Horoscop zilnic: 27 iunie 2022. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei. VIDEO

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic

Daniela Simulescu aduce previziunile zilei de 27 iunie. 

 

Ne pregătim de o Lună Nouă în semnul Racului, cel care ne vorbește despre timp petrecut în familie, relaxare, retragere și atașament. De altfel, suntem în plin sezon al Racului, despre care puteți citi mai multe aici

Încă îl avem pe Marte în semnul Berbecului, deci mai avem câteva zile în care putem să fim plini de inițiativă și să debordăm de curaj. Însă de pe 5 iulie Marte intră în Taur și ne avertizează cu privire la vremuri periculoase din punct de vedere financiar. Marte este cel responsabil cu forța, acțiunea, energia. Taurul este simbolic pentru resurse, bani și posesivitate. Până pe 20 august, am face bine să profităm de posesivitatea Taurului pentru a acționa cu înțelepciune în ceea ce privește propriile noastre resurse, fără să așteptăm la alții.

E o perioadă pentru planuri financiare, deoarece Marte în Taur este comod și leneș. Este într-adevăr bun  pentru perioada de vară, ne delectăm, vrem să ne bucurăm și de viață și de plăceri. Până pe 20 august Marte va fi precum un soldat care mai întâi bea, mănâncă, doarme, verifică armele și abia apoi cu planul de strategie, spre stupoarea celor din jurul său, se va duce la luptă. 

Astrologul Daniela Simulescu alege să vorbească despre Marte în Taur din punct de vedere financiar, în special din cauza faptului că peste tot în jurul nostru se discută ideea de criză financiară, putem vedea cu ochii noștri cât de mult au crescut prețurile, simțim deja efectele inflației pe pielea noastră. 

Bine ar fi să luăm măsuri, să verificăm banii pe care îi obținem din afaceri, banii pe care îi obținem din salarii, să le facem un bilanț și să vedem exact cum ne vom descurca cu ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel