Horoscop. Zodiile care vor fi ajutate în CARIERĂ şi BANI, până pe 5 aprilie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursa foto: Andrea Piacquadio / Pexels
EXCLUSIV
sursa foto: Andrea Piacquadio / Pexels

Horoscop. Venus în Vărsător nu vorbeşte doar despre dragoste, ci şi despre bani. Iar câteva dintre semnele zodiacului vor obţine şanse pentru a se dezvolta din punct de vedere financiar sau al carierei. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, ne oferă mai multe detalii:

Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. O reprezintă pe Afrodita. Poziția acestei planete în harta noastră natală arată modul în care ne exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, poziția lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Până pe 5 aprilie, Venus(planeta feminității și a iubirii) va sta în semnul Vărsătorului. Vom fi mult mai cerebrali în ceea ce privește zona amoroasă, vom dori mult spațiu și libertate în relații, dar putem să și schimbăm ceva în înfățișarea noastră. 

Venus se va întâlni cu Marte și Saturn, dar va face și careu cu Uranus. Ceea ce însemnă că ne poate aduce unele beneficii neașteptate, dar pe care ne putem baza mult timp. 

Cu alte cuvinte, astrele te încurajează să abordezi într-un mod remixat toate domeniile reprezentate de Venus. 

 

Horoscop. Zodiile ajutate în carieră şi finanţe de Venus în Vărsător

 

Berbec/Ascendent în Berbec

Planurile tale de viitor pot fi concretizare cu ajutorul prietenilor. Sau în cercul tău, vei primi noi persoane, mai non-conformiste care să îți aducă o nouă perspectivă asupra relațiilor. Vei participa la mai multe evenimente. 

 

Taur/Ascendent în Taur

Astrele te vor sprijini în zona carierei. Venus este și guvernatorul tău. Vor fi multe surprize, dar până la urmă nu va fi chiar așa de neplăcut. Îți vei da seama că schimbările te ajută să evoluezi. 

 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nicio călătorie făcută până pe 5 aprilie nu va fi întâmplătoare. Deci fii cu ochii-n patru și cu urechile bine ciulite! Vor fi beneficii în zona educației. Vor apărea în viața ta unele persoane care te vor ghida. 

 

Rac/Ascendent în Rac

Venus te provoacă să înveți să faci investiții, adică să îți faci banii să producă bani. 

 

Leu/Ascendent în Leu

Ai parte de susținere în chestiunile legale. 

 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Colegii te vor înțelege și te vor sprijini. Vei lega alianțe cu ei ca niciodată. 

 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vei avea parte de oportunități în domeniul educației. 

 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Venus va tranzita casa banilor și a talentelor. Astrele îți recomandă să investești în propria persoană, în îmbunătățirea garderobei. De asemenea, te va ajuta să fii mai conștient de propria valoare, atât profesional, cât și personal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel