Încă o săptămână cu Marte în Berbec. La ce trebuie să fie atente toate zodiile?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Marte va ieși peste o săptămână din Berbec și va intra în Taur. 

Pe 30 aprilie, Marte și-a început tranzitul în Berbec, semnul în care se simte cel mai bine. Iar acum se pregătește să îl părăsească. Atunci când o planetă ajunge la ultimul grad al unei zodii(numim acest grad anaretic), are tendința de a compensa. De a comprima într-un timp scurt tot ce trebuia să facă pe întreaga durată a tranzitului. Și cum Marte și semnul Berbecului reprezintă, în primul rând, furia și nerăbdarea, este posibil ca până pe 9 iunie, să ne trezim implicați în tot felul de lupte. Recomandarea principală este aceea de a nu lua decizii pripite. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte mai petrece o săptămână în semnul tău. Acest fapt poate fi o mare oportunitate, dar și o vulnerabilitate. În primul rând, îți poate oferi curajul să te apuci de unele proiecte pe care le-ai tot amânat. Și în al doilea rând, poate veni cu furie suplimentară.

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Taur/Ascendent în Taur

Până pe 9 iunie când Marte va intra în semnul tău, prezența lui în casa a douăsprezecea poate crea adevărate furtuni de emoții. Cel mai bine ar fi să lucrezi cât mai singur, să eviți să te victimizezi prea mult și să te ferești de oamenii care te pot tulbura. Chiar și de cei apropiați. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru tine urmează o săptămână foarte bună, așa că ultimele zile ale lui Marte în casa a unsprezecea nu fac decât să îți urmezi visurile într-un mod și mai puternic! Și vei găsi oamenii potriviți care să te ajute. Va trebui să găsești un echilibru între ce vrei tu și ce vor ceilalți. 

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Marte mai stă o săptămână în casa a zecea, a carierei și a statutului profesional. Ambiția ta de a reuși nu poate fi egalată de nimeni. Cu puțină atenție, vei ieși în evidență într-un mod care să te ajute să câștigi. Pentru unii colegi vei deveni chiar o amenințare. Evită tonul autoritar cu familia. 

Leu/Ascendent în Leu

Vei lupta ca niciodată pentru principiile și valorile tale! Fă tot posibilul să nu devii un lup moralist. Oamenii apropiați au alte perspective asupra vieții. Iar dreptatea nu este una absolută. Călătoriile vor fi pe placul tău. Caută experiențe care să te îmbogățească din punct de vedere intelectual. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Sunt posibile conflicte care să te marcheze. Lupta pentru putere te copleșește, dar nu renunți așa ușor. Astrele îți recomandă, totuși, să te repoziționezi în raport cu unele persoane. Pentru liniștea ta. Sunt posibile certuri cu partenerul din cauza resurselor împărțite. 

Horoscopul verii pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte mai tranzitează casa a șaptea pentru încă o săptămână. Marte=conflict. Casa a șaptea=relația cu partenerul. Deci până pe 9 iunie, atmosfera din cuplu va fi destul de incendiară și instabilă. Cu greu vei ajunge cu persoana iubită la un numitor comun. Negocierile vor fi dure. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, mai petrece o săptămână în casa a șasea. Muncești cu drag și spor. Vei fi destul de eficient, dar și nerăbdător. Iar colegii nu au același ritm, așa că vor apărea conflicte și dificultăți. Îți va fi destul de greu să lucrezi în echipă. Învață să gestionezi stresul, nu-l lăsa să îți afecteze sănătatea!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte se va afla până pe 9 iunie în casa a cincea. Vor apărea conflicte cu copiii sau probleme din cauza acestora. Îți va lipsi cu desăvârșire disciplina și vei avea mai mult chef de distracție, decât de muncă. Vei avea impresia că totul este o competiție. 

Horoscopul verii pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Marte în casa a patra până pe 9 iunie, ai mai mult chef să te ocupi de problemele gospodăriei. Dar, atenție că unele inițiative ale tale nu vor fi pe placul familiei. Și bineînțeles că se vor declanșa multe momente de furie. Emoțiile vor pune stăpânire pe tine. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Până pe 9 iunie, Marte este în casa a treia. Mintea poate deveni cel mai bun aliat, dar și cel mai mare dușman. Evită să iei deciziile la nervi, dar și să alegi procrastinarea. Ai talent oratoric, dar pe ici pe colo vor fi câteva replici răutăcioase. Astrele îți recomandă să nu exagerezi cu viteza. 

Pești/Ascendent în Pești

Pe 9 iunie, Marte va ieși, în sfârșit, din casa a doua. Dacă îți faci socoteala ce s-a întâmplat cu situația ta financiară începând cu 30 aprilie și până acum, cu siguranță vei fi cuprins de regrete și furie. Încearcă să nu repeți aceleași greșeli în următoarele zile.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel