bani pentru aceste ȘAPTE zodii!

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
EXCLUSIV

Viața noastră e afectată, de la un simplu coș de cumpărături până la facturi la apă, electricitate, la întreținere. Astrologul Daniela Simulescu ne recomandă ca în următoarele luni, cel puțin până la finalul lui 2022 să fim mai atenți cu banii, nu doar cu cei pe care îi cheltuim, ci și cu cei pe care am putea să îi producem. Șapte zodii vor găsi resurse nebănuite, așa cum îi stă bine unei zodii în timpul tranzitului lui Marte în Gemeni. 

Trecem printr-o perioadă în care banii sunt extrem de importanți, citim peste tot despre criză alimentară, criză financiară, inflație, explozie a prețurilor și tot așa. În acest sens, astrologul și redactorul-șef Daniela Simulescu aduce vești și recomandări speciale pentru aceste vremuri tulburi. 

E un moment fantastic de bun pentru cei care au nevoie de o reconversie profesională, pentru cei care vor să învețe și să se dezvolte într-un domeniu diferit atât timp cât după ce învață merg și pun în practica teoria primită, pot face bani frumoși din asta. 

Energia Gemenilor iubește curiozitatea, așadar ea diversifică, schimbă, încearcă. Putem să ne lansăm în mai multe direcții, să vedem ce idei de afaceri ne-ar putea veni și să „ciupim” câștiguri din mai multe părți. 

Iată care sunt cele ȘAPTE zodii care s-ar putea dovedi extrem de creative în aria financiară!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Din toamna aceasta ai putea să cauți alte resurse. Poate poți obține bani de la frați sau tu ești cel care le dă fraților, poate aveți o afacere de familie. Marte în Gemeni vorbește și despre banii care fac bani și despre mai multă conștientizare în zona financiară. Ți-ar prinde bine să te uiți la emisiuni, să faci cursuri, să încerci să găsești resurse și să vorbești cu oameni care să-ți dea sfaturi prețioase din acest domeniu, însă vei fi extrem de cheltuitor și ar fi mai bine să îți controlezi acest impuls în a doua jumătate a lui 2022. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

În primul rând, până în octombrie este de bine. Vă merge mintea extraordinar de bine și pentru banii voștri și pentru ai altora. Nici nu veți conștientiza câte lucruri puteți să faceți în zona financiară. Marte mergând apoi în semnul vostru, totul va depinde de voi. Sunt mai degrabă câteva îngrijorări legate de sănătate. Sfatul astrologului este să faceți chestii pentru voi, cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru propria persoană, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Oamenii din jurul vostru vă sprijină.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Din această toamnă depinde doar de cum gândiți voi, de ce anume ați învățat până acum. Contracte, străinătate, oameni importanți. Ce anume puteți face cu mintea voastră. Banii voștri munciți se duc, nu vă alegeți cu ei, dar aveți capacitatea și chiar trebuie să vă găsiți alte resurse. Poate puteți să faceți tot felul de afaceri, de schimburi. Învățați să vă descurcați.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Marte va intra în casa a 8-a până în martie anul viitor. Este vorba despre moșteniri, despre afaceri, taxe, de impozite, dar e și o perioadă extrordinară să faceți investiții. Vouă vă vin cele mai bune idei pe situații de criză. Cu Nodul Sud în semnul vostru nevoia de supraviețuire este foarte mare. Nu este o perioadă bună pentru un proces de partaj, dar puteți să învățați să negociați.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Cu Marte în Gemeni trebuie să găsiți oameni care să se ocupe de ideile voastre, veți investi în capitalul de imagine, în oameni care să vă gestioneze afacerile. Dacă vreți să faceți bani din blogging, vlogging, la fel dacă aveți tendințe artistice o să vă meargă foarte bine. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Chiar dacă familia vă consumă economiile și totul o să coste mai mult decât ați stabilit la început, Marte retrograd în casa a 5-a vă spune și despre faptul că se pot găsi schimburi, vă pricepeți la ceva și puteți oferi aceste servicii în loc de bani. Cu ajutorul creativității puteți obține rezultate minunate!

Pești/ Ascendent în Pești

Aveți grijă cât de mult vă aruncați până în octombrie, începând cu octombrie, însă, voi chiar s-ar putea să vă apucați de alt domeniu, altă facultate. E un moment bun să îi învățați pe alții, să îi educați și să mai faceți niște bani din asta. În mare, apar multe preocupări financiare pentru familie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel