Încă CINCI zile cu Marte în Leu. De ce trebuie să țină cont următoarele șase zodii?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Marte mai rămâne în semnul Leului încă cinci zile, până la 10 iulie. Iată ce trebuie să știe următoarele șase semne din zodiac!

Până pe 10 iulie, Marte se află în Leu. Iar acest tranzit a fost unul memorabil în acest an. Pe plan personal, cu toții am apelat, din ce în ce mai mult, la narcisism.

Când discutăm despre Leu, vorbim despre ideea de a primi lumină, respect și validare. Dar și despre dramatism, orgoliu, creativitate, generozitate, puterea de a da viață. 

Să nu uităm că Marte este cel care reușește să provoace spiritele, să irite, să reacționeze. Dar Marte în Leu a fost favorabil în special pentru negociere, pasiune și competiție. Nimic nu va fi simplu.

De pe 10 iulie până pe 27 august, Marte va părăsi semnul Leului și va poposi în cel al Fecioarei. Astfel, planeta acțiunii o să tranziteze un semn dornic de muncă, vindecare, optimizare și curățenie. Să nu uităm la atenția la detalii! Fecioara este un semn de pământ care tinde de fiecare dată spre perfecțiune. O să acționăm cu acuratețe, în mod practic, vizând următoarea mișcare. De asemenea, vom fi interesați de siguranță pe plan financiar.

De ce trebuie să țină cont următoarele zodii până pe 10 iulie?

Berbec/Ascendent în Berbec

Până la 10 iulie, Marte se află în Casa a cincea. De fapt, este un tranzit care îți priește în continuare, de minune. De ce? Pe scurt, simți că nimeni nu mai este ca tine. Ai capacitatea de a crea și de a da viață unui proiect. Poți să înveți să pui mai mult accent pe tine, să te vinzi mai bine.

De asemenea, Marte este cel care te face și mai competitiv. Ai senzația că nu are ce să îți stea în cale. Din fericire, încă ai timp la dispoziție să motivezi oamenii, să le demonstrezi lucruri și să îi împingi și pe alții să vadă lucrurile cu același optimism. 

Cu Marte în a cincea casă, dacă simți că îți sunt încălcate drepturile sau că cineva este mai bun ca tine, nu o să rămâi indiferent.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Și Gemenilor sau celor cu ascendent în Gemeni le este pe plac tranzitul lui Marte în Leu. La ei, Marte este încă în Casa a treia. Ceea ce înseamnă că mintea le merge grozav. La fel cu Berbecii, simt că nimeni și nimic nu le pune piedică. 

Este adevărat, însă, că până la 10 iulie, o să ai o limbă mai ascuțită. Ai vorbe care înțeapă, ești mai ironic, mai certăreț. Nici cinismul nu îți lipsește. Totuși, mai ai timp să profiți de acest tranzit al lui Marte ca să călătorești, să te plimbi, pentru că o să îți facă bine. 

Marte în Casa a treia vrea să te plimbe destul de mult, dar și să agite unele relații apropiate cu oamenii cei mai dragi sufletului tău. Ai grijă și la drum. Nu călători fără acte și renunță la grabă!

Leu/Ascendent în Leu

Mai ai câteva zile cu Marte în semnul tău! Cu ce a venit acest tranzit? Cu tupeu și îndrăzneală. Cel mai probabil, nu ți-a lipsit nici încrederea, furia, acțiunea sau motivația. Însă, Marte a adus și o vulnerabilitate însemnată și anume, agresivitatea.

Ești și nerăbdător. Tinzi să te plângi, să te victimizezi. Ai o dorință mare de a conduce, de a lua deciziile proprii. Ai dori să fii pus pe un piedestal. Și o să îți pierzi ușor răbdarea dacă nu se întâmplă lucrurile când și cum vrei tu. Nu sta mult pe acasă în această perioadă, ci bucură-te de sport, plimbă-te, ieși mai mult cu prietenii, mai ales că și Venus o să între în semnul tău în curând, fapt care îți aduce multă carismă și multă atractivitate. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte este în Casa a 11-a, care discută despre viitorul apropiat. Până pe 10 iulie, te poți gândi serios la ce ai de făcut cu relația din care faci parte. Nu lăsa timpul să treacă în zadar, dacă nu ești mulțumit.

De asemenea, cu Marte în Casa a 11-a, s-ar putea să te afli în multe situații în care să creezi oarece disensiuni în cercul tău de prieteni. Poți să vii cu o părere, o opinie sau cu un eveniment și să te întâlnești cu un perete pus de ceilalți. Cel mai probabil, nu vor fi de acord cu ceea ce vrei tu.

Așa pot apărea discuții, mult freamăt. O să ai des senzația că oamenii se supără pe tine, că nu te înțeleg sau că sunt pur și simplu răutăcioși.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Încă îți priește acest tranzit, pentru că Marte se află în Casa a 9-a. Cu Marte aici, îți dorești să călătorești mult, să te plimbi pe cât se poate. Este nevoie ca până pe 10 iulie, să te pui în mișcare.

Totuși, este posibil să aducă diferențe de opinie foarte puternice, dar și discuții referitoare la cine are dreptate și cine nu.

Dacă ai examene, este o perioadă nemaipomenită. Lupta pentru ideologie, pentru filosofie și principiile de viață se schimbă.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

La tine, Marte se regăsește în Casa a șaptea. În consecință, cei singuri vor dori să cunoască toată planeta, dacă s-ar putea, iar cei care sunt într-o relație, își pot da seama că s-au cam plictisit și au nevoie să se mai întâmple lucruri noi, interesante în viața lor.

Cu Marte în această casă, trebuie să spunem că mai apar conflicte, disensiuni dure, tensiuni, precum și negocieri. Însă Marte își dorește să fii conștient de propria ta valoare și să atragi oameni în jurul tău conform principiilor tale. Nu trebuie să intri într-o relație doar că trebuie, ci pentru că acel cineva este pe placul tău. Să nu faci compromisuri. Deloc.

Citește și: Venus retrogradă în Leu se apropie! De ce NU trebuie să luăm decizii majore pe plan amoros până pe 4 septembrie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel