Horoscopul banilor. Vești bune pentru Berbec, Gemeni, Leu. Cheltuieli neașteptate pentru Taur, Scorpion și Rac

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Finalul anului 2022 va fi unul foarte dinamic, mai ales din perspectiva astrologiei financiare. 

Eclipsele de pe 25 octombrie și 8 noiembrie se vor petrece pe axa Taur-Scorpion, una a banilor/resurselor. Marte va retrograda în Gemeni și ne va obliga să fim mai speculativi și să găsim alte căi de a face bani. Jupiter se va întoarce în Pești, în apropierea lui Neptun, deci ne vom confrunta iarăși cu efectele inflației. Și cum Ceres va fi în Fecioară până pe 19 decembrie, nu avem cum să nu ne îngrijorăm peste măsură referitor la situația noastră financiară. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Ți-ar prinde bine să cauți metode prin care să abordezi educația financiară, să faci cursuri, să încerci să găsești resurse și să vorbești cu oameni care să-ți dea sfaturi prețioase din acest domeniu. Veți fi extrem de cheltuitori și ar trebui să vă controlați acest impuls, mai ales spre finalul lui 2022. Bine ar fi ca pierderile financiare să se datoreze și unor instrumente de gestionare a banilor. 

Taur/ Ascendent în Taur

Veți fi cei mai afectați de tranzitul lui Marte în următoarea perioadă. Marte va retrograda în casa a 2-a, vă veți baza pe unele sume care se vor duce pentru multiple cauze. Din păcate, strategiile vechi nu vă vor mai folosi. Apropiații vor trece prin tot felul de evenimente și trebuie să contribuiți. Sfatul astrelor este să nu vă faceți planuri financiare serioase, mai ales până la începutul lui 2023.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Marte, chiar și retrograd în semnul vostru. Vă va ajuta. Mintea voastră va fi precum o morișcă și veți avea tendința de a încerca mai multe căi prin care să gestionați/obțineți astfel banii. Nici nu veți conștientiza câte lucruri puteți să faceți în zona financiară.Puneți la păstrare unele sume pentru sănătatea voastră sau a altora. Cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Oamenii din jurul vostru vă sprijină.

Rac/ Ascendent în Rac

E posibil să cheltuiți mulți bani pentru sănătatea voastră, să aveți multe pierderi, așadar vi se recomandă cumpătare, dar și retragere. Unele evenimente familiale nu pot fi evitate, dar după acestea trebuie să vă drămuiți altfel banii. Dacă aveți datorii, rate, bine ar fi să vă ocupați de ele la timp. Stați cât mai liniștiți, cât mai retrași, eventual ar fi ideal să vă căutați alt loc de muncă, în special dacă nu merg lucrurile așa cum vă doriți, fiți voi cei care pleacă înainte să se înrăutățească lucrurile.

Leu/ Ascendent în Leu

Jupiter se va întoarce în casa a 8-a la finalul lunii octombrie. Puteți accesa un credit, o finanțare sau puteți scăpa de o datorie. Cei care au o afacere vor putea să o extindă. Inovați, vă băgați în prea multe proiecte, dar pentru inovația asta e nevoie de multă muncă, multă epuizare mentală. Nu cheltuiți mulți bani cu prietenii.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Nu o să depindă de voi partea financiară, sunteți destul de mult la mâna altora, depindeți de deciziile altora. Vor fi multe negocieri și renegocieri care vor produce anumite amânări. Superiorii voștri vor fi cei care vor avea ultimul cuvânt atunci când va veni vorba despre aria banilor. Trebuie să vă asigurați că vă plătiți ratele la timp, că nu vă aruncați cu cheltuielile. Nu este o idee bună nici să căutați să vă implicați în alte afaceri.

Ceres în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Vremea lui „AOLEU” și din ce temeri să mai tai. Sfaturi practice de la astrologul Daniela Simulescu.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Îți vei da seama de educația financiară precară. Și că ai nevoie să înveți noi noțiuni. Veți fi preocupați de contracte, străinătate, oameni importanți. Ce anume puteți face cu mintea voastră. Banii voștri munciți se duc, dar nu vă alegeți cu ei. Trebuie să vă găsiți alte resurse. Poate puteți să faceți tot felul de afaceri, de schimburi. Învățați să vă descurcați. Partenerul va fi de mare ajutor. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Cu Marte va intra în casa a 8-a până în martie anul viitor vă dați seama că vă veți pierde în multe direcții. Ați economisit și acum vreți să îi investiți. De asemenea, vor apărea discuții despre moșteniri, eventuale afaceri, taxe, impozite, dar e și o perioadă extrordinară să faceți investiții. Cu Nodul Sud în semnul vostru nevoia de supraviețuire este foarte mare. Nu este o perioadă bună pentru un proces de partaj. Dacă nu puteți evita, așteptați-vă la compromisuri. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Marte va fi în casa a 7-a până în martie, unde va și retrograda. Deci toate deciziile financiare depind de celălalt, de mamă, de tată, de partener. O să vă bazați pe o anumită sumă de bani, dar o cheltuiți până la urmă mult mai repede decât v-ați fi așteptat. Cu cât munciți mai mult, cu atât va fi cel mai bine, mai ales dacă cei de la serviciu vă știu muncitori. Se vor pierde multe resurse din cauza proiectelor legate de sănătate și gospodărie.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Cu Marte se va duce în Gemeni, direct sau retrograd, trebuie să găsiți oameni care să se ocupe de ideile voastre, veți investi în capitalul de imagine, în oameni care să vă gestioneze afacerile. Puteți chiar să vă găsiți mai multe locuri de muncă. Nu uitați că Saturn este în continuare în casa banilor. Adică nu este momentul să cheltuiți bani pe lucruri inutile.  

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

La voi familia vă consumă economiile, apar situații neprevăzute care vă fac să cheltuiți. Evenimente, probleme, investiții. La fel și pentru cei care au copii, sunt multe cheltuieli acolo, cresc taxele. Totul o să coste mai mult decât ați stabilit la început. Marte retrograd în casa a 5-a vă spune și despre faptul că trebuie să vă folosiți creativitatea, pasiunea și ideila mai vechi pentru a genera noi venituri.

Pești/ Ascendent în Pești

Mulți veți cheltui bani cu mutarea, cu vânzări/ cumpărări de apartamente, case. E posibil să vi se pară că aveți mai multe resurse decât aveți de fapt. Voi chiar s-ar putea să vă apucați de alt domeniu, altă facultate. E un moment bun să îi învățați pe alții, să îi educați și să mai faceți niște bani din asta. În mare, apar multe preocupări financiare pentru familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel