În lupta dintre TRECUT și VIITOR, avem puterea de a schimba lumea. „Tensiuni mari între Saturn din Vărsător și Uranus din Taur”. Cele mai afectate zodii

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Daniela Simulescu ne-a atras atenția încă din 2020 cu privire la aspectele pe care avea să le facă Saturn cu Uranus pe tot parcursul anului 2021. Având în vedere că aceste două planete mari încă se află în Vărsător, respectiv în Taur, ne influențează în continuare și ne arată că trebuie să ne deschidem către schimbare.

Saturn, Marele Malefic, vine cu lecții pentru tine, fiind considerat a fi planeta restricțiilor, a limitării a testelor. Dacă în viață trecem printr-un moment mai neplăcut și ne plângem, s-ar putea să ne aflăm fix în mijlocul unui tranzit al lui Saturn. Astrologul Daniela Simulescu spune că Saturn nu te lasă să ieși la liman până nu înveți lecția. Ca să poți trece peste testele sale, ai nevoie de simplitate și de disciplină proprie. Ce vrea Saturn de la tine? Să înveți cine ești, să fii autentic, să ai răbdare și să fii mereu pregătit, fără trucuri ieftine, fără a te mai ascunde, să ai curaj să stai față în față cu timpul. 

Uranus este planeta surprizelor, scenariul la care nu te-ai fi gândit, „Uranus îți aduce ceva inimaginabil” spunea astrologul Daniela Simulescu. Uranus este a 7-a planetă de la Soare, a treia ca mărime, și de cinci ori mai mare decât Terra. Are 27 de sateliți naturali, care poartă nume de personaje din Shakespeare și 13 inele în jurul său. În astrologie Uranus înseamnă surpriză, independență, non-conformism, spontaneitate, revoluție. Uranus vrea inovație, vrea rupere de trecut și pentru asta s-ar putea să nu mai țină cont de nicio regulă. 

În 2021 aceste planete au deschis un fel de teren de luptă în fața noastră. Saturn în Vărsător vorbind de vocea colectivității mărginită de restricții și Uranus în Taur aducând schimbări importante și deloc ușor de digerat la modul în care vedem resursele, banii, felul în care consumăm. Cele două planete au stat în careu, adică opuse fiind, tensionându-se una pe cealaltă pe 17 februarie, 14 iunie și 24 decembrie 2021. Ce au adus? Ei bine, o doză imensă de tensiune, un aspect de luptă. Este ca și cum cele două planete au făcut un schimb de case. Saturn s-ar fi simțit mult mai bine în rigiditatea Taurului căruia îi plac lucrurile clare, în timp ce Uranus cu siguranță ar fi apreciat revoluția Vărsătorului. 

Suportăm încă tensiunea acestor aspecte și o simțim în noi, în fiecare zi în care se dă o luptă pentru a schimba, pentru a lăsa trecutul în urmă, pentru a face curățenie în anumite principii și ideologii. 

Dacă Saturn își dorește ca lumea să lucreze într-un mediu stabil, bine organizat, Uranus preferă munca de acasă, oriunde, oricând oricum, el vrea să nu existe reguli. 

Dacă Saturn vrea să construim pas cu pas, să avem succes, să fim productivi și să avem răbdare, Uranus vrea să spargă orice barieră, să aducă în față tot ce este modern și să lase pe fiecare să facă ce vrea și când vrea.

Saturn e legea și ordinea, în timp ce Uranus e rebeliunea și revoluția! Cele două ne fac să dorim să luptăm, ne dau puterea nouă, celor mici, celor de jos, oamenilor obișnuiți, să schimbăm lumea de aici, dintre trecut și viitor. 

Careul Saturn-Uranus este în continuare activ chiar dacă nu la grad perfect. În 2022, acest aspect se continuă și se resimte serios pentru că avem și axa Nodurilor Lunare pe Taur/Scorpion. Ceea ce face ca toți cei care au marcaj de semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) să fie total neliniștiți.

Uranus va mai sta în Taur până în 2026, dar Saturn și-a început ultima retrogradarea în Vărsător, semn pe care îl va părăsi în martie 2023. Uranus zice HAI, Saturn zice STAI. Așa se vor simți cei afectați! Pe de o parte găsesc îndrăzneala să se arunce într-un proiect, fie profesonal/fie personal, dar pe de altă parte se vor poticni în propriile îndoieli.

Cert este un lucru: întotdeauna, din asemenea tensiuni interioare, se nasc cele mai remarcabile momente!

Previziuni pentru toate zodiile între Bariere și Revoluții personale:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii pot descoperi talente în zona financiară care va cunoaște fluctuații, destabilizări. Nu trebuie să tânjiți după ce au ceilalți, ci să descoperiți ceea ce vă e potrivit vouă. Pe de altă parte, Trebuie să vă dați seama dacă ceea ce ați făcut de la începutul anului a fost bun sau nu. Oamenii nu mai sunt la fel de disponibili pentru voi cum erau odată.

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii vor fi luați pe sus de schimbări. Toate lucrurile pe care le aveau așezate în ordine, mica lor rutină, ordinea din viață, toate vor fi date peste cap, mai ales dacă nu au vrut să schimbe în ultimii ani nimic. Vi se oferă oportunitatea să vă revizuiți comportamentul și atitudinea. Încercați să schimbați ceva, profitați de perioada septembrie-octombrie 2022, mai ales. E cazul să găsiți ceva mai autentic pentru voi. Puneți-vă întrebarea: „sunt fericit aici unde sunt, la acest loc de muncă?

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenilor le place să schimbe la suprafață, le place schimbarea, experimentarea, diversitatea, dar le este frică să piardă, acolo undeva, în subconștientul lor. Uranus va veni în zona gândurilor ascunse, în zona subconștientului. Veți trece prin evenimente, dar și examene care s-ar putea să nu se desfășoare așa cum vă doreați voi. Dacă ați planificat o călătorie, o plecare, e posibil să vă chinuiți cu anumite amânări.

Rac/ Ascendent în Rac

La Raci Uranus o să intre pe partea de planuri. Racii au atașamente mari. Uranus s-ar putea să le dea niște planuri peste cap în special, în legătură cu familia. Uranus schimbă și ce înseamnă modul de a învăța. Trebuie să încercați să nu vă îngreunați situația în moșteniri, vânzări terenuri, investiții, fonduri. Trebuie să vă gestionați diferit veniturile. Nu investiți toți banii cu Saturn retrograd în casa 8. Fiți mai cumpătați și cu banii voștri și cu ai celorlalți.

Leu/ Ascendent în Leu

Tot ce înseamnă carieră se schimbă total. Se schimbă șefii, jobul, echipele. Își vor căuta mereu alte locuri de muncă până în 2026. Dacă vor să treacă mai ușor peste această perioadă, ar fi recomandabil să lucreze în media, în tehnologie. Relațiile construite autentic se leagă mai ușor. Provocările îi leagă pe partenerii de cuplu. Relațiile prost construite nu merg și au toate șansele să se rupă. Cu Saturn retrograd s-ar putea să vreți să intrați în relații cu persoane cu diferențe mult mai mari de vârstă.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Li se vor schimba credințele, absolut tot ce ține de spiritualitate, de Dumnezeu le va fi pus la încercare. Fecioarelor li se deschide și calea spre călătorii. Ar putea să încerce locuri complet noi. Ce anume ați ignorat din punctul de vedere al sănătății de la începutul anului până acum? Dar din punctul de vedere al serviciului? Mai are rost? Mai puteți lua lucrurile personal? Vi se pare că nu mai sunteți bun, eficient, aveți multe îndoieli cu privire la propria persoană, cu privire la serviciile pe care le puteți oferi. Saturn vă obligă să vă reluați rutina, dar nu la fel, ci schimbând-o.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Sunt cei care vor investi, vor da faliment, vor câștiga, vor pierde. Casa resurselor pe care le împart cu partenerul va fi încercată. Vor divorța, vor primi moșteniri. Mare grijă la relațiile cu băncile. Vă lipsește propria fericire, propria copilărie. Tocmai din acea lipsă de iubire puteți să scrieți o carte, să vă apucați de pictat. Să începeți să scrieți o carte, fără să așteptați rezultate. Vă redescoperiți o pasiune și munciți la ea, dar atenție, rezultatele vin abia din octombrie încolo.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Zona partenerială, a relațiilor va fi supusă atenției. Apar parteneri diferiți, Scorpionii caută alt gen de parteneri, persoane nonconformiste, diferite. Să aibă grijă la relațiile care nu funcționează. Dacă ați construit sau schimbat ceva la o casă, e posibil să se mai amâne anumite chestii, nu se termină construcția așa cum credeați. Dacă vreți să vindeți sau să cumpărați o casă, va fi mai greu. Saturn retrograd vă amână. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Uranus va veni în zona serviciului, a relațiilor cu colegii, dar și a rutinei. Săgetătorii își vor căuta meserii ciudate, joburi la care alte persoane nu s-ar fi gândit, chiar în zona ezoterică. Pe de altă parte, dacă vreți să vă mutați, nu vă grăbiți. Până în octombrie nu o să iasă așa cum vă doreați. Cu Saturn în casa a 3-a trebuie să vă rezolvați actele, documentele, mai întâi. Totodată, nu vă aruncați la investiții până la finalul anului. Dacă începeți o afacere, birocrația o să vă pună multe bețe în roate până în octombrie

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Uranus le activează casa iubirii, a creativității, a dragostei. Vor fi mai dornici să facă cadouri, să facă gesturi. S-ar putea să își dorească copii, sau să apară un copil în viața lor. Dacă vreți să renegociați un contract, Saturn vă ajută, însă din momentul în care cereți o renegociere, e posibil ca discuția ei să fie amânată. Veți avea parte de întârzieri, reprogramări, când vă dați seama că nu se întâmplă, chiar atunci s-ar putea să se rezolve din senin. Saturn vă arată realitatea, vă spune să nu cheltuiți bani aiurea pe produse inutile, el este serios și așteaptă, la rândul lui, seriozitate. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Tot ce înseamnă casă poate veni cu suprize pentru Vărsători, dacă doresc să își ia o casă, va fi una diferită de a celorlalți, ceva ce nu au cei din jurul lor. Se va schimba și relația cu familia. Lucruri neplăcute inițial se pot întâmpla cu membrii familiei. Lucrurile merg încet, vi se pare că totul se mișcă greu, precum un melc.S aturn vrea să vă arate dacă vă mințiți singuri, vrea să vadă dacă sunteți autentici. Ce nu vă iese până în octombrie, nu trebuia să vă iasă. Sfatul pentru voi este să aveți răbdare și să nu uitați că tot ce începeți acum e de lungă durată, chiar dacă se mișcă greu.

Pești/ Ascendent în Pești

Peștii sunt primii care vor schimba zona comunicării, zona cursurilor. Vor învăța diferit, vor fi cei mai pasionați de tehnologie, vor fi cei care se vor depărta puțin de frați sau de surori. Mulți dintre ei pot începe să scrie, dar și să fie mai vorbăreți. Sănătatea foarte importantă, atât pentru voi, cât și pentru cei din jurul vostru. Aveți nevoie de oameni sănătoși lângă voi în viața voastră, nu de victime. Căutați și oameni luminoși și țineți cont de faptul că deși poate vă sunt apropiați, colegii nu vă sunt familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel