Horoscopul BANILOR 2023. Vești bune pentru Berbec și Balanță. Pierderi pentru Vărsător și Leu

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Anul 2023 va fi foarte ofertant din punctul de vedere al aspectelor astrologice referitoare la partea financiară!

Tranzitul financiar cheie al lui 2023 este fără doar și poate cel al lui Jupiter, Marele Benefic, în semnul Taurului, cel al banilor, începând cu 16 mai și până la finalul anului. 

Vom avea nevoie să vizualizăm rezultatele pentru a ne simți motivați să le obținem. Nu trebuie să le lăsăm ușor ademeniți de scheme de îmbogățire rapidă! Asumarea riscurilor nu este tocmai strategia potrivită. Fără direcție, obiective clare, planuri concrete, vor întârzia să apară rezultate tangibile.

Cu Jupiter în Taur atragem norocul atunci când facem acte de caritate, când suntem generoși(față de noi sau față de alții), răbdători. Exagerările nu sunt binevenite. 

Poţi avea succes în cariere ce ţin de domeniul finanțelor (bancar, acțiuni, obligațiuni sau contabilitate). De asemenea, vom avea ochiul format pentru estetică, așa că arta, antichitățile, designul interior sau industria modei vor avea parte de investiții.

Dar pe de altă parte, să nu uităm că Uranus tranzitează semnul Taurului până în 2026! Cine este Uranus? Planeta tehnologiei, planeta surprizelor, cel care îți aduce în viață scenariul la care nu te-ai fi gândit vreodată. Totodată, este planeta care guvernează internetul și tehnologia.

Uranus înseamnă surpriză, neobișnuit, independent, nonconformism, dar și știință, lumină, electricitate, spontaneitate, revoluție, autenticitate, inovație, rupere bruscă. 

Un alt tranzit important va fi retrogradarea lui Venus în semnul Leului, între 23 iulie și 4 septembrie. Venus va face o conjuncție cu Lilith și careu cu Jupiter&Uranus. Deci o vară incendiară!

Berbec

Cu siguranță, ești printre cei mai avantajați din punct de vedere financiar! Jupiter tranzitează exact casa banilor începând cu 16 mai. 2023 vine cu multe oportunități de creștere a veniturilor. Mai ales a celor din muncă proprie. Deci poți primi o creștere salarială, un bonus, o promovare. Și totul va depinde de valoarea pe care ți-o oferi. Ar fi recomandabil să îți deschizi și un cont de economii dacă nu ai făcut-o până acum. Cum este și Uranus prin zona, ai bani, dar și dai. 

Taur

Jupiter, Marele Benefic, va tranzita semnul tău! Dar, mai întâi, te va pune să faci curățenie în viața ta. Și la propriu și la figurat! Mai ales în primele cinci luni ale anului. Cu cât faci mai mult spațiu în viața ta, cu atât vei fi sprijinit să începi noi proiecte, să găsești un nou loc de muncă, să îți găsești o pasiune pe care să o monetizezi. Cu alte cuvinte, prospețimea va fi cea care va genera venituri. 

Gemeni

Trage tare în primele luni ale anului să obții o creștere salarială sau creșteri ale cifrei de afacere! Chiar ai destule oportunități. După 16 mai, te vei resimți. Spun asta pentru că s-ar putea să întâlnești unele probleme. Iar acestea vor fi precum o sugativă pentru buzunarul sau contul tău. De asemenea, între 23 iulie și 4 septembrie va trebui să ai mare grijă la negocieri. 

Rac

Retrogradarea lui Venus în perioada 23 iulie - 4 septembrie se va petrece în casa banilor. Poți da lovitura sau poți face cea mai proastă investiție! Ți-aș recomanda să amâni achizițiile importante după. Tranzitul lui Jupiter în casa a unsprezecea va fi destul de avantajos pentru cei care au afaceri, mai mici sau mai mari. Dar îi mai ajută pe acești nativi să primească sprijin de la prieteni sau unii protectori. 

Leu

Intrarea lui Saturn în casa a opta, pe 7 martie 2023, va aduce multe motive de îngrijorare. Vei întâmpina probleme în obținerea de fonduri din partea instituțiilor financiare sau a celor provenite în urma moștenirilor. De asemenea, trebuie să fii mai riguros cu plata taxelor și a impozitelor. Astrele îți recomandă să te ocupi de educație până în mai. Odată cu intrarea lui Jupiter în Taur de pe 16 mai, vei începe să monetizezi noile cunoștințe.

Fecioară

Până în mai, Jupiter în tranzit prin casa a opta, pregătește terenul pentru noi resurse. Mai ales dacă nu te vei baza doar pe tine. Pe urmă, din mai, astrele te vor ajuta dacă vei fi pregătit să investești în educația ta. Sau dacă îți faci planuri mărețe. De asemenea, o călătorie îți poate schimba perspectiva asupra banilor cum nici nu te gândești. Vara va produce unele pierderi. 

Citește și HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile generale pentru ANUL VIITOR!

Balanță

Ești printre cei favorizați de astre în 2023! Te vei descurca și singur, dar vei fi susținut financiar și de către apropiați. Poți face o investiție serioasă. Negocierile cu instituțiile de profil vor aduce rezultate bune. Un an bun pentru a achita o datorie sau pentru a obține un credit avantajos. Unii dintre voi chiar își pot deschide o afacere.

Scorpion

Deși te gândești permanent la supraviețuire, în 2023 vei avea alte obiective. Atenția ta va fi direcționată către zona amoroasă. Și deși vei avea impresia că neglijezi partea financiară, să știi că lucrurile vor fi destul de bune. Și vei aborda o atitudine serioasă. Parcă nu vei mai fi dispus să cheltuieși sume mari pe produse de moment. 

Săgetător

Nu este nici cel mai bun, dar nici cel mai prost! Până pe 16 mai, nu prea vei fi preocupat din punct de vedere financiar. Dar după vor apărea multe cheltuieli, mai ales legate de chestiunile gospodărești și imobiliare, și vei începe să îți faci numeroase calcule. De asemenea, va trebui să ai pregătite anumite sume pentru sănătatea ta sau a celor dragi. 

Citește și Avertizările lui Marte retrograd pentru fiecare zodie până pe 12 ianuarie 2023

Capricorn

Jupiter va tranzita casa a cincea. Creativitatea ta nu va avea limite! Și bineînțeles, acest lucru se va reflecta și pe plan financiar. Stresul sperie banii, iar tu îți vei da seama. Cu cât ești mai fericit în 2023, cu atât conturile tale vor fi mai pline. Deci depinde mult de tine, nu de alții. În primele luni ale anului vei putea face unele investiții imobiliare, destul de avantajoase.

Vărsător

Saturn își va începe tranzitul în casa a doua, a banilor, unde va sta, ține-te bine, până în 2026! Este adevărat că, în 2023, va fi susținut de intrarea lui Jupiter în Taur de pe 16 mai, dar asta nu înseamnă că poți scăpa de responsabilitate și maturizare. Saturn vrea limite, vrea plan de economisire, vrea eficientizare, să te gospodărești cu mai puțini bani. Și să te gândești la pensie, indiferent de vârsta pe care o ai. 

Pești

Intrarea lui Saturn în semnul tău te va face să îți pui multe întrebări. Legate de stabilitatea ta financiară. Și de modul în care cheltuiești. Până pe 16 mai, Jupiter se va afla în casa banilor, și este posibil să exagerezi, dar pe urmă vei avea nevoie de limite. Este posibil să preiei responsabilitatea pentru unele persoane din familie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel