Horoscop indian: 36 de zodii care arată ce calități ai în funcție de data nașterii tale

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Arte Divinatorii
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Află ce zodie ești în horoscopul indian! În funcție de simbolul care te reprezintă, îți poți da seama de anumite calități ale tale. Detalii mai jos. 

Horoscopul indian este împărțit în 36 de zodii. Fiecare zodie din horoscopul european are trei decane (adică 10 zile pentru fiecare decan), iar aceste decane au fiecare propriul său simbol. Află ce zodie ești în horoscopul indian în funcție de data nașterii tale.

BERBEC în horoscopul european

Toporișcă, Cal și Birjar în cel indian

Toporişcă: 21-31 martie

Acești nativi sunt foarte harnici, dau dovadă de o disciplină a muncii lor și pot fi destul de ascultători, însă dacă le atingi o limită, vor deveni imediat intoleranți. 

Cal: 1-10 aprilie

E psoibil ca acestor nativi să nu le convină prea multe lucruri, să aibă tendința de a fi mai rebeli și mult mai vocali, le place să își facă opinia cunoscută.

Birjar : 11-20 aprilie

Birjarul iubește funcțiile de conducere, îi place să aibă ultimul cuvânt, vrea să încerce mereu lucruri noi și poate da dovadă de un caracter cam schimbător. 

 

TAUR în horoscopul european

Foc, Capră și Elefant în cel indian

Foc: 21-30 aprilie

Acești nativi sunt extrem de activi, le place tot ce ține de pasiune, dar și de tandrețe, sunt extrem de iubitori în cadrul cuplului. În același timp, sunt mai sensibili decât cei din al doilea și al treilea decan.

Capră: 1-10 mai

Acești nativi sunt mult mai optimiști și mai încrezători și dau dovadă de multă creativitate. Le placă să vadă viitorul în culori și încearcă să nu se lase cuprinși de temeri, ci mai degrabă să se bucure de ce le oferă viața.

Elefant: 11-20 mai

Acești nativi sunt familiști convinși, iubesc liniștea și calmul și au extrem de multă răbdare. Sunt cei cărora nu le este teamă să aștepte oricât de mult pentru a dobândi succesul.

 

GEMENI în horoscopul european

Fir, Phoenix și Diamant în cel indian

Fir: 21-31 mai

Acești nativi sunt foarte buni ca oratori, știu exact ce să spună pentru a te convinge să faci ce doresc ei. În același timp, nu prea suportă discuțiile în contradictoriu. 

Pheonix – 1-10 iunie

Nativii Pheonix din al doilea decan al Gemenilor în horoscopul european au această blândețe, dar și sinceritatea care te face să îi placi instant. Îți face mereu plăcere să asculți poveștile lor.

Diamant: 11-20 iunie

Precum le spune și numele, celor din al treilea decan le place mereu să strălucească, să se afle mereu în centrul atenției, să primească laudele celorlalți. E posibil ca acest semn să dea câteodată dovadă de superficialitate.

 

RAC în horoscopul european

Vier, Șarpe și Țestoasă în cel indian

Vier: 21-30 iunie

Acești nativi sunt extrem de interesați de ce anume se petrece în jurul lor, au nevoie să fie mereu informați. Totodată, sunt atrași de elementul acvatic, de tot ceea ce înseamnă apă, așa că s-ar putea să dorească să stea în zone care includ lacuri, râuri sau de ce nu, pe malul mării. 

Şarpe – 1-10 iulie

Nativii șarpe din horoscopul indian știu exact ceea ce trebuie să facă pentru a obține ceea ce doresc. Sunt orientați către succes și fac planuri destul de elaborate pentru a reuși să-și atingă scopurile. 

Ţestoasa: 11-21 iulie

Acești nativi nu sunt prea activi, preferă să aibă ritmul lor, să se retragă, să nu se implice prea tare nici în ce fac și nici în ce spun ceilalți. Sunt semne rezervate care apreciază singurătatea și liniștea.

 

LEU în horoscopul european

Câine, Vânător și Urs în cel indian

Câine: 22 iulie-1 august

Acești nativi pur și simplu debordează de încredere. Le închizi ușa și intră pe fereastră. Deși cei din jurul lor le-ar putea spune că nu reușesc, nu le pasă, căci ei știu exact ce pot și nu se lasă până nu vor dovedi asta.

Vânător: 2-12 august

Vânătorii au calități impresionante de lideri, sunt buni la poltică, dar se descurcă foarte bine și în afaceri, le place în mod special să conducă, să impună. Sunt respectați în comunitate. 

Urs: 13-23 august

Acești nativi sunt mai blânzi, mai generoși și mult mai liniștiți decât cei din primele două decane ale Leului din horoscopul european. Sunt recunoscuți pentru creativitatea lor și pentru faptul că sunt copilăroși. 

FECIOARĂ în horoscopul european

Fecioară, Pană și Rândunică în cel indian

Fecioară: 24 august-2 septembrie

Iată că cei născuți în primul decan al Fecioarei păstrează același semn atât în horoscopul indian, cât și în cel european. Au exact trăsăturile care le fac pe Fecioare cunoscute: sunt cam critici, perfecționiști și obsedați de detalii. 

Pană: 3-12 septembrie

Nativii din al doilea decan al Fecioarei se ascund sub simbolul „Pană”. Se pare că ei sunt printre cei mai pricepuți la scris, dar și la calcule, sunt preciși, dar sunt și foarte pretențioși. Acordă multă atenție muncii lor.

Rândunică: 13-23 septembrie

Al treilea decan al Fecioarei o reprezintă pe Rândunică. Acești nativi sunt și ei riguroși, țin la seturile de reguli pe care și le impun și sunt foarte ordonați și disciplinați. 

BALANȚĂ în horoscopul european

Balanță, Uliu și Maimuță în cel indian

Balanţă: 24 septembrie-3 octombrie

Având același nume atât în horoscopul european, cât și în cel indian, Balanța din primul decan se ghidează după un simț al dreptății extrem de bine dezvoltat. Urmează legea, respectă regulile și crede în moralitate.

Uliu: 4-13 octombrie

Uliul este cel care vede de sus întregul peisaj. Știe cum să se stăpânească, știe cum să se detașeze și știe exact cum să profite de faptul că vede imaginea de ansamblu. Poate părea mai rece.

Maimuţa: 14-23 octombrie

Acești nativi stăpânesc arta diplomației. Știu să zâmbească în fața ta, e posibil să nu afli niciodată ce părere au cu adevărat despre tine. Sunt foarte descurcăreți și obțin ceea ce își doresc.

 

SCORPION în horoscopul european

Delfin, Turn și Leu în cel indian

Delfin: 24 octombrie-2 noiembrie

Delfinului îi place viața, îi place să se distreze, îi place să ia lucrurile așa cum sunt și să se bucure de fiecare clipă. Este o plăcere să pleci mereu în aventuri alături de un astfel de nativ.

Turn: 3-12 noiembrie

Acest nativ îi privește de sus pe ceilalți, știe cam tot ce se întâmplă în jurul său și are abilitatea de a conduce, însă e vorba de un lider de culise, nu îi place să fie neapărat în centrul atenției.

Leu: 13-22 noiembrie

Interesant că în zodiacul indian, Leul este, de fapt, al treilea decan al Scorpionului. Probabil că nimic nu este întâmplător. Acești nativi sunt destul de temuți, ceilalți se tem de ei și de puterea lor și preferă să nu intre în lupte cu ei. 

 

SĂGETĂTOR în horoscopul european

Pustnic, Scoică și metal în cel indian

Pustnic: 23 noiembrie-2 decembrie

Pustnicul este cel care dorește să se detașeze, să se izoleze, să fie atras de cunoaștere spirituală, mai degrabă. În același timp, nu își dorește să facă precum societatea, are calea sa.

Scoica: 3-12 decembrie

Scoica este tare pe exterior și moale pe dinăuntru, nu le permite multora să aibă acces către sentimentele sale, către lumea sa interioară. Acești nativi pot juca cu succes rolul de psiholog pentru cei din jurul lor.

Metal: 13-21 decembrie

Acești nativi sunt mai rigizi, nu prea poți să le schimbi părerile, este greu să obții informații de la ei, sunt destul de sceptici atunci când vine vorba să trăiască bucuria prezentului. 

 

CAPRICORN în horoscopul european

Funie, Lotus și Arcaș în cel indian

Funie: 22-31 decembrie

Acești nativi sunt extrem de puternici și generoși, dar în același timp și foarte stabili, au răbdare cu ei și cu cei din jurul lor. 

Lotus: 1-10 ianuarie

În ceea ce privește horoscopul indian, al doilea decan al Capricornilor, sunt în semnul Lotusului. Ei se pricep foarte bine la afaceri, însă ei sunt corecți, de aceea au și mult succes în ceea ce fac.

Arcaş: 11-20 ianuarie

Arcașii din horoscopul indian sunt un pic mai introvertiți, nu prea le place să iasă în față și contrar a ceea ce se crede despre nativii Capricorn, la indieni, arcașii nu prea au simț practic.

 

VĂRSĂTOR în horoscopul european

Vultur, Caleașcă și Apă în cel indian

Vultur: 21-30 ianuarie

Vulturul are și el calități extraordinare de lider, așadar are toate șansele să ajungă pe cele mai înalte poziții, poate să fie perseverent și știe cum să obțină ce vrea.

Caleaşcă: 31 ianuarie-9 februarie

Cei născuți sub simbolul acesta sunt foarte inventivi, au o minte revoluționare, au mici idei geniale și se dovedesc a fi extrem de utili pentru cei din jurul lor. 

Apă: 10-19 februarie

Interesant acest simbol pentru cei care sunt în ultimul decan al Vărsătorului. Apa în horoscopul indian nu exprimă atâta fluiditate pe cât ne-am aștepta, ci mai degrabă aduce nativi inflexibili, orgolioși și foarte cheltuitori.

 

PEȘTI în horoscopul european

Perlă, Corabie și Yoghin în cel indian

Perlă: 20 februarie-1 martie

Nativii născuți sub semnul Perlei sunt mai leneși, mai vulnerabili, nu prea le place să fie puși la muncă, vor să facă numai ce își doresc ei. În același timp sunt și mai romantici și mai înțelegători.

Corabie: 2-10 martie

Acești nativi erau considerați a fi extrem de prosperi. Cei născuți sub semnul Corabiei în horoscopul indian sunt și foarte cuceritori, dar precum le spune și numele, se lasă duși de val. 

Yoghin: 11-20 martie

Acești nativi sunt foarte spirituali, ei consideră că lumea este mult mai mult decât pare a fi, au o legătură puternică cu tot ce înseamnă simbolurile, zeii, dar și intuiția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel