În ce stațiune de pe litoralul românesc merge fiecare Zodie?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Chiar dacă românii pleacă destul de mult din țară preferând să își petreacă vacanțele în Grecia, Turcia sau Bulgaria, sunt mulți care au rămas fideli litoralului românesc. Dacă vrei să te amuzi un pic, îți prezentăm destinația românească de vară la mare pentru fiecare semn zodiacal.

În ce stațiune de pe litoralul românesc pleacă zodiile? 

Disclaimer: acest text este scris pentru amuzament, nu dorim să supărăm nici zodiile și nici pe iubitorii stațiunilor. Totodată, nu vă gândiți doar la zodie atunci când citiți, ci la faptul că sunteți unici și aveți marcajul vostru special compus nu doar din poziția Soarelui, ci și a Lunii, a Ascendentului, a lui Marte ș.a.m.d. Acestea fiind spuse, unde credeți că merge fiecare semn zodiacal?

Berbec: Costinești

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecul nu se poate abține să nu meargă în stațiunea „tineretului”. Cazarea e ieftină, nu e prea curat, dar cui îi pasă? În mare găsești ceva roci, însă valurile sunt mari tocmai bune să te arunci impulsiv în ele. În plus, găsești hamsii la discreție și seara poți merge să dansezi în aer liber alături de toți prietenii. 

Taur: Olimp

Nu ai cum să nu te numeri printre nostalgici și să nu te duci la stațiunea care te duce cu gândul la „lux”. Este doar puțin în paragină, însă nisipul este fin, valurile sunt perfecte și ai dat o avere pe cazare. Nu contează, abundența atrage abundență. Stai liniștit pe șezlong, chelnerul îți aduce un frappe și da, tot așa să trăiești viața!

Gemeni: Mangalia

Nu ai cum să accepți să mergi într-o stațiune. Tu ai nevoie de un oraș, ai nevoie de mai multă lume, ceva agitație, gălăgie, oameni cu care să schimbi niște idei. Poate mergi și la Muzeul de Arheologie de la Callatis, că doar nu o să stai toată ziua la soare și la plajă. Nu este pentru tine așa ceva. La plajă doar dimineața, puțin. 

Rac: Eforie Sud

Ești familist convins și ai fost în fiecare an la Eforie Sud pentru că oricum cunoști pe cineva acolo care are și pet-friendly, poți merge liniștit cu cei trei copii și luați și câinele. Aveți pe cineva care gătește acolo la pensiune, așa că totul este aranjat, o să vă simțiți ca acasă. 

Leu: Mamaia

De ce să dai 30 de lei pe șezlong când poți să dai 200? Doar ai, îți permiți. Mamaia este pentru lumea bună, așa ca tine, acolo vin cei cu mașinile scumpe, așa ca a ta. Acolo sunt cluburile cu șampanie de câteva zeci de mii de euro. Ne respectăm sau ce facem?

Fecioară: Eforie Nord

Ai făcut toate calculele necesare și ai văzut că cel mai bine cu cazarea și cu mâncarea ieși dacă mergi la Eforie Nord. Este ieftin, este practic, ai și tichetele de vacanță, primesc oamenii ăia și bonuri de masă. Eh, mare este peste tot, ce contează unde mergi, important este să iasă calculele. 

Balanță: Venus

Ai găsit ceva la privat, o vilă mică, adorabilă în stațiunea Venus. Venus, cum să nu vrei să mergi la stațiunea cu numele iubirii și al plăcerilor? Vila are și o grădină mică cu flori și camerele sunt foarte drăguțe, au băi decorate cu delfini, totul în nuanțe de bleu, dar și ceva lila. 

Scorpion: Vama Veche

O să mergi și anul ăsta în Vamă așa cum ai mers și în anii trecuți și o să exclami iarăși că nici Vama nu mai este ce era. Ai cortul pregătit, ai și niște concerte pe care dorești să le bifezi, ai discutat și cu niște amici, nu știi sigur dacă or să vină sau or să îți dea țeapă așa că te mai orientezi la fața locului ce faci. 

Săgetător: Constanța

Nu știi exact cât stai la mare și ai venit cu trenul, așa că vrei să fii sigur că ești aproape de gară în caz că ai de gând să bifezi următoarea destinație. Și oricum în Constanța poți să mergi și la delfinariu, dar vezi și alte chestii care țin de cultură. Și da, gara aia este aproape și dacă e ceva, hop și următorul tren.

Capricorn: Neptun

Ai deja biletele cumpărate de iarna trecută, ai totul stabilit pentru hotelul la care mergi în fiecare an. Te știe doamna de la recepție, nici nu se pune problema să nu primești camera ta cu priveliște, aer condiționat și alte dotări de care ai nevoie în general. În plus, ai cerut all inclusive, dar s-ar putea să mai ieși în câte o seară la restaurant, mai ales că e deținut de unul dintre șefii companiei tale și nu neglijăm afacerile nici în vacanță.

Vărsător: Gura Portiței

Tu nu mergi în orice stațiune ca restul lumii, tu încerci ceva inedit, de aceea ai stabilit să mergi la Gura Portiței, o destinație liniștită într-un loc unde se întâlnesc Marea Neagră și Delta Dunării. Ești extrem de încântat de fotografiile pe care vrei să le faci cu noul tău aparat super-performant. Abia aștepți să te trezești să vezi răsăritul. 

Pești: Jupiter

Nu ai mai fost până acum la Jupiter, habar nu ai cum este, dar asta au ales prietenii tăi, iar tu te adaptezi foarte ușor. Important e că ți-ai luat chitara și o să faceți poate un foc de tabără și o să cântați și da, important este să fie ei fericiți, adică tu ai fi încercat să mergi în Vamă, să vezi și tu cum este, dar na, poate anul viitor. Lasă, că ne distrăm, bere să fie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel