Horoscop zilnic: 31 mai 2022. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei. VIDEO

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic

Daniela Simulescu aduce previziunile zilei de 31 mai 2022. 

 

Am început săptămâna aceasta în forță și în „scântei”, având conjuncție Marte-Jupiter în semnul Berbecului și asta ar trebui să ne dea forță și energie pentru toată săptămâna. Să fim conștienți de planurile pe care le avem și să îl folosim pe Marte pentru combustibil până pe 5 iulie, iar pe Jupiter pentru noroc, abundență, expansiune și cunoaștere divină până la finalul lunii octombrie. 

Banii au o însemnătate imensă pentru stilul de viață al zilelor noastre. Ar fi bine să profităm de energia lui Mercur retrograd în Taur (până pe 3 iunie, dar cu efecte prelungite) și să vedem cum și unde am cheltuit, unde am nedreptățit energia financiară, unde am blocat fluxul banilor? Totodată, să profităm de energia și puterea Lunii Noi din Gemeni, moment în care ne putem uita înainte, putem să facem planuri, să setăm intenții și să ne gândim care ar fi cea mai bună modalitate pentru a ne bucura de prosperitate?

Mercur Retrograd vrea să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu își proiectează amânările asupra noastră pentru a ne pedepsi, ci doar pentru a ne oferi un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali. 

Întorcându-se în Taur, semn de pământ, semn al bogăției, posesivității și resurselor, Mercur retrograd ne face să ne dăm seama că banii chiar contează. Să respectăm energia banilor, să îi valorificăm altfel decât am făcut-o până acum.

Avem încă ceva timp la dispoziție să ne uităm înapoi la felul în care am cheltuit și nu pentru a ne văita că toate sunt scumpe, ci pentru a vedea unde am greșit din punct de vedere financiar, ce anume nu a fost făcut așa cum trebuia? Ce am învățat din asta? Ce contracte am semnat? Au fost avantajoase sau nu? 

Să nu uităm de faptul că, atunci când își reia mersul direct, în semnul Taurului, Mercur face un careu cu Saturn. Acest aspect ne face să ne îndoim de noi înșine. Vor fi declarații goale la nivel mondial, promisiuni fără fonduri, întârzieri, probleme cu salariile, reanalizări, recalculări. Vom vorbi cu toții despre taxe, resurse, prețuri mai mari la facturi, dar și rețele sociale căzute și amânări ale unor proiecte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel