Încă trei zile de foc. Certuri, reproșuri și crize pentru Leu, Balanță și Scorpion, situații stresante pentru Gemeni și Vărsător

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 16 aug 2022, 15:49 | Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Mai avem încă trei zile în care Marte stă în semnul Taurului. „Micul Malefic nu se simte prea confortabil acolo, ci mai degrabă limitat și ținut pe loc, lucru care aduce la suprafață frustrări. Marte este cel responsabil cu forța, acțiunea, energia. Taurul este simbolic pentru resurse, bani și posesivitate, împotrivindu-se schimbării. 

Încă trei zile tensionate pentru câteva zodii până la intrarea lui Marte în semnul Gemenilor. Energia războinicului încă este în Taur și aduce frustrări. 

Cu Nodul Nord în Taur și Nodul Sud în Scorpion și Marte în Taur lângă ele, e posibil să ni se cam zdruncine buzunarele. Astrologul Daniela Simulescu ne recomandă să ne calculăm extrem de serios următorii pași în zona financiară, să profităm de faptul că lui Marte în Taur în plac planurile și strategiile clare, în același timp să ne așteptăm la surprize aici, căci și Uranus tot în semnul Taurului se află până în 2026! Pe lângă criza financiară, e din ce în ce mai posibil să ne confruntăm cu o criză alimentară, așa că am face bine să fim mai conștienți câtă mâncare cumpărăm și cât din ea ajungem să aruncăm. Cei care lucrează în diverse afaceri sau în agricultură trebuie să caute investitori și moduri de a atrage resurse. Cei care lucrează în domeniul bancar se vor confrunta cu schimbări foarte mari începând din această vară. 

Se pare că Gemenii trebuie să fie atenți la sănătate și să lase trecutul acolo unde îi este locul, mai ales că Marte va intra apoi chiar în semnul lor, unde le va aduce mari satisfacții și le va reface energia. Leii încă sunt sub influența zonei autorității și doresc să se certe cu toată lumea, iar Balanțele sunt predispuse situațiilor de criză și ar face bine să evite zonele riscante pentru a nu se expune. Vărsătorii au parte de stres acasă, în familie. 

Vedeți ce anume vă așteaptă odată cu intrarea lui Marte în GEMENI, pe 20 august! Detalii chiar aici și previziuni pentru TOATE ZODIILE aici

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Cu Marte în casa a 12-a, aveți grijă la problemele de sănătate, dacă ajungeți într-o criză, ea apare ca să vă dea ceva de înțeles. Că v-ați pierdut pe voi pe undeva, că v-ați sacrificat pentru alții. Vă confruntați cu niște situații din trecut, trebuie să vă rupeți de anumiți oameni din trecut. Mai faceți curățenie în viața voastră pentru a-l primi pe Marte în semnul vostru apoi cum se cuvine. S-ar putea să simțiți că aveți inamici, oameni răutăcioși în jurul vostru, până la urmă, casa a 12-a este considerată o casă a inamicilor.

Leu/ Ascendent în Leu

La voi e vorba despre autoritate pentru câteva zile, iar aceasta va fi destul de grea dacă nu sunteți voi superiorii. Așadar, discutăm despre autoritatea voastră sau a altora, despre ambiție, despre a cuceri noi culmi. Vreți să fiți validați, deveniți foarte competitivi. Chiar dacă vă certați cu toată lumea, Marte zice „haide să fac să îmi fie mie bine”, așadar la serviciu veți alimenta un adevărat război pentru a obține ce doriți, nu vă lăsați până nu vă ies lucrurile așa cum vă doriți voi. Lucrurile vor fi mai simple începând cu 20 august, când veți lupta mai „fin” în zona cercurilor sociale.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Apar situații destul de dificile și stresante cu privire la tot ce înseamnă banii la comun, finanțele împărțite cu alții. Nu o să vă fie ușor să vă recuperați banii dacă sunteți într-un proces. S-ar putea să vă băgați în situații de criză, în situații riscante. Aveți grijă la sporturi extreme, la drumuri periculoase, nu vă aruncați acum cu parașuta, nu este momentul, mai așteptați. Odată cu intrarea lui Marte în Gemeni, lucrurile vor fi mai armonioase, veți fi mai îndreptați către studii, filosofie și căutarea sensului în viață. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

O să intrați în situații de tipul „n-am cu cine” pentru câteva zile, momente în care vi se pare că orice faceți și orice spuneți vă loviți de un zid și nu puteți înainta în acest fel. Trageți de situații, de relații până când simțiți că nu mai puteți. Apar conflicte pe plan amoros, partenerii vor fi supărați. La serviciu vi se pare că este exact la fel, „nu aveți cu cine”. Există riscul de a rupe anumite parteneriate, așa că gândiți-vă bine ce anume vreți să faceți. După 20 august, puteți să faceți investiții, dar aveți mare grijă la riscuri și la propriu și la figurat. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

În cadrul întâlnirilor cu familia apar observații, reproșuri. Depindeți de oamenii din jurul vostru, iar cu Marte tranzit în casa a 4-a asta nu vă place deloc. Multe dintre inițiativele voastre pe plan profesional nu vă vor fi acceptate. În familie situațiile prind scântei de unde nu vă așteptați. Deși vreți să îi liniștiți pe cei din jurul vostru, ajungeți să spuneți ceva care în loc să liniștească, să dea o direcție, creează o criză. Aveți grijă de toată zona cu administratori, proprietari, vecini. După 20 august va fi mai ușor să câștigați bani din pasiunile voastre, făcând exact ceea ce vă place. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google PlayIti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?