Horoscop zilnic: 1 septembrie 2022. Sextil Marte-Jupiter. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei. VIDEO

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 01 sep 2022, 08:39 | Categorie: Horoscop zilnic

Daniela Simulescu aduce previziunile zilei de 1 septembrie 2022. 

 

Pe 1 septembrie avem un sextil între Marte din Gemeni și Jupiter din Berbec. Este genul acela de aspect care îți dă și încredere și dorința de a munci. Vorbele vor fi întotdeauna urmate de fapte și acțiuni. Ai șanse mai mari de a rezolva o problemă veche pentru că acum nu o vei mai vedea atât de grea. Va crește și nivelul competitivității. 

Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent:

Berbec/Ascendent în Berbec: susținere, optimism, următorul pas

Taur/Ascendent în Taur: cheltuieli cu rost, relații bune cu colegii, 

Gemeni/Ascendent în Gemeni: minte vie, flexibilitate, sprijin de la prieteni

Rac/Ascendent în Rac: împăcare, acceptare, ambiție în carieră

Leu/Ascendent în Leu: încredere în forțele proprii, discuții importante, puterea de a convinge

Fecioară/Ascendent în Fecioară: colaborare bună cu șefii și colegii, cheltuieli, investiții

Balanță/Ascendent în Balanță: timp de calitate petrecut cu partenerul, călătorii

Scorpion/Ascendent în Scorpion: intuiție puternică, multă muncă, pierderi financiare

Săgetător/Ascendent în Săgetător: provocări în relație, experimentare

Capricorn/Ascendent în Capricorn: proiecte pe placul tău, schimbări multiple

Vărsător/Ascendent în Vărsător: epuizare, distracție, călătorii

Pești/Ascendent în Pești: decizii legate de casă și familie, investiții, cheltuieli

Sezonul Fecioară 2022 este cel mai bun moment pentru a începe să faci mișcări spre a-ți trăi cea mai sănătoasă și echilibrată viață. Îngrijirea de sine ar putea fi un concept cheie în zilele noastre, dar este unul dintre cele mai clare instrumente din arsenalul Fecioarei. Integrați-l în stilul de viață în următoarele patru săptămâni. Odată ce ați experimentat beneficiile băilor de aromoterapie cu lavandă care ameliorează stresul și ale antrenamentelor de dimineață cu benzi de rezistență, nu vă veți mai întoarce niciodată la vechiul stil de viaţă.) Abordați-vă bunăstarea cu atenție și intenție.

În timpul sezonului Fecioară 2022, este indicat să regularizăm datele și informațiile. Si în timp ce iubim  device-urile noastre pentru răspunsuri imediate la orice și tot ce vrem să știm, smartphone-urile pot distruge atenția. Twitter şi Facebook se pot transforma în lupte de comentarii cu „troli”. Instagram vă prezintă o ploaie zilnică de vieți și corpuri „perfecte” care pot fi toxice pentru stima de sine (nu contează că fotografiile sunt selectate pentru un impact maxim al invidiei și caracteristicile au fost îmbunătățite într-o aplicație de editare).

Studiile au constatat că social media promovează narcisismul și dispozitivele mobile pot perturba calitatea somnului pentru unii. Dacă o întrerupere completă de la tehnologie - chiar și pentru doar 24 de ore - pare imposibilă, luați în considerare o perioadă de oprire (poate doar o oră) în fiecare zi. Sau interzice telefonul în dormitorul tău și încheie ziua cu o carte bună. Timpul departe de ecranele tale te va face mai liniștit, mai atent și mai conectat cu oamenii reali din viața ta - cei care contează cu adevărat.

Când Fecioara, agilă mental, stăpânește cerul, este ușor să ajungi în spirala de a gândi excesiv și să devii neîntemeiat în acest proces. Pentru a te concentra din nou, înclină-te spre energia pământeană a acestui semn. Sezonul Fecioarei 2022 ar putea fi momentul perfect pentru a începe practica japoneză a shinrin-yoku, care înseamnă „scăldat în pădure”, o componentă cheie a îngrijirii preventive a sănătății și a vindecării în această lume hiper-urbanizată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play