Horoscop zilnic: 1 august 2022. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei. VIDEO

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 01 aug 2022, 09:59 | Categorie: Horoscop zilnic

Daniela Simulescu aduce previziunile zilei de 1 august 2022.

 

Luna august va sta sub semnul triplei conjuncții Marte-Uranus-Nodul Nord. Acest aspect se va resimți încă din primele zile. 

4 AUGUST: MERCUR INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Planeta comunicării intră în cel de-al doilea domiciliu al său. Vom deveni cu toții profesori de matematică, logică și economie. Ne vom măsură bine cuvintele. Și vom fi preocupați de optimizare, eficientizare și disciplină. 

11 AUGUST: VENUS INTRĂ ÎN LEU

Vom iubi cu înflăcărare, vom face declarații de dragoste și vom deveni foarte teatrali în momentele intime. Când planeta iubirii tranzitează semnul cel mai solar, vrem totul sau nimic. Dar, bineînțeles, totul pornește de la iubirea de sine. Cu cât ne vom răsfăța și aprecia, cu atât vom fi adorați și de ceilalți. Lui Venus în Leu îi plac petrecerile, podoabele, cuvintele pompoase și pofta de viață! Și da, ne vom îndrăgosti de cei mai narcisiști oameni!

12 AUGUST: LUNĂ PLINĂ ÎN VĂRSĂTOR

Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în “șuturile“ lui Uranus. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Acești nativi vor fi nevoiți, vrând nevrând, să se detașeze de o situație care le-a îngrădit libertatea personală. Sau să se rupă de oameni care nu le mai aduc nimic bun și îi țin permanent în trecut. 

20 AUGUST: MARTE INTRĂ ÎN GEMENI

Unul dintre evenimente cheie ale anului 2022! De obicei, Marte stă aproximativ două luni într-o zodie. Însă de această dată, Marte va poposi în Gemeni până pe 25 martie 2023! De ce? Pentru că va și retrograda în perioada 30 octombrie - 12 ianuarie. 

Tranzitul lui Marte în Gemeni ne ajută să găsim mai multe variante, să avem curaj să facem o reconversie, să începem să studiem noi domenii sau să fim mai dornici să experimentăm din toate punctele de vedere. Vom fi cuprinși de confuzie și nehotărâre, dar doar așa vom putea schimba ceva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play