Horoscopul gurmanzilor: care sunt cele CINCI zodii care iubesc mâncarea?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Vrei să știi dacă te numeri printre "mâncăcioșii" zodiacului? Iată ce spun astrele despre tine!

Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă!

Nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia, ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne. 

Să trecem la treabă! Ce zodii se remarcă printr-o pasiune mai arzătoare pentru preparatele culinare? 

1. FECIOARĂ

Putem spune că dragostea Fecioarelor pentru mâncare este foarte mare. Ți-ar trimite chiar și poze și videoclipuri cu ceea ce găsesc pe internet și cu rețete noi. Tind să își caute confortul în mâncare, dar pun preț și pe calitatea alimentelor pe care le consumă.

Sunt mari amatori ai gastronomiei și fie că merg la o întâlnire, în vacanță sau pur și simplu se relaxează pe canapea, o Fecioară nu ar refuza niciodată un preparat delicios, precum o pizza uriașă și un bol plin cu înghețata favorită.

Totodată, Fecioarele nu se bazează doar pe mâncarea gătită de alții. De obicei, acești nativi pot fi și bucătari desăvârșiți, așa că nu se tem să pregătească ei înșiși o cină gustoasă atunci când nu le face nimic cu ochiul prin meniul vreunei aplicații de mâncare.

Dacă te întâlnești cu o Fecioară, fii sigur că îți va spune unde vrea să meargă la masă și care sunt topurile restaurantelor pe care le preferă.

2. TAUR

Taurii sunt guvernați de Venus, așa că au înclinația de a găsi fericirea și în lucruri sau mâncare. Cu toate acestea, chiar dacă adoră mâncarea, este posibil ca un Taur să nu aibă prea mare chef să o pregătească de unul singur. De obicei, ca orice amator al mâncărurilor delicioase, Taurului îi place să se bucure de delicatese, în care nu se ferește să investească.

De asemenea, îi place să încerce preparate care îl pot scoate din zona de confort. Dar mai rar. De regulă, Taurul ține la tradiții și nu prea renunță la ele nici când vine vorba de mâncare. În cazul în care se hotărăște să gătească, nici nu mai contează ce gust are acel preparat. Taurul știe cum să îți cucerească inima doar prin modul în care îți prezintă felul de mâncare pregătit.

3. SĂGETĂTOR

Un alt gurmand al zodiacului este însuși Săgetătorul. Îi place mult să mănânce, dar nu îl impresionezi prea tare cu cel mai nou tip de sushi de pe piață. Chiar dacă acest semn este extrovertit, nu îl poți convinge cu ușurință să încerce mâncare nouă. Se ferește de preparatele pe care nu le înțelege sau de care știe din start că nu îi vor fi pe plac. Și nici nu poți să îl blamezi.

Dar, unui asemenea nativ nu îi vine ușor nici să împartă mâncarea cu cei din jur. Nici gătitul nu-i place prea mult, așa că, dacă vrei să-l cucerești, pregătește ceva pentru el sau mai bine invită-l la un restaurant. Funcționează de fiecare dată!

4. RAC

Racilor le place să fie hrăniți! Adoră mâncarea, știu ce să comande și de unde și chiar dacă ai nevoie de sugestii, la un Rac găsești mereu o listă care îți vine în ajutor. Să nu uităm că acest semn de apă este guvernat de Lună! Iar copiii lunii știu mereu ce va fi satisfăcător și reconfortant.

Racii sunt deschiși să încerce orice preparat și nu se pot decide ce preferă între gustările dulci și cele sărate. Dar, dacă ești îndrăgostit de un nativ Rac, îl poți cuceri cu un simplu sandvici sau o porție gustoasă de cartofi prăjiți.

5. LEU

Leul și mâncarea fac o pereche bună! Acest semn zodiacal nu poate spune nu mâncării. Și știi cum se spune, nu trebuie să lași un leu flămând, pentru că nu știi cum va reacționa! Acești nativi au nevoie de hrană bună, ca să funcționeze la potențialul lor maxim.

Dacă mergi într-un oraș bun și nu știi unde să mănânci, întreabă un Leu și nu te va dezamăgi. Leilor le place și să gătească și nu se feresc să încerc mixuri interesante de ingrediente, până când obțin ceva gustos. 

Sursa: AstroTalk

Poți să citești și: Ce mâncare de post ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel