Horoscopul banilor 2024. Vești pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Evenimentul astrologic cel mai important din 2024 este conjuncția istorică Jupiter-Uranus din Taur, din aprilie. Multe dintre obiceiurile vechi vor fi zguduite și nu degeaba. Mai ales pe plan financiar. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Prezența lui Jupiter în casa a doua până pe 26 mai face din voi favoriții anului 2024 din punct de vedere financiar. Pot apărea numeroase oportunități de creștere a veniturilor din muncă proprie. Ce-i drept, există și riscul de a cheltui mai mult ca oricând, dar veți avea ce. Conjuncția lui Jupiter cu Uranus din 21 aprilie îi poate ajuta pe cei care au activități pe cont propriu. După 26 mai, Jupiter intră în casa a treia, cea care are legătură cu educația, comunicarea și profitabilitatea. Deci până la final de an, vor apărea idei despre cum să puneți banii să lucreze pentru voi. 

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter, Marele Benefic, va fi în semnul tău până pe 26 mai. Ceea ce înseamnă că vei avea parte de încredere, șanse de creștere și evoluție și curaj. Toate acestea se pot transforma în decizii foarte bune pentru tine. Care, după 26 mai, când Jupiter intră în casa a doua, să le monetizezi. Până la final de an vei, buzunarele și contul tău vor fi cu siguranță îmbunătățite. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Până la final de mai, nu vei observa nicio îmbunătățire. Din contră. S-ar putea să intri serios în bugetul de rezervă sau să limitezi cheltuielile. Astrele îți recomandă să fii cât mai chibzuit. Cu Jupiter în casa a douăsprezecea și Saturn în casa a zecea, vor fi numeroase responsabilități. Dar, după 26 mai, când Jupiter își începe tranzitul în semnul tău, vei primi multe șanse de la astre să evoluezi. 

Rac/Ascendent în Rac

În prima jumătate a anului, Jupiter tranzitează casa a unsprezecea, aceea a planurilor pentru viitorul apropiat și a ajutorului din partea comunității și a prietenilor. Deci este o perioadă bună pentru investiții. S-ar putea să vedeți și roadele eforturilor din carieră din ultimul an. Începând cu 26 mai, situația se schimbă. Bugetul va trece prin multiple schimbări, nu neapărat cele mai avantajoase. Sănătatea voastră sau a celor dragi va aduce numeroase cheltuieli. 

Citește și Conjuncție istorică Jupiter-Uranus în aprilie 2024! Cum afectează fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel