Ilinca Vandici, în lacrimi. Ce i-au putut spune părinții: Mă va percepe ca pe o femeie ușuratică

astrosens Team | Dată: 07 aug 2021, 20:09 | Categorie: Monden
Foto: Youtube În oglindă
Foto: Youtube În oglindă

Ilinca Vandici a făcut declarații sfâșietoare despre familia sa. 

Ilinca Vandici este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune și este cunoscută mai ales pentru emisiunea "Bravo, ai stil!" de la Kanal D. Cu toate că radiază de fericire de fiecare dată când apare în fața publicului, Ilinca Vandici ascunde o poveste de viață dură. 

Vedeta a făcut declarații sfâșietoare despre copilăria ei și despre relația cu părinții, care nu i-au fost aproape de la început în cariera în televiziune. 

Ilinca Vandici provine din Aleșd, județul Bihor. Ea a făcut câteva mărturisiri despre copilăria ei și desprinderea de casa părintească în drumul ei spre lumea televiziunii.

"Dacă mă întrebi acum, după ce am început un soi de terapie agresivă, părinții nu au fost alături de mine. Niciodată nu mi-au spus că sunt mândri de mine. N-am primit din partea mamei niciodată un Bravo. Întotdeauna era ceva de arătat cu degetul. Eu toată copilăria mea am fost într-o competiție cu sora mea, să fiu mai bună, mai bună, mai bună.

Părinții nu au fost alături de mine! N-am avut parte de timpul lor, n-am avut parte de ei! Părinții mei, niciodată în viață, niciodată nu mi-au spus: Bravo, fata mea! Suntem mândri de tine, bravo! Întotdeauna era ceva de comentat acolo, întotdeauna era ceva de arătat cu degetul, dar niciodată nu erau văzute lucrurile bune.", a declarat Ilinca Vandici în emisiunea „În oglindă” de pe Youtube.

Tatăl Ilincăi Vandici a murit după ce vedeta a câștigat concursul de Miss

Vedeta a mai povestit și despre unul dintre cele mai dificile momente din familia ei și și-a amintit de momentul în care a câștigat un concurs de Miss și a mers la spital la tatăl ei, care după ceva timp urma să moară, cu florile în mână și cu coronița de câștigătoare pe cap.

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi când și-a amintit de pierderea tatălui său și spune că i-a fost foarte greu să se reculeagă după acea tragedie și chiar și astăzi când vorbește despre asta o încearcă emoții puternice.

"M-a sunat mama într-o seară și mi-a spus că nu se simte bine deloc. Ăla a fost momentul în care s-a întors pe o parte, cu fața la perete, nu cu fața la mine... și a murit! În momentul în care l-am pierdut pe tata, mi-am dat seama că sunt singură. Chiar dacă nu am primit acel Bravo, sunt singură că este mândru de mine (...)  Poate are și legătură cu faptul că tata și-a dorit un băiat", a mai spus linca Vandici.

Mama ei i-a spus că va fi percepută ca o femeie ușuratică

Mai mult, prezentatoarea de la Kanal D a afirmat că cea mai grea relație a avut-o cu mama ei, care i-a spus că va fi percepută ca o femeie ușoară. 

Fiind crescută la țară, Ilinca Vandici spune că s-a lovit de mentalitatea potrivit căreia femeia trebuie să îndure orice lângă bărbatul ei, iar primul bărbat trebuie să fie și ultimul din viața ei.

Cel mai tăios lucru pe care i l-a spus mama ei legat de relațiile ei și de felul în care a ales să își trăiască viața a fost că "lumea o va percepe ca pe o femeie ușuratică".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play