Începe numărătoarea inversă! Încă o lună cu Marte în Leu! La ce trebuie să fie atente zodiile?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Marte tranzitează semnul Leului până pe 10 iulie. Și ne invită să îi folosim din plin darurile!

Din 20 mai, Marte tranzitează semnul Leului. Creativitatea este la cote maxime creativitatea! Însă, de fiecare dată când vom dori să obținem ceva, o să apelăm la narcisism. De aceea, încrederea va fi arma noastră cea mai prețioasă.

Să nu uităm nici că tranzitul lui Marte în semnul Leului o să aducă și multă intransigență. Și pentru că o să facă este în un careu cu Uranus,/conjuncție de semn cu Lilith și Venus, este posibil să ne trezim cu pasiuni puternice! Și cu nevoia de a fi mai competitivi în orice domeniu. 

Din 10 iulie, planeta acțiunii va trece în Fecioară, tranzit ce ne va mai pondera avântul dramatic de acum. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte se află în Casa a 5-a, a iubirii și a poftei de viață. Până pe 10 iulie, ai capacitatea de a crea, de a da viață unui proiect. Personal sau profesional. Marte în această casă vorbește despre brandul personal, despre cum poți să te vinzi mai bine. În plus, vei fi destul de competitiv. Îți folosești resursele toate pentru a demonstra, să motivezi, să te arunci și să îi ajuți și pe ceilalți să facă la fel. Vei fi cuprins de pasiuni uimitoare!

Taur/Ascendent în Taur

Marte tranzitează Casa a 4-a. De obicei, Marte se lasă cu scandal și cu furie, care pot veni din partea ta sau din familie. Sau pot apărea lucruri care se strică prin casă și ești nevoit să le repari. Pe de altă parte, cu Marte în Casa a 4-a, vorbim despre nevoia de a ne muta, de a găsi ceva care să ne placă, de a concretiza ceva. Nu uita că prima dată contează confortul “acasă-ului“ interior!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Acest tranzit îți priește de minune! Cu Marte în Casa a 3-a, mintea îți merge grozav. Vei scoate apă din piatră seacă! Una dintre vulnerabilitățile lui Marte în această casă este te poate face mai înțepat, mai ironic, mai cinic, mai certăreț. Acest tranzit, până la 10 iulie, te predispune la multe călătorii, la mers la concerte, la tot felul de evenimente. Atenție sporită la condus!

Rac/Ascendent în Rac

Marte se plimbă în continuare în Casa a 2-a, a resurselor. Deci buzunarele tale vor avea de suferit până în luna iulie! Nu stai mult pe gând când apare un proiect. Chiar dacă nu ai, faci sigur rost de bani! Ai grijă și la împrumuturi! Fie la cele pe care le faci tu, dar și la oamenii care îți cer bani. 

Leu/Ascendent în Leu

Marte te vizitează și este un oaspete important! Se apropie de Lilith și i se alătură și Venus. Vei sta bine la capitolul tupeu. Te vei motiva singur și vei reuși să îi împingi și pe ceilalți de la spate. Vor fi și câteva momente cu ceva agresivitate, dar și multă nerăbdare. Victimizarea te face slab. Vei avea o dorință foarte mare de a conduce. Vrei să fii șef, să iei propriile decizii, fie că sunt sau nu cele potrivite. Până pe 10 iulie, te vei uimi și pe tine însuți!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte vrea să te terorizeze pentru încă o lună în Casa a 12-a. Orice vacanță în această perioadă este binevenită! Pune mai mult accent pe locurile liniștite, unde poți să îți încarci bateriile. Ar fi bine să stai în banca ta, să te rogi, să meditezi, să te retragi. Ai grijă atât la sănătatea ta și la a celor dragi. Deviza ta până pe 10 iulie: tac și fac!

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte se plimbă în continuare în Casa a 11-a. Te vei gândi la ce mai vrei să faci cu relația în care te afli. Să nu uităm că și Venus, guvernatoarea ta, este tot acolo. De asmenea, această casp vorbește foarte mult și despre anturaj, prieteni, comunități sau de locuri unde poți cunoaște oameni dintr-un grup mare. S-ar putea să te afli în multe situații în care să creezi deranj în cercul tău de prieteni. Cel mai probabil, aceștia nu vor fi de acord cu ceea ce vrei tu. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cu Marte în Casa a 10-a, care vorbește despre relația cu șefii, despre cea cu autoritățile, vei fi dispus să riști din punct de vedere profesional. Vei fi curajos, tranșant, încrezător. Certurile cu șefii nu pot fi ocolite, aceștia vor avea o perspectivă diferită a ceea ce tu faci. Iar tu ai impresia nu ești validat și apreciat. Marte, guvernatorul tău, o să te agite destul de mult pe plan profesional, dar după 10 iulie vei vedea roadele. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte tranzitează Casa a 9-a, care îți place mult. Te vei confrunta cu diferențe de opinie foarte puternice, te vei implica în discuții referitoare la cine are dreptate și cine nu. Partea pozitivă este îți dorești să călătorești mult, să te plimbi pe cât se poate. Și vei consuma resurse în acest sens. Dacă ai examene, este o perioadă nemaipomenită. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte se află tot în Casa a 8-a. În ultimele săptămâni, ai fost obligat să lupți pentru putere și control, dar și pentru resurse. Nu prea vei beneficia de liberul arbitru. Și vei avea parte de tot felul de situații extremiste. Ai grijă mare la secretele tale. Indiscreția te poate costa serios!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Offf, cu Marte în Casa a 7-a, relațiile sunt tare complicate! În curând, Venus va retrograda în aceeași. Cei singuri vor avea numeroase ocazii de a relua unele relații sau de a cunoaște noi pretendenți(nu vă grăbiți!), iar cei care sunt într-o relație, își pot da seama că s-au cam plictisit. Nu te vei plictisi deloc pentru că vor apărea conflicte, disensiuni dure, tensiuni, negocieri. Agitația aceasta te poate consuma. 

Pești/Ascendent în Pești

Ce poate face tranzitul lui Marte în Casa a 6-a? Te împiedică să ai un management eficient al stresului. Te irită tot, chiar și ceva minor, chestiunile superficiale. Cu greu vei găsi un echilibru. Trebuie să ai mare grijă la relațiile cu colegii până în iulie. Exigența poate fi o armă cu două tăișuri. De asemenea, trebuie neapărat să ai grjă de sănătate.

Citește și Venus în Leu până pe 9 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel