În ce semn se afla Jupiter - Marele Benefic- atunci când te-ai născut? Află reţeta SUCCESULUI tău

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
În ce semn se afla Jupiter când te-ai născut? Cum ne influenţează alegerile în CARIERĂ şi SUCCESUL financiar (sursa foto: NASA / Unsplash.com)
În ce semn se afla Jupiter când te-ai născut? Cum ne influenţează alegerile în CARIERĂ şi SUCCESUL financiar (sursa foto: NASA / Unsplash.com)

Jupiter, "Marele Benefic"! Poate ai tot auzit această expresie dacă urmăreşti de mult timp tot ce ţine de astrologie şi acum a sosit momentul să explicăm exact ce face Jupiter pentru fiecare dintre noi.

Poate îţi cunoşti zodia, ascendentul şi poate chiar unde se afla Luna în momentul naşterii tale. Şi dacă ai fost un urmăritor fidel al site-ului Astrosens.ro, probabil ştii deja unde erau Saturn, Uranus, Neptun şi Pluto când te-ai născut şi ce rol au în viaţa ta. Acum vrem să te ajutăm să îţi dai seama ce semnifică Jupiter şi poziţia sa în harta natală.

Dacă nu ştii sigur care este semnul în care se afla Jupiter în momentul naşterii tale, Daniela Simulescu - astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro - te ajută cu Efemeride Jupiter 1920 - 2044. Aici vei găsi tranzitele lui Jupiter. Mai mult, vei afla şi când va avea loc "Întoarcerea lui Jupiter pentru tine", respectiv când se va întoarce planeta expansiunii în locul în care era când te-ai născut.

Întoarcerea lui Jupiter este un moment extraordinar ce se întâmplă o dată la 12 ani şi vine cu oportunităţi, cu energie şi o doză imensă de optimism pentru a te ajuta să dai viaţă viselor tale sau să o iei de la capăt într-un domeniu al vieţii tale.

Dar, aşa cum vei afla şi în cele ce urmează, Jupiter ne poate influenţa pozitiv şi atunci când se află în semne din acelaşi element cu cel în care se afla când ne-am născut. De exemplui, dacă ai Jupiter în Berbec în harta natală, vei avea parte de un plus de energie şi atunci când planeta tranzitează celelalte semne de Foc (Leu, Săgetător). Şi tot aşa.

Dar iată mai multe detalii despre Jupiter în fiecare element şi semn zodiacal în parte:

Jupiter şi influenţa pe elemente

Jupiter în semne de FOC

Nativii care au Jupiter într-un semn de Foc, ţii foarte mult la propriile tale opinii, credințe și percepții și s-ar putea să o iei destul de personal dacă alții nu sunt de acord cu ele! Îți construieşti propriile oportunități și gândești la scară mare, îți asumi riscuri calculate și arăți încredere.

Momentul cel mai bun din an pentru a-ţi realiza obiectivele este atunci când Soarele este în semne de Foc: Berbec, Leu și Săgetător. 

Jupiter în semne de PĂMÂNT

Nativii care au Jupiter într-un semn de Pământ, ești o persoană realistă, practică. Ai nevoie să vizualizezi rezultatele pentru a te simți motivat să le obții. Nu eşti ușor ademenit de scheme de îmbogățire rapidă! Asumarea riscurilor nu este tocmai strategia ta favorită. Ai nevoie de direcție, obiective clare, planuri concrete și rezultate tangibile.

Perioadele tale norocoase din timpul unui an sunt atunci când Soarele se află în semnele de Pământ, respectiv Taur, Fecioară şi Capricorn.

Jupiter în semne de AER

Nativii care au Jupiter într-un semn de Aer, ești aventuros din punct de vedere mental și mereu dornic să înveți ceva nou pentru „expansiunea minții”. Eşti mai puțin atașat de valorile tale decât alții. În general, ești destul de imparțial și deschis la minte. Poți vedea multe faţete ale unei situaţii.

Perioadele în care simţi că norocul este de partea ta sunt cele în care Soarele se află în semnele de Aer, respectiv: Gemeni, Balanţă, Vărsător.

Jupiter în semne de APĂ

Nativii care au Jupiter într-un semn de Apă, ai o credință puternică într-o putere superioară. Ești capabil să atragi noroc și experiențe bogate de viață către tine prin intuiție, imaginație și compasiune. Ajutându-i pe cei care au nevoie, îți ridici propriul moral.

Perioadele tale prospere sunt atunci când Soarele se află în semnele de apă: Rac, Scorpion, Peşti.

Cum se manifestă Jupiter în fiecare zodie

Jupiter în Berbec

Nativii care au Jupiter în Berbec atrag norocul atunci când preiau conducerea, când inițiază lucruri, când îi inspiră pe ceilalţi și arată entuziasm și curaj.

Te-ai născut să fii propriul tău șef! Urăști să primești ordine de la alții, ești un lider natural și vei găsi succesul în vârful oricărei ierarhii profesionale pe care vei alege să urci. Poate fi orice domeniu, de la armată, la politică, la știință, la sport și la arte. Entuziasmul tău este molipsitor, iar instinctele tale sănătoase te ajută să iei decizii rapid și intuitiv. 

Jupiter în Taur

Nativii care au Jupiter în Taur atrag norocul atunci când fac acte de caritate, când sunt generoși, răbdători. Totuşi, ai grijă la exagerări.

Taurul este semnul de bani al zodiacului, iar Jupiter amplifică acea energie, așa că Jupiter în Taur este egal cu bani MARI! Poţi avea succes în cariere ce ţin de domeniul finanțelor (bancar, acțiuni, obligațiuni sau contabilitate). De asemenea, ai un ochi format pentru estetică, așa că arta, antichitățile, designul interior sau industria modei pot fi opţiuni perfecte pentru tine. Preferi să lucrezi de acasă, unde poți avea în jurul tău tot confortul.

Jupiter în Gemeni

Cei care au Jupiter în Gemeni atrag norocul atunci când își folosesc inteligența și ingeniozitatea, când sunt versatili, sociabili, curioși și îi fac şi pe ceilalţi să se simtă în largul lor cu prietenie și curiozitate sinceră.

Jupiter in Gemeni este totul despre comunicare. Gândeşte-te la cariere în PR, scris, jurnalism, rețele sociale, producție TV, actorie sau predare. Dacă te poți exprima, vei avea succes pentru că oamenii sunt atrași de ceea ce ai de spus. Ești sociabil în mod natural.

Jupiter în Rac

Jupiter în Rac aduce noroc atunci când nativii își folosesc "puterile" pentru a salva și a mângâia pe alții. Domeniul imobiliarelor și industria alimentară pot fi căi prospere pentru aceştia.

Instinctele tale de și abundența lui Jupiter sunt o combinaţie de succes, care te fac un investitor natural, un dealer de proprietăți sau un comerciant de acțiuni. Știi unde să-ți pui banii pentru a-i face să se înmulţească. De asemenea, eşti bun cu oamenii în mod natural. Totodată, fascinaţia ta pentru istorie, antichități, arte te pot îndruma către cariere în aceste domenii.

Jupiter în Leu

Nativii cu Jupiter în Leu atrag norocul atunci când își exprimă mărinimia, sunt generoși cu ceilalți, inspiră încredere celor din jur, se comportă cu demnitate și sinceritate și evită capcana egoismului excesiv. Zonele prospere sunt cele creative, divertisment, copii și recreere.

Rezervele enorme de încredere și energie pe care le ai te duc mereu în centrul atenției. Este o energie deschisă și îndrăzneață. Gândești la scară mare și îți place să fii la cârmă. Orice loc care îți oferă o funcţie de conducere sau o platformă de fani va fi de succes pentru tine, fie că este o scenă, un podium, un ring sau un teren. Ai prieteni sus-puşi și îţi faci relații ca un profesionist. 

Jupiter în Fecioară

Nativii cu Jupiter în Fecioară atrag cel mai mult noroc atunci când sunt de ajutor, cinstiți, practici, ordonați și când sunt atenți la detalii. Domeniile ce ţin de nutriţie și sănătate sunt căi prospere pentru aceştia în carieră.

Puterea lui Jupiter în Fecioară aduce putere de concentrare, de analiză şi mult simţ practic. Ai putea găsi succes transformând un hobby într-o afacere. Te simţi atras de ideea de a începe de la zero și de a construi un imperiu. Abilităţile menţionate te pot ajuta şi în cariere din domenii precum știință, jurnalism, contabilitate, predare și mediul academic. 

Jupiter în Balanţă

Nativii cu Jupiter în Balanță atrag norocul atunci când sunt corecţi şi îi tratează pe ceilalți egal, când sunt amabili și atunci când își folosesc talentele pentru promovare și mediere. Trebuie să aibă grijă să nu pice în capcana de a face pe plac tuturor.

Lumea artei, a culturii și a modei te atrage. Totodată, poți să-i convingi cu ușurință pe alții că opinia ta este cea corectă. Te simţi bine în parteneriate sau când eşti parte dintr-o echipă – aduci echilibru și diplomație. Ar trebui să te gândești bine înainte de a te aventura complet singur în ceva. 

Jupiter în Scorpion

Nativii cu Jupiter în Scorpion atrag norocul atunci când depun efort şi se implică cu totul într-un proiect sau întreprindere, dar şi atunci când își folosesc forța, curajul și puterile magnetice pentru a-i vindeca pe alții.

Ai o prezență magnetică, puternică, ce atrage succesul și oportunitățile. Oamenii pur şi simplu cred în tine. Ai o dorinţă intensă de a ști totul, ceea ce te face un excelent detectiv, investigator sau jurnalist. De asemenea, abilităţile tale ar putea fi folosite cu succes în domenii precum medicină sau terapie. Totodată, ai un nas format când vine vorba de bani şi de moduri de a-ţi face conturile bancare să prospere.

Jupiter în Săgetător

Nativii cu Jupiter în Săgetător atrag cel mai mare noroc atunci când sunt deschiși, generoși, toleranți, când îi inspiră pe ceilalţi și practică ceea ce predică pentru alţii. Trebuie doar să încredere în sine și în propriile obiective, să-și arate entuziasmul de a învăța și de a preda și să privească imaginea de ansamblu. Aceşti nativi pot găsi succes în călătorii, educație, predare, sport, publicație și culturi străine.

Jupiter este guvernatorul Săgetătorului, așa că această combinație este o "porţie" dublă de noroc. Îți place viața bună și știi cum să câștigi banii de care ai nevoie pentru a susține acest stil de viață. Dacă simţi că ai găsit o chemare care se potrivește cu valorile tale, nimic nu te opreşte. S-ar putea să te simţi atras de domenii precum politică, legislaţie, literatură, diplomație și cercetare, întrucât toate îţi pun la muncă natura ta filosofică, dar poți reuși în orice domeniu care îţi atrage inima.

Jupiter în Capricorn

Nativii cu Jupiter în Capricorn atrag cel mai mult noroc atunci când se organizează şi se disciplinează, când se comportă cu integritate şi atunci când demonstrează etică şi maturitate. Au nevoie de o abordare disciplinată şi de dedicare pentru a-și atinge obiectivele.

Când Jupiter este în Capricorn, puterea sa devine un fascicul laser de ambiție. Indiferent de nivelul şi experienţa ta, mereu tinzi spre poziţii mai înalte. Domeniile care implică o legătură cu pământul (minerit, extracție, construcții, agricultură) te atrag. Dar la fel de interesante poate fi şi deschiderea unei afaceri pentru tine. Ai un instinct fantastic pentru orice îţi aduce succes.

Jupiter în Vărsător

Nativii cu Jupiter în Vărsător atrag norocul atunci când sunt toleranți și corecţi, inventivi, imparțiali și cooperanți. Prosperă atunci când au libertatea de a alege, când încalcă câteva reguli și când au o minte deschisă.

Jupiter în Vărsător este o combinație astrologică ce aduce o abilitate crescută de a colabora cu ceilalţi, ceea ce îţi aduce şi prosperitate. Lucrezi foarte bine cu oamenii pentru că ești atent, dar ai parte şi de un dram de noroc. Îţi place muzica, dar ești atras şi de profesii "moderne" ce ţin de tehnologie, inovaţie, unde ideile originale sunt preţuite, iar tot ce este vechi este pus sub semnul întrebării. Eşti genul de persoană care urmează cariere ce nu sunt populare.

Jupiter în Peşti

Nativii cu Jupiter în Pești atrag cea mai mare noroc atunci când sunt generoşi, tandri, devotați, plini de compasiune și când au grijă de cei defavorizați.

Te simți cel mai bine când te dedici să-i ajuți pe ceilalți și pe lume. Asta este plata ta de fapt. Te descurci în domenii precum medicină, terapie, asistență socială, filantropie, politică sau chiar îngrijire veterinară. Aduci lumină și căldură cu personalitatea ta și ești cel mai confortabil atunci când ești aproape sau chiar pe apă.

surse: 

cafeastrology.com

cosmopolitan.com

nypost.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel